• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım sen neden diyetisyene gitmeyi düşünmedin , tonla paran gidecek birde bıçak altına yatıcan , bak cem zaralı var adam müthiş çok hızlı yağdan kilo verdiriyor ve çok başarılı ekime kadar dolu, insta dan bir baksan diyorum

Afiyet olsun canım menün çok güzel
Canım bir şey dikkatimi çekti 1 saat 5,5 km yapıyorsun ama 360 p yazıyorsun Zipzip- Zipzip- kaptanım 1 saat tempolu yürüyüş 150 p değil mi ? Eğer saate 7 km nin üzerine çıkarsan hafif tempoda koşu olur
Mesela benim tempolu yürüyüşüm 6,5 - 6,8 km arasıdır. 1 saatte 5,5 km senin için mutlaka tempoludur ama koşu derecesinde değil maalesef canım @Nidsalii Zipzip- Zipzip- kaptanım bir kontrol edermisin

Her zamanki gibi şahane yakında yine 53 lere gelirsin , ama bu sefer yakalıycim seni 🤩 maşallah 🧿 bayılıyorum sana fıstık ❤

Canım menü spor şahane 👍 tebrikler 😘
Karinim dümdüz olsun istiyorum abla gebe karnı gibi şişiyor oturunca katlanıyor görsen zayiflasamda o katlanmalar olucak deri sarkması var dedi doktor doğumlar sonrası sporsuz kilo verince iyice fena oldu

Öyleyse gaz yüzünden olabilir canım. Benim oğlum bir ara çok sorun yaşıyordu, gaz mideyi sıkıştırırmış, kabızlık da aynı şekilde yaparmış. Alttan çıkmayan mecburen üstten çıkarmış, anlatım biraz mide bulandırıcı oldu ama öyleymiş canım.
Afedersin kendimi bildim bileli ne alttan ne üstten doğru dürüst gaz cikaramam sorun oldu dert oldu resmen kolonoskopi endeskopi olduğumda doktorum gazın çok demişti malesef çıkarmıyorum dedim yok yani kola içiyorum eşim hemen çıkarıyor bende yok maden suyu yok soda yok deliririm sisiyorum balon gibi sikistirir ağrı yapar çok zor

Karinim dümdüz olsun istiyorum abla gebe karnı gibi şişiyor oturunca katlanıyor görsen zayiflasamda o katlanmalar olucak deri sarkması var dedi doktor doğumlar sonrası sporsuz kilo verince iyice fena oldu

Tatlım ama senin kilon hala fazla ki benim bile katlanıyor oturunca 😃
Sen kilonu sporla verirsen toparlanırsın operasyon sonucu taş gibi karın hayal ediyorsan bak hayal kırıklığın olmadın çünkü spor olmadan , taş gibi olması konusunda endişem var, ameliyat olanları görüp dokunursan için daha rahat eder

