Canım hasta olma burada da kapalı hava ama henüz yağmadıTarladan kaçtık
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hasta olma burada da kapalı hava ama henüz yağmadıTarladan kaçtık
![]()
Poşet geçirdik kafamiza kactikCanım hasta olma burada da kapalı hava ama henüz yağmadı![]()
Bazen bana da oluyor beğeniyorum beğeniyorum kayboluyor 2-3 kere beğenmek zorunda kalıyorumBeğeni yapamıyorum doğru düzgün alıntılarda alınmıyor deli oldum sabahtan beri![]()
Demokraside çareler tükenmezPoşet geçirdik kafamiza kactik![]()
![]()
![]()
Napalim yagmurlugu incirlerin üstüne orttuk ıslanmasinlar diye biz islandik napalimDemokraside çareler tükenmez![]()
Canım belki soran olmuştur ama merak ettim, geçmişten geliyorum henüz. Beslenme planında akşam yemeği 18.00, menü listesinde 19.00. ben 18.de yemeyi düşünüyorum bu sorun olmaz dimi canım.Merhaba Sevgili Kamp Arkadaşlarım ❤❤❤
Katılımcı sayımız 13 olduSonuçlar yüzdeler üzerinden hesaplanacaktır
Cuma spor puanı ve verilen yüzdeki kg listesini paylaşacağım iki alanda da 1. mizi merakla bekliyorum
Sabah tartılarak kampımıza başlıyoruzumarım bol eksili bir kamp olur
Beş gün boyunca beni kg bildirimde menülerde ve sporlarda etiketlemenizi istirham ederim
Kampımız boyunca günlük en az 3 lt su içmeye çalışalım
Spor olarak sevdiğimiz herhangi bir sporu günlük en az 200p olacak şekilde yapacağız
Menüleri çok abartmamak kaydıyla ekler yapılabilir kilonuza göre arttırabilirsiniz ne kadar kalori olabilir hesaplamak için yardım almak isterseniz bir etiket uzağınızdayım
Listede ki yiyeceklere ve yapılış şekillerine mümkün mertebe uymaya çalışalım, elinizde olmayan veya bulamadığınız yiyecekler olursa ikame ürünler kullanmak serbest
Disiplin ve sabrınız için şimdiden teşekkür ederim
Menü Listelerimizi kaydetmeyi unutmayalım
Her türlü sorunuzu araştırıp destek olmaya çalışacağımSevgiler ❤❤❤
@sudem34sonngulen @selensu82
Zipzip-
@sportie @Nidsalii @Elhan @Tesnim1989 @Puffer @Sguat girls @Kmsl Hnd @Orjinalisim
Olsun sermaye çöp olmasında çok severim yağmurda ıslanmayıNapalim yagmurlugu incirlerin üstüne orttuk ıslanmasinlar diye biz islandik napalim![]()
![]()
![]()
Hiç sorun olmaz listelere 200 kalori civarı ek Yapmakta serbest amacımız sağlıklı kilo vermek kendine göre düzenleyebilirsin canımCanım belki soran olmuştur ama merak ettim, geçmişten geliyorum henüz. Beslenme planında akşam yemeği 18.00, menü listesinde 19.00. ben 18.de yemeyi düşünüyorum bu sorun olmaz dimi canım.
Bu arada geçmişi bitirip güncele gelince niye bu kadar geciktigimi falan da yazarım![]()
Evet canim ıslanirsa almazlar zor veririz ihracat mal yazik günah biz cikartiriz giderOlsun sermaye çöp olmasında çok severim yağmurda ıslanmayı![]()
Güzelim incirleri biz dururken nereye gönderiyorlar acaba?Evet canim ıslanirsa almazlar zor veririz ihracat mal yazik günah biz cikartiriz gider![]()
Yurt disina gidiyo canim tırlarlaGüzelim incirleri biz dururken nereye gönderiyorlar acaba?
Hemen rezil et beni
İlaç kullanıyordum canım, tek sebep o olabilir
Hem de nasılBenle rakip bu hafta beni patatesgibi ezecek
![]()
Çok spor yaramıyor kız bana ama gönül de yapmayınca razı gelmiyor
Ben de sizi seviyorum canımCanım yarın başlıyoruz 1. Günü 2 defa yap canım mantıklı
Evet seni beğenip kestirmiştim gözüme
Hoşgeldiniz
Hımm ben Leyla tanışalım sonra rakip oluruz
Kimmiş o sevmeyen grupta öyle birini tanımıyorum, ezeli rakibimizsin o ayrı
Hemde ne rakip bu hafta tüm listeler dahil listede 3. Oldugrubu 1. liğe taşıdı senden de bekliyoruz
Bende isterdim ama selensu kapmış seni sportiem iki muhteşem fit kadın kapışacak sonucu çok merak ediyorum
Bende takip edeceğim iyi olan kazansın ❤❤❤
Hasta olmuştu amaantibiyotik kullanmak zorunda kaldı
Orası işte belli olmaz ama bu sözlerden sonra işin zorlaştı
❤❤❤ di mi ama çok seviyoruz onu sevin beni destekleyin![]()
Rusya alıyordu bizden hala alıyorlar mı bilmiyorumYurt disina gidiyo canim tırlarla
Nice mutlu yıllara canımBugün doğum gunum. Ama modum baloya gidememis külkedisi![]()
![]()
Bunu görmüşken sporumu yazayım canım.Ben Dün spor eklemeyi unutmuşum bugünü hemen ekleyeyim
Eki Görüntüle 2689757
Egzersiz bu hareketlerde
Eki Görüntüle 2689758
1. Hareket squat + lunge bir squat sağ lunge bir squat Sol lunge şeklinde
2. Hareket arka yana doğru lunge
3. Hareket dizlerin üzerinde durup oturup kalkıyoruz
4. Hareket köprü Ama ayakları omuz genişliğinde açıyoruz
5. ve 6. Harekette bacakları yana daire yaparak açıyoruz
30 sn hareket 10 sn dinlenme şeklindedir
Videomuz 150 puandır
@asysss @sudem34