- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnm stüdyoya gidiyorumAyyyyyyy evinize mi aldınız ay ne hoş![]()
Evet sıkılaştırıypr sıkı gösteriyor kardiyo da yapılabiliyor Yediklerinize dikkat ederseniz kilo verirsiniz boy 168 kilom 55.7Boy kaç kilo vücut ölçüleriniz plateau 3 şendir yapıyorsunuz cidden sikilastiriyirmu tartıda kilo kaybettirmesede aynada daha sıkı Duruyormu
Kamp Çağrısı
13 Eylül -17 Eylül arasında 5 gün zayıflama kampımız olacaktırPazar günü aç karına tartılıp başlıyoruz
Kamp ciddi listelere uyabilecek tüm katılımcılara açıktır
Katılmak isteyen arkadaşlarım eksiklerini tamamlayıp bana etiket yapmaları rica olunurKatılanlardan Menülerde ve sporda da 5 gün boyu ca etiket yapmanızı rica ediyorum
Kamp boyunca 200p lık (en az) spor zorunludur sağlık dışında mazeret kabul edilmez
Beyaz çay bulamayanlar yeşil çay chia tohumu bulamayanlar keten tohumu kullanabilir
Listelere koruma diyeti daha çok kilo faktörlerine göre ilave 200-250 kalori eklenebilir
Ortalama 60-65 Kg arası kişiler için hazırlanmış bir listedir
Hedefimiz 5 günde 700 gram- 1,5 kg arası vermektir
Hedef listesinden alıp isimleri etiketledim bazılarınız özel davetlimlistede olmayan etiket yapamadığım arkadaşım varsa sende davetlisin diyorum
@ElhanLili 38
Zipzip- @asysss @Yazagelen
sportie @Nidsalii
Felicio @Gulumse25 @Zeynolin44 @Puffer @snglmlk @Bonus @Yarenzzzz @Yazankalem @Tesnim1989
sudem34 @Faunaaa S Sguat girls
Orjinalisim @missadange @PAPATYAM @Eliff Eylull @medusares
selensu82 @hasbeenandgone
Kizlar instagrami cok kullanmiyorumLili 38 mesaj yazmis yeni gördüm
Ablasi cok hastaymis bir süre gelemeyecegim demis dualarinizi bekliyor ve cok selam soylemis hepinize
Sen özel davetlisin katılmanı çok isterim canım yine de karar seninB3nde katılmak istiyodum kampa ama regl oldum biraz kararsizim
Çok süpersin toplayıp toplayıp veriyorsun kiloları maşallahCanım çok sağol, ucundan da olsa 66yi görmekti hedefim ama olmadı malesef.
Canım kim tepki gösterdi bilmiyorum ama ben yazınca kimse bana bir şey demedi nihayetinde bende bazen dengeyi kaçırabiliyorum herkes arada yapabiliyor atıştırmalık falanSporda değil canım paylaşılan menüler için dedim, sonuçta burda olmanın amacı nedir ? Kilo vermek sağlığımıza kavuşmak, herkes tarafından kabul gören sağlıksız yiyecekleri söylemek uyarmak gerekir bence bunun savunması olmazki, zaten yapamıyosan burada olmamak lazım , sporu ayrı tutarım o gönüllülük işi
Bende istiyorum o hareketlerden
ben şok.Tekefonla ulasdaydiniz Lili de numarası vardı sosyal medya filan yok mu?Medu Lili ile görüşüyordu.Birde sarı sacli bir arkadaş daha vardı onlarla aynı hamile grubunda idi sanki telden ulaşmaya çalışalımYok canim yapmadi listeden cikartiyorum
çok hoş demiBunu yapmayı o kadar çok istiyorum ki canım, çok sevindim senin için. Hocayla çalışıyorsun dimi.
