• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay yerim ben bunları hepsi bi tatlı ama gri bir başka , şapşik suratlı güzel şey 🥰

yaz a kadar kilo verir bölgesel olarakta calisarak sipsiki bir vucutla ins istegimize ulasmak dilegi ile :KK50:

Takıl bana sporun alasını yaparsan taştan öte olup çatır çatır çatlatırsın valla 😍 garantili 👍
[/QUOTE]
takilayim walla kilo verdikce sarkmalar basladi spor sart:KK50:

Afiyet olsun canim menü guzel ekmek tuketmemissin bugün çok güzel ınsallah hedefine ulaşırsın

Afiyet olsun menü güzel aşure dışında spor yapıp dengeleyebilseydin daha iyi olacaktı

Afiyet olsun menüde sporda güzel

Afiyet olsun menüde sporda güzel
Sütüm de boldu:) insallah

Herkese iyi geceler:KK25:sporu bırakmaya geldim yarın birazcık zorlayacağız:KK52:
Eki Görüntüle 2687459
Sporumuz bu açamayacaklar için hareketler:KK49:
Eki Görüntüle 2687461
1. Bisiklet 2. Popo kaldırma 3. Çapraz kol bacak 4. Yanlara eğilme mekik pozisyonunda 5.bacaklarla birlikte kapanma
Bu sefer yüksek efor yapıp 1. Hareketi 20 sn hızlı yapıp 10 sn dinlenip tekrar 20sn hızlı yapıyoruz bu şekilde 4 set yapıp ikinci harekete geçiyoruz aynı şekilde tekrarlıyoruz yanmayı çok güzel hissedeceğiz:halay: set sayısını ve süreleri kendinize göre ayarlayabilirsiniz:KK74:
tatlım puanları kaç bir de kaç dakika yapacağız? Bölgesel puanıyla mı carpicaz?Süreyi kendimiz tutup
İyi geceler 💤
Menümü ekliyeyim 💕
Spor olarak 45 dk Leslie 180p
6000 adım 90p
Toplam 270p N Nidsalii
Süper 🥰kuzum nasılsın ?

Ay yerim ben bunları hepsi bi tatlı ama gri bir başka , şapşik suratlı güzel şey 🥰

yaz a kadar kilo verir bölgesel olarakta calisarak sipsiki bir vucutla ins istegimize ulasmak dilegi ile :KK50:

Takıl bana sporun alasını yaparsan taştan öte olup çatır çatır çatlatırsın valla 😍 garantili 👍
[/QUOTE]
Teşekkür ederim ablacimmm ❤️ artık yatağa da cikabiliyorlar gece misafirim oluyorlar bazen

kız ben ilçede büyüdüm lise 20 dk mesafeydi yürüyerek sabahlari 5-6 köpek bana eşlik ederdi😁😁😁pek korkmam şükür hiç isirmadi 😁😁😁tırsa tırsa geçerdim yanlarından 😁😁😁ben hayvanlara elleyemiyorum bir tuhaf oluyorum 😁😁😁ama sirkte koca yılana ellemistim fotoğrafım var😁😁😁hatta oğlum boynuna sardı filan sirkteki görevli yaptı yani😁😁😁
canım burcun ne boğa deme sakın😁😁😁

:KK60:
Yılan miiiii 🙄 anamm benim aklım çıkardı heralde. Baya büyük cesaret 😁 2 kere köpek isirip defalarca kovalayinca aramız pek iyi olamadı maalesef. Burcun ne diye bana mı sordun acaba kime yazdığın görünmüyor tüm alintilarin tek bir cevap halinde gelmiş 😁 yine de söyleyeyim yay burcuyum

Kizlar günaydın ♥️

Bu ara sabah 5 te kalkıp eve 21:30 gibi geldigim için menülerimi paylasamadim.

Dünkü menüm;
Sabah kahvaltisi yok, 1 küçük bardak filtre kahve
Öğlen 12:15; yemekteki patlıcanları yemedim.

IMG_20200908_120857.webp

Saat 13:15 1 sade türk kahvesi
4 kaşık aşure

Aksam 21:40 1 kase tavuk çorbası
1/2 kase yoğurt

22:30 duble sade türk.kahvesi, yanına küçük bı çikolata

2 lt su
Spor yok

Back
X