• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Boy kaç kilo vücut ölçüleriniz plateau 3 şendir yapıyorsunuz cidden sikilastiriyirmu tartıda kilo kaybettirmesede aynada daha sıkı Duruyormu
Evet sıkılaştırıypr sıkı gösteriyor kardiyo da yapılabiliyor Yediklerinize dikkat ederseniz kilo verirsiniz boy 168 kilom 55.7

Kamp Çağrısı ❤️❤️❤️
13 Eylül -17 Eylül arasında 5 gün zayıflama kampımız olacaktır❤️❤️❤️ Pazar günü aç karına tartılıp başlıyoruz 💕
Kamp ciddi listelere uyabilecek tüm katılımcılara açıktır ❤️❤️❤️
Katılmak isteyen arkadaşlarım eksiklerini tamamlayıp bana etiket yapmaları rica olunur ❤️❤️❤️ Katılanlardan Menülerde ve sporda da 5 gün boyu ca etiket yapmanızı rica ediyorum ❤️
Kamp boyunca 200p lık (en az) spor zorunludur sağlık dışında mazeret kabul edilmez 🤩🤩🤩

Beyaz çay bulamayanlar yeşil çay chia tohumu bulamayanlar keten tohumu kullanabilir💕💕💕
Listelere koruma diyeti daha çok kilo faktörlerine göre ilave 200-250 kalori eklenebilir
Ortalama 60-65 Kg arası kişiler için hazırlanmış bir listedir ❤️❤️❤️
Hedefimiz 5 günde 700 gram- 1,5 kg arası vermektir

Hedef listesinden alıp isimleri etiketledim bazılarınız özel davetlim😜 listede olmayan etiket yapamadığım arkadaşım varsa sende davetlisin diyorum 😘😘😘

@Elhan Lili 38 Lili 38 Zipzip- Zipzip- @asysss @Yazagelen sportie sportie @Nidsalii Felicio Felicio @Gulumse25 @Zeynolin44 @Puffer @snglmlk @Bonus @Yarenzzzz @Yazankalem @Tesnim1989 sudem34 sudem34 @Faunaaa S Sguat girls Orjinalisim Orjinalisim @missadange @PAPATYAM @Eliff Eylull @medusares selensu82 selensu82 @hasbeenandgone

Kmsl Hnd Kmsl Hnd

Canım 3 lt su da zorunlu olacak evde yoksa gerekli şeyleri alabilir misin?

Kizlar instagrami cok kullanmiyorum Lili 38 Lili 38 mesaj yazmis yeni gördüm:(
Ablasi cok hastaymis bir süre gelemeyecegim demis dualarinizi bekliyor ve cok selam soylemis hepinize
Lili 38 Lili 38 çok geçmiş olsun canım 💐💐💐 acil şifalar dilerim 💐💐💐 yapabileceğimiz başka bir şey var mi? Çok üzüldüm
B3nde katılmak istiyodum kampa ama regl oldum biraz kararsizim
Sen özel davetlisin katılmanı çok isterim canım yine de karar senin
Canım çok sağol, ucundan da olsa 66yi görmekti hedefim ama olmadı malesef.
Çok süpersin toplayıp toplayıp veriyorsun kiloları maşallah 🧿
Sporda değil canım paylaşılan menüler için dedim, sonuçta burda olmanın amacı nedir ? Kilo vermek sağlığımıza kavuşmak, herkes tarafından kabul gören sağlıksız yiyecekleri söylemek uyarmak gerekir bence bunun savunması olmazki, zaten yapamıyosan burada olmamak lazım , sporu ayrı tutarım o gönüllülük işi
Canım kim tepki gösterdi bilmiyorum ama ben yazınca kimse bana bir şey demedi nihayetinde bende bazen dengeyi kaçırabiliyorum herkes arada yapabiliyor atıştırmalık falan 😜yorum demek daha çok kilo verilsin hedefe çabuk ulaşalım demek 💕 Kimse ters anlamasın iyiliğe olduğunu bilsin, bana biliyorlar gibi geliyor ❤️❤️❤️
Bende istiyorum o hareketlerden 😍😍😍😍

Yok canim yapmadi listeden cikartiyorum
ben şok.Tekefonla ulasdaydiniz Lili de numarası vardı sosyal medya filan yok mu?Medu Lili ile görüşüyordu.Birde sarı sacli bir arkadaş daha vardı onlarla aynı hamile grubunda idi sanki telden ulaşmaya çalışalım
Bunu yapmayı o kadar çok istiyorum ki canım, çok sevindim senin için. Hocayla çalışıyorsun dimi.
çok hoş demi
Çok iyi süpersin 👏🏻👏🏻👏🏻 Tebrik ederim ❤❤❤ İstikrarla fazla kilolardan kurtuluyorsun 🤩🤩🤩
sağol bebeğim sayende 🥰
Kilo vermek sankim bir hayal :confused:
Canım bebeğin daha çok küçük istersen biraz büyüsün .Önemli olan çocuğun anne sütünün yerini hiç bir şey tutmaz.Kiloyu her zaman verirsin.Yine gelirsin hepimiz sana destek oluruz.Kilo stresi yaşama birde şimdi sütünü etkilemesin.

