• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba Sevgili Kamp Arkadaşlarım ❤❤❤

Katılımcı sayımız 13 oldu 😍😍😍 Sonuçlar yüzdeler üzerinden hesaplanacaktır 💕 Cuma spor puanı ve verilen yüzdeki kg listesini paylaşacağım iki alanda da 1. mizi merakla bekliyorum 🤩🤩🤩

Sabah tartılarak kampımıza başlıyoruz 💕 umarım bol eksili bir kamp olur🤩🤩🤩

Beş gün boyunca beni kg bildirimde menülerde ve sporlarda etiketlemenizi istirham ederim 💕💕💕

Kampımız boyunca günlük en az 3 lt su içmeye çalışalım 👍

Spor olarak sevdiğimiz herhangi bir sporu günlük en az 200p olacak şekilde yapacağız 👍

Menüleri çok abartmamak kaydıyla ekler yapılabilir kilonuza göre arttırabilirsiniz ne kadar kalori olabilir hesaplamak için yardım almak isterseniz bir etiket uzağınızdayım 💕💕💕

Listede ki yiyeceklere ve yapılış şekillerine mümkün mertebe uymaya çalışalım, elinizde olmayan veya bulamadığınız yiyecekler olursa ikame ürünler kullanmak serbest 💕

Disiplin ve sabrınız için şimdiden teşekkür ederim 🙏
Menü Listelerimizi kaydetmeyi unutmayalım

Her türlü sorunuzu araştırıp destek olmaya çalışacağım 😘 Sevgiler ❤❤❤

@sudem34 sonngulen sonngulen @selensu82 Zipzip- Zipzip-
@sportie @Nidsalii @Elhan @Tesnim1989 @Puffer @Sguat girls @Kmsl Hnd @Orjinalisim
Canım belki soran olmuştur ama merak ettim, geçmişten geliyorum henüz. Beslenme planında akşam yemeği 18.00, menü listesinde 19.00. ben 18.de yemeyi düşünüyorum bu sorun olmaz dimi canım.

Bu arada geçmişi bitirip güncele gelince niye bu kadar geciktigimi falan da yazarım 😘

Canım belki soran olmuştur ama merak ettim, geçmişten geliyorum henüz. Beslenme planında akşam yemeği 18.00, menü listesinde 19.00. ben 18.de yemeyi düşünüyorum bu sorun olmaz dimi canım.

Bu arada geçmişi bitirip güncele gelince niye bu kadar geciktigimi falan da yazarım 😘
Hiç sorun olmaz listelere 200 kalori civarı ek Yapmakta serbest amacımız sağlıklı kilo vermek kendine göre düzenleyebilirsin canım 😍😍😍

Sen iki hafta önce geleydin görürdun samatayi 😁😁😁😁

seninki Felicio Felicio ya rakip oldu .Kıyasıya rekabet .😁😁😁😁Ara gazı ikisine birden verdim sonuç 🤣🤣🤣

felicio 1.75 yüzde ile kilo verdi sonngulen sonngulen 2 kilo aldı😁😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤣
Hemen rezil et beni 😡😡
Yok canim inanmam 😨 nasil oldu o iş? sonngulen sonngulen dogru mu duyduklarim :KK57:
İlaç kullanıyordum canım, tek sebep o olabilir 😂😂
Benle rakip bu hafta beni patates 🥔 gibi ezecek 😁😁😁
Hem de nasıl 😂😂
İddialıyım da sonngulen sonngulen e belli etmiyorum 😁😁😁çok gaza gelmesin 🤣🤣🤣çok spor yapar o zaman😁😁
Çok spor yaramıyor kız bana ama gönül de yapmayınca razı gelmiyor 😂😂
Canım yarın başlıyoruz 1. Günü 2 defa yap canım mantıklı 💕

Evet seni beğenip kestirmiştim gözüme 🤩

Hoşgeldiniz 💐

Hımm ben Leyla tanışalım sonra rakip oluruz 💕

Kimmiş o sevmeyen grupta öyle birini tanımıyorum, ezeli rakibimizsin o ayrı 😍😍😍

Hemde ne rakip bu hafta tüm listeler dahil listede 3. Oldu 🤩🤩🤩 grubu 1. liğe taşıdı senden de bekliyoruz 🤩🤩🤩

Bende isterdim ama selensu kapmış seni sportiem iki muhteşem fit kadın kapışacak sonucu çok merak ediyorum 🧿🧿🧿

Bende takip edeceğim iyi olan kazansın ❤❤❤

Hasta olmuştu ama 😔 antibiyotik kullanmak zorunda kaldı 😟

Orası işte belli olmaz ama bu sözlerden sonra işin zorlaştı 😂😂😂

❤❤❤ di mi ama çok seviyoruz onu sevin beni destekleyin 😂😂😂
Ben de sizi seviyorum canım 😘😍

Ben Dün spor eklemeyi unutmuşum bugünü hemen ekleyeyim
Eki Görüntüle 2689757
Egzersiz bu hareketlerde
Eki Görüntüle 2689758
1. Hareket squat + lunge bir squat sağ lunge bir squat Sol lunge şeklinde
2. Hareket arka yana doğru lunge
3. Hareket dizlerin üzerinde durup oturup kalkıyoruz
4. Hareket köprü Ama ayakları omuz genişliğinde açıyoruz
5. ve 6. Harekette bacakları yana daire yaparak açıyoruz
30 sn hareket 10 sn dinlenme şeklindedir
Videomuz 150 puandır:KK49:
@asysss @sudem34
Bunu görmüşken sporumu yazayım canım.

20 dk pilates 120 puan
1 saat tempolu yürüyüş 150 puan
Dün video yoktu, bir gün önceki paylaşımını yaptım, sanırım o 100 puandı.

Toplam 370 puan.

Bunu da mutlaka yapacağım, paylastiklarinin hepsini yapıyorum canım, emeğine saygı 🤩😍

Back
X