İyi akşamlar kızlar 😍

Çok kaçamak yok dimi 🤩 kontrole çıkarım 😜

Ben bugünkü menümü paylaşıyım

Sabah 10.30
Omlet
1 parça b peynir
2 küçük küp kaşar
5 y zeytin
Söğüş
1 ceviz

Ara 15.30
1 bardak turşu suyu 🤣🤣🤣
Pazara gitmiştik canım çekti

Akşam 18.00
Levrek ızgara
Kıvırcık salata
Cevizli roka salatası
Biraz turşu 😜

Filtre kahve içerim bi de

Spor 1 saat pilates 360p @Nidsalii 😘
Her şey 10 numara 5 yıldız canım 😘
:kk77:
Kahvaltı (11.30)
- 5 kaşık menemen, 1 dilim peynir, 2 zeytin
Ara (15.00)
- sade Türk kahvesi, 2 dilim kek
Akşam (19.00)
- yarım dilim karpuz
Su: 2.5 lt
Spor: 80 dk zumba, 15000 adım
Toplam: 545p :KK49:
Bugün bi beş saat erişte kesmiş olabilirim kek oradayken açlıktan gidiverdi zaten sonra canım bişi istemedi:KK72:
Spor muhteşem, iş yüzünden menü çok iyi olmamış ama telafi edilmiştir.
herkese iyi akşamlar:KK68:
menümü yazıp yürüyüşe gidicem:KK6:
Sabah 10:30 3-4 çatal patates kızartması (oğluş yerken canım çekti:KK23:) peynir zeytin 1 dilim organik t. b. ekmeği
Ara 13:00 meyveli yoğurt şeftalili kendim yaptım
Akşam 17:00 1 kase aşure 5 badem 1 ekşi (baya) mandalina
aşure işi bitti söz kalanı kocama dedim sen ye bitir gözüm görmesin:confused:
spor 60 dk yürüyüş 150 puan
@Nidsalii
Aşure yüzünden akşam yemeği yememissin canım, sabahki kizartmada gözüm kaldı 😋😋
İyi akşamlar kızlar 🥰 Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik hoş geldin 💕
Bugünkü menüm
Sabah (12.30) 1 kk peynir, 3 çatal patatesli yumurta, 5 zeytin, biber , 1 dilim tb ekmek, çay
Akşam (18.30) 100 Gr ızgara tavuk, salata, ayran
1 lt Dukan çayı, 3 lt su
Çok güzel menü canım afiyet olsun.
bugunku menu
Sabah 11:30
2 dilim ekmek
Peynir zeytin
Yumurta
Domates salatalık
Aksam 17:00
Bir dilim ağlayan kek
(Bizimki.tatli istedi mecbur kaldim)
Ara
2 lt su
Sekersiz cay
Spor
7 bin adım 105 p @Nidsalii
Al işte tatlıya kurban giden bir akşam yemeği daha 😂😂
Menüm
10:00 Yarım ananas, 200 ml süt, 50 gr yulaf ezmesi
15:00 50 gr susamlı çubuk (bir şey hazırlamaya üşenip ilk bulduğumu yedim) :KK22:
17:00 30 gr peynir
19:30 400 gr tavuk, yarım lavaş, salata

Spor 45 dk başlangıç kardiyo 180 puan @Nidsalii
Afiyet olsun canım, akşam sağlam tavuk yemişsin.
İyi Akşamlar Hanımlar
10:00Sabah kahvaltısı: 2 haşlanmış yumurta,domates,peynir ,şekersiz çay
Ara (2:00): 2 küçük armut,2 incir

18:00Akşam Yemegi :Salata icine bir kaşık makarna koydum

Turk kahvesi spordan yarım saat önce içince yağ yakiyormuş

10000 adım:150 puan
5.5 km (60 dk):360 puan
Toplam:510 puan
@Nidsalii ,[USER=785041]@Zipzip-
Menün de sporun da güzel canım afiyet olsun.
12 eylül
09.30 1 yumurta peynir Domates salatalık 2 ceviz Maydonoz
14.00 1 kare. Bitter 3 badem
Arada bi yerde portakal tadına baktım
19.00 2 mücver 1 kase yoğurt
Su 3ü geçtim
Spor 40 dk bacak popo iç bacak 240p Zipzip- Zipzip- @hasbeenandgone @Nidsalii
Afiyet olsun canım çok az yemişsin.
Hemen menümü yazayım
Sabah ılık limonlu su

Kahvaltı
domates biber
4 Zeytin
4 çatal kıymalı yumurta
1 dilim peynir
2 kaşık lor
1 dilim çavdar ekmeği

Ara 1 hurma 2 dilim kavun

Akşam dışarda yedik 17.00 gibi yarim porsyon sardalya salata 1 şalgam suyu tatlı

Sonra kızımın mısırından 3 kere ısırdım

3 litre su
40 dk leslie 160puan
15000 adım 225puan
Toplam puan 385 @Nidsalii Zipzip- Zipzip- olmuş mu kızlar???
Afiyet olsun canım menü güzel ama tatlı var mı yok mu anlamadım, inşallah yoktur.