sağol bebeğim sayendeÇok iyi süpersinTebrik ederim ❤❤❤ İstikrarla fazla kilolardan kurtuluyorsun
![]()
Canım bebeğin daha çok küçük istersen biraz büyüsün .Önemli olan çocuğun anne sütünün yerini hiç bir şey tutmaz.Kiloyu her zaman verirsin.Yine gelirsin hepimiz sana destek oluruz.Kilo stresi yaşama birde şimdi sütünü etkilemesin.Kilo vermek sankim bir hayal![]()
Ya zaten boğazımdan koşamam yavruma günah kıyamam işte kafama çok takıyorum tam 16 kilo takıyorum ister-istemez heralde çok sabirsizim doğum yapınca takmicam kafaya dedim akışına bırakıcam bu seferde baktım tatlılar havada uçuşuyor şansıma diyet grupları açılmış allahtan yoksa nerde haklisin zaten insan birbirine destek verdiği daha iyi oluyor biliyorum zamanında verdim bu sitede gene vericemben şok.Tekefonla ulasdaydiniz Lili de numarası vardı sosyal medya filan yok mu?Medu Lili ile görüşüyordu.Birde sarı sacli bir arkadaş daha vardı onlarla aynı hamile grubunda idi sanki telden ulaşmaya çalışalım
çok hoş demi
sağol bebeğim sayende
Canım bebeğin daha çok küçük istersen biraz büyüsün .Önemli olan çocuğun anne sütünün yerini hiç bir şey tutmaz.Kiloyu her zaman verirsin.Yine gelirsin hepimiz sana destek oluruz.Kilo stresi yaşama birde şimdi sütünü etkilemesin.
Kilonuz baya baya iyiEvet sıkılaştırıypr sıkı gösteriyor kardiyo da yapılabiliyor Yediklerinize dikkat ederseniz kilo verirsiniz boy 168 kilom 55.7
Öncelik evladın zaten biz kilo versek de korumada olucaz yani bıraktığın yerde olucaz kimse bir yere gitmeyecekYa zaten boğazımdan koşamam yavruma günah kıyamam işte kafama çok takıyorum tam 16 kilo takıyorum ister-istemez heralde çok sabirsizim doğum yapınca takmicam kafaya dedim akışına bırakıcam bu seferde baktım tatlılar havada uçuşuyor şansıma diyet grupları açılmış allahtan yoksa nerde haklisin zaten insan birbirine destek verdiği daha iyi oluyor biliyorum zamanında verdim bu sitede gene vericem
Bayılıyorum sanaben şok.Tekefonla ulasdaydiniz Lili de numarası vardı sosyal medya filan yok mu?Medu Lili ile görüşüyordu.Birde sarı sacli bir arkadaş daha vardı onlarla aynı hamile grubunda idi sanki telden ulaşmaya çalışalım
çok hoş demi
sağol bebeğim sayende
Canım bebeğin daha çok küçük istersen biraz büyüsün .Önemli olan çocuğun anne sütünün yerini hiç bir şey tutmaz.Kiloyu her zaman verirsin.Yine gelirsin hepimiz sana destek oluruz.Kilo stresi yaşama birde şimdi sütünü etkilemesin.
Hastasi varken demek istemedim canim zaten yogun gelemiyorben şok.Tekefonla ulasdaydiniz Lili de numarası vardı sosyal medya filan yok mu?Medu Lili ile görüşüyordu.Birde sarı sacli bir arkadaş daha vardı onlarla aynı hamile grubunda idi sanki telden ulaşmaya çalışalım
çok hoş demi
sağol bebeğim sayende
Canm yeni bişey değildi zaten sıkıntı yok yaniLili 38 çok geçmiş olsun canım
acil şifalar dilerim
yapabileceğimiz başka bir şey var mi? Çok üzüldüm
Sen özel davetlisin katılmanı çok isterim canım yine de karar senin
Çok süpersin toplayıp toplayıp veriyorsun kiloları maşallah
Canım kim tepki gösterdi bilmiyorum ama ben yazınca kimse bana bir şey demedi nihayetinde bende bazen dengeyi kaçırabiliyorum herkes arada yapabiliyor atıştırmalık falanyorum demek daha çok kilo verilsin hedefe çabuk ulaşalım demek
Kimse ters anlamasın iyiliğe olduğunu bilsin, bana biliyorlar gibi geliyor ❤❤❤
Bende istiyorum o hareketlerden![]()
Adamına göreBayılıyorum sanaçok tatlı dillisin
![]()
Hyr cnm zaten 10-20 bin TL herhalde öyle bi param yok
Ablasının durumu çok mu kötü olmuş canım Allah şifa versinHastasi varken demek istemedim canim zaten yogun gelemiyor
Evet canım 80 lerden 60 Lara şaka gibi![]()
Süper canım haftada kaç gün gidiyorsun?Ama verdiğin onca emeğe değmişHyr cnm zaten 10-20 bin TL herhalde öyle bi param yokpilates stüdyosu cmm
Daha önce diyet bitince 67 de bırakırdım hemen kilo alırdim çünkü ozlerdim yemeyi.Ama şimdi ödül yemekleri ve if var özlemiyorum.Esim diyo sen durmazsin çok alıştın vermeyeYaa azmedince sabredince disiplinle ne güzel oluyor dimiçok daha güzel olacak sen bile inanamayacaksın ❤❤❤