- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Hosbuldum tekrardan sagol caniminşallah canım tekrardan hoşgeldin![]()
Oo masallah abla bayagi iyi vermissin65 hedefim. 86, 87 civarı şu anki kilom. 20 küsur vermem gereken. 5 ayda 14 kilo verdim.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosbuldum tekrardan sagol caniminşallah canım tekrardan hoşgeldin![]()
Oo masallah abla bayagi iyi vermissin65 hedefim. 86, 87 civarı şu anki kilom. 20 küsur vermem gereken. 5 ayda 14 kilo verdim.![]()
Eğer ki durum ciddilesirse gideceğim şekerim biliyorum çok kötü bir rahatsızlık Allahım kimseye vermesin bende sizi seviyorum tatlım canimsinizVakit geçirmeden doktora gitmelisin. O hastalıkla ilgili film izlemiştim. Na hoş bir hastalık. Kendine dikkat et canısı. Kilo verelim derken sağlığımızdan olmayalım. Vişneli turtam.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Seni seviyoruz.
Evet abla psikolojimi biraz bozdum fit olucam incecik olacam diye yiyeceklere korku ile bakar oldum toparlamam lazım biraz kendimi tabiki yazicam tarihimi netlesinceCanım çok geçmiş olsun
Hayatım kahvaltı güzel başlıyor, bazen minik kaçamaklar oluyor, çok fazla form çay tüketiyorsun en fazla 3 le sınırlandırsan da gerisini sade suyu bol içsen birde akşam sebze salata yoğurt ya da protein salata olarak menü görelim. Çok az yediğin içinde az kilo veriyosun, bu şekilde beslenirsen inan haftada 2 kilo gider senden birde spor yapıyosun hareketlisin
Bakkal ekmeğine çok güldümhem ekmek hem patates dondurmayı yarına bırakman iyi olmuş
Afiyet olsun ❤ nasıl da güzel ve dengeli
Menü
Canım hoşgeldin özlettin kendini, hayatım psikolojini bozmuşsun biraz rahat bıraksan kendini, inşallah ameliyatın hayırlısıyla olurbize haber ver mutlaka tarihi
Afiyet olsun canımmangalda ekmeksiz sadece salata ile tüketirsen hiçbişey olmaz hatta gayette sağlıklı bir menü olur ❤
Öyleyse gaz yüzünden olabilir canım. Benim oğlum bir ara çok sorun yaşıyordu, gaz mideyi sıkıştırırmış, kabızlık da aynı şekilde yaparmış. Alttan çıkmayan mecburen üstten çıkarmış, anlatım biraz mide bulandırıcı oldu ama öyleymiş canım.Olabilir canım evet netlesince yazicam tarihimide mide gazının çok olduğunu söyledi doktor o bölgede ayrı bir gaz varmış gaviscon aldım bende rahatlarsın diye
Harikaymış yaHahahahahah![]()
Canım yarın başlıyoruz.Felicio cnm biz yarın mı başlayacaktık eğer tam uyamazsam bn 1 gün fazla yapabilir miyim birde yakın bi arkadaşıma pzt başlıcaz dedim
2 gün 1. Günü yapabilirim kız beni motive et dedi ayıp olur
SeniSaricivcivcikcik hoşgeldin cnm verirsin inşallah daha çok gençsin metabolizman hızlıdır senin buraya uyarsan azıcık da kazanma hırsın varsa verirsin gider biter kilolar...
Ben de o kazanma hırsı baya var da ondan burdayım denk de geldi takım şahane![]()
![]()
![]()
![]()
Harikaymış yabeni böyle
Ben en çok 7 den sonra yiyodum sehpanın üstü hiç boş kalmazdıgece yarıları 2 koca tost yiyodum bide
Mide bitek 11 deki kahvaltıya kadar boş kalıyordu![]()

valla mı kız aaa nasıl miden almış onları dermişim HosbuldumHoş geldin civciv.Hangi sınavdan çıktın da geldin? :)
Hosbuldum canim gecen sene burda 12 kilo verip mezun olmuştum ama maalesef almak zorunda kaldim verdiklerimiSaricivcivcikcik hoşgeldin cnm verirsin inşallah daha çok gençsin metabolizman hızlıdır senin buraya uyarsan azıcık da kazanma hırsın varsa verirsin gider biter kilolar...
Ben de o kazanma hırsı baya var da ondan burdayım denk de geldi takım şahane![]()
![]()
![]()
![]()
Geldim yettim düşünsünler
Şu an pek kimseyi tanimiyorum canim farketmez o yüzden
Evet abla psikolojimi biraz bozdum fit olucam incecik olacam diye yiyeceklere korku ile bakar oldum toparlamam lazım biraz kendimi tabiki yazicam tarihimi netlesince![]()
İyi Akşamlar Hanımlar
10:00Sabah kahvaltısı: 2 haşlanmış yumurta,domates,peynir ,şekersiz çay
Ara (2:00): 2 küçük armut,2 incir
18:00Akşam Yemegi :Salata icine bir kaşık makarna koydum
Turk kahvesi spordan yarım saat önce içince yağ yakiyormuş
10000 adım:150 puan
5.5 km (60 dk):360 puan
Toplam:510 puan
N Nidsalii , Z zip
Her zamanki gibi şahane yakında yine 53 lere gelirsin , ama bu sefer yakalıycim seni12 eylül
09.30 1 yumurta peynir Domates salatalık 2 ceviz Maydonoz
14.00 1 kare. Bitter 3 badem
Arada bi yerde portakal tadına baktım
19.00 2 mücver 1 kase yoğurt
Su 3ü geçtim
Spor 40 dk bacak popo iç bacak 240pZipzip- H hasbeenandgone N Nidsalii
Hemen menümü yazayım
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı
domates biber
4 Zeytin
4 çatal kıymalı yumurta
1 dilim peynir
2 kaşık lor
1 dilim çavdar ekmeği
Ara 1 hurma 2 dilim kavun
Akşam dışarda yedik 17.00 gibi yarim porsyon sardalya salata 1 şalgam suyu tatlı
Sonra kızımın mısırından 3 kere ısırdım
3 litre su
40 dk leslie 160puan
15000 adım 225puan
Toplam puan 385 N NidsaliiZipzip- olmuş mu kızlar???