ben şok.Tekefonla ulasdaydiniz Lili de numarası vardı sosyal medya filan yok mu?Medu Lili ile görüşüyordu.Birde sarı sacli bir arkadaş daha vardı onlarla aynı hamile grubunda idi sanki telden ulaşmaya çalışalım
çok hoş demi
sağol bebeğim sayende 🥰

Canım bebeğin daha çok küçük istersen biraz büyüsün .Önemli olan çocuğun anne sütünün yerini hiç bir şey tutmaz.Kiloyu her zaman verirsin.Yine gelirsin hepimiz sana destek oluruz.Kilo stresi yaşama birde şimdi sütünü etkilemesin.
Ya zaten boğazımdan koşamam yavruma günah kıyamam işte kafama çok takıyorum tam 16 kilo takıyorum ister-istemez heralde çok sabirsizim doğum yapınca takmicam kafaya dedim akışına bırakıcam bu seferde baktım tatlılar havada uçuşuyor şansıma diyet grupları açılmış allahtan yoksa nerde haklisin zaten insan birbirine destek verdiği daha iyi oluyor biliyorum zamanında verdim bu sitede gene vericem

Ya zaten boğazımdan koşamam yavruma günah kıyamam işte kafama çok takıyorum tam 16 kilo takıyorum ister-istemez heralde çok sabirsizim doğum yapınca takmicam kafaya dedim akışına bırakıcam bu seferde baktım tatlılar havada uçuşuyor şansıma diyet grupları açılmış allahtan yoksa nerde haklisin zaten insan birbirine destek verdiği daha iyi oluyor biliyorum zamanında verdim bu sitede gene vericem
Öncelik evladın zaten biz kilo versek de korumada olucaz yani bıraktığın yerde olucaz kimse bir yere gitmeyecek 😁😁😁Gidersek kilo alırız çünkü.Sen çok iradelisin daha önce 54 lere kadar inmişsin.Yine inersin .Bebeğin için anne sütünün kalitesini arttıran şeyler ye bol su iç.

çok hoş demi
sağol bebeğim sayende 🥰

Bayılıyorum sana 😍😍😍 çok tatlı dillisin 💕💕💕

çok hoş demi
sağol bebeğim sayende 🥰

Hastasi varken demek istemedim canim zaten yogun gelemiyor

Lili 38 Lili 38 çok geçmiş olsun canım 💐💐💐 acil şifalar dilerim 💐💐💐 yapabileceğimiz başka bir şey var mi? Çok üzüldüm

Sen özel davetlisin katılmanı çok isterim canım yine de karar senin

Çok süpersin toplayıp toplayıp veriyorsun kiloları maşallah 🧿

Canım kim tepki gösterdi bilmiyorum ama ben yazınca kimse bana bir şey demedi nihayetinde bende bazen dengeyi kaçırabiliyorum herkes arada yapabiliyor atıştırmalık falan 😜yorum demek daha çok kilo verilsin hedefe çabuk ulaşalım demek 💕 Kimse ters anlamasın iyiliğe olduğunu bilsin, bana biliyorlar gibi geliyor ❤❤❤

Bende istiyorum o hareketlerden 😍😍😍😍
Canm yeni bişey değildi zaten sıkıntı yok yani 😍

Bayılıyorum sana 😍😍😍 çok tatlı dillisin 💕💕💕
Adamına göre 🤩🤩😍Normalde sivri dilliyimdir😜😜😜

Leyla canım hafta içi canlı ders okul vs olduğu icin kahvaltı saatine cakisiyor ama ben düzenliycem birde sporu akşam yapmadığım için gündüz yaptığım için akşam spor sonrası protein almaya bilirim çünkü 16 /8 if saatini bozuyorsa tüketme yebilirim.Yada 14/10 aralığına uyarsa tüketirim.Kendime göre revize edeceğim.Esimi de sokucam😁😁😁

Hyr cnm zaten 10-20 bin TL herhalde öyle bi param yok 😄 pilates stüdyosu cmm
Süper canım haftada kaç gün gidiyorsun?Ama verdiğin onca emeğe değmiş 🤩İndeksine göre çok hoş fiziğin ben seni zayıf zannetmiştim ama çok fitsin😍😍Demkki sporu doğru yapıp sıkılaşma olunca fit olunuyor

Yaa azmedince sabredince disiplinle ne güzel oluyor dimi 😍 çok daha güzel olacak sen bile inanamayacaksın ❤❤❤
Daha önce diyet bitince 67 de bırakırdım hemen kilo alırdim çünkü ozlerdim yemeyi.Ama şimdi ödül yemekleri ve if var özlemiyorum.Esim diyo sen durmazsin çok alıştın vermeye 😜😜😜

Back
X