:skandal::skandal: valla mı kız aaa nasıl miden almış onları dermişim :KK48::KK48::KK48::KK48:
Senin kadar olmasa da ben de yerdim
ben has bir boğayim herşeyi yiyebilecek kapasitem var 😁😁😁
Aslında o bana yanlış hatırlamıyorsam rakip olalım demişti bi aralar @Felicio öyle miydi cnm???
dişli rakip sever🤣🤣🤣
Hosbuldum :KK54: kpss den ciktim🤭

Hosbuldum canim gecen sene burda 12 kilo verip mezun olmuştum ama maalesef almak zorunda kaldim verdiklerimi :KK70: insallah bu sefer kalici olcak. sevindim takimda benim gibi birisi olduğuna :KK73: senle güzel yarisilir dise dis :p

Geldim yettim düşünsünler :KK60:
gel kuzum gel😁😁
Siz beni sevmiyorsunuz ya, cücüğüm sever beni 😍😍
Seni sevmeyen var mı ki😁😁😁

Canım sen neden diyetisyene gitmeyi düşünmedin , tonla paran gidecek birde bıçak altına yatıcan , bak cem zaralı var adam müthiş çok hızlı yağdan kilo verdiriyor ve çok başarılı ekime kadar dolu, insta dan bir baksan diyorum

Canım bir şey dikkatimi çekti 1 saat 5,5 km yapıyorsun ama 360 p yazıyorsun Zipzip- Zipzip- kaptanım 1 saat tempolu yürüyüş 150 p değil mi ? Eğer saate 7 km nin üzerine çıkarsan hafif tempoda koşu olur
Mesela benim tempolu yürüyüşüm 6,5 - 6,8 km arasıdır. 1 saatte 5,5 km senin için mutlaka tempoludur ama koşu derecesinde değil maalesef canım @Nidsalii Zipzip- Zipzip- kaptanım bir kontrol edermisin

Her zamanki gibi şahane yakında yine 53 lere gelirsin , ama bu sefer yakalıycim seni 🤩 maşallah 🧿 bayılıyorum sana fıstık ❤

Canım menü spor şahane 👍 tebrikler 😘
Teşekkür ederim canım çok güzel motive ediyorsun beni 😍😍😍😘😘😘

Afiyet olsun canım menü güzel ama tatlı var mı yok mu anlamadım, inşallah yoktur.
Canim menüleri ve kilo bildirimlerini buraya mi yazıyoruz diger sayfa kapandi mi?

Screenshot_2020-09-12-23-08-24-797_com.xiaomi.hm.health.jpg
Saate göre baktım tempolu koşu ama iki gün arasında fark var tabii doğrusu neyse düzeltelim yanlış olmasın🤗

Yok cnm tatlı...
Tatlı şalgam suyu demek istedim
Geçen gün eşim denizden gelirken kan şekeri düşmüş markete girdi çikolata almış bana da almış bari bugün ye diyor yok dedim olmaz birkaç kere ısrar etti yemedim baya baya inat ediyorum kacamaklara 😘😘🙂

Tatlım ama senin kilon hala fazla ki benim bile katlanıyor oturunca 😃
Sen kilonu sporla verirsen toparlanırsın operasyon sonucu taş gibi karın hayal ediyorsan bak hayal kırıklığın olmadın çünkü spor olmadan , taş gibi olması konusunda endişem var, ameliyat olanları görüp dokunursan için daha rahat eder
Ne bileyim abla kasları dikiyor ya içerde zaten kaslar gözüksün istemiyorum bana güzel bir göbek deliği ver şu kisimlari al belimdeki ve sirtimdakilerde liposuction olcak
İnce bir bel vericem dedi sana
Karnimda liposuction yapicak dikme öncesi.
Doğru hiç karın germe olan birinin karnını ellemedim

Saate göre baktım tempolu koşu ama iki gün arasında fark var tabii doğrusu neyse düzeltelim yanlış olmasın🤗
Zipzip- Zipzip- kaptanım bakar canım 🥰
Ama hiç bozma istikrarını çok güzel gidiyosun
En bi favorilerindensin, kilodan çok incelmeyi net göreceksin çokkk yakında 😍

Back
X