- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guncel kilon dogru mu canim o zaman fazla fark yok kisa surede düşersinKaptanım söz verdim 79 u görmeden kendime koyafet almayacağımZipzip-
Ondan sesin cikmiyo bende dedim hayalet geziyo gene burda ama neyseUzun zamandir spor yapmayınca spor yapmak zor geldi![]()
Spora verdim kendimiOndan sesin cikmiyo bende dedim hayalet geziyo gene burda ama neyse
Geçmişi bitirince yazacaktım ben de canım, evet bugün ikizlerin teyzesi oldum. Sabah ani Bir şekilde kahvaltı masasında yola çıkmaya karar verdik, hemen toparlandık valiz vs. Derken gelmeyin dediler virüs sebebiyle. Çok şükür kardeşim ve bebekler iyi. Birini kuvoze almışlar ama çabuk toparlanacagina inanıyorum.
Yaptınız ama değil mi? Aslında bir kaç gün zor geliyor ara verinceUzun zamandir spor yapmayınca spor yapmak zor geldi![]()
Yaptim tabi ki canimYaptınız ama değil mi? Aslında bir kaç gün zor geliyor ara verince![]()
Tebrik ederim canımGeçmişi bitirince yazacaktım ben de canım, evet bugün ikizlerin teyzesi oldum. Sabah ani Bir şekilde kahvaltı masasında yola çıkmaya karar verdik, hemen toparlandık valiz vs. Derken gelmeyin dediler virüs sebebiyle. Çok şükür kardeşim ve bebekler iyi. Birini kuvoze almışlar ama çabuk toparlanacagina inanıyorum.
Kilom 67.5 çıktı bu arada canım. Cuma 67.1 idi. Dünkü bulgur ve şalgam etkilemiş olabilir. Kamp sonunda güzel bir rakam gelecek bence.
Listedekiler bana gayet yeterli geliyor canım,sorunum yok şimdilik. Tüm menüyü inceledim ben sanki daha az yiyordum gibi. Ekmek azlığı beni zorluyor ama ona da uyacagim.Hiç sorun olmaz listelere 200 kalori civarı ek Yapmakta serbest amacımız sağlıklı kilo vermek kendine göre düzenleyebilirsin canım![]()
Çok sevindimYaptim tabi ki canim
Uzun zamandir spor yapmadigim icin bacaklarim agriyor simdi :)
Üstüne yağmur yağan yemisten de hayır gelmez artık...Tarladan kaçtık
![]()
Bir ara bu kiloya düşmüştüm evet çok çabuk cikiyorim ben 84 e kadar yukseldim aslında cuma günü tartısı 83.6Guncel kilon dogru mu canim o zaman fazla fark yok kisa surede düşersin![]()
Acilir acilir kendime geleyim de azda zipzip yapmayi düşünüyorumÇok sevindim❤
2 güne açılır o bacaklar
![]()
Duzenli devam etsen aslinda 8 li rakamlardan kurtulursun canimBir ara bu kiloya düşmüştüm evet çok çabuk cikiyorim ben 84 e kadar yukseldim aslında cuma günü tartısı 83.6hoşbuldum E Elif_Eylul
Yenmem lazım yoksa onun dilinden kurtulamamTebrik ederim canım ❤❤❤çok güzel bir gün
bence de güzel teyzeye güzel eksiler
❤
Bakalım Sudem mi sen mi bu tatlı rekabetin sonu ne olacak![]()
HoşgeldinizBir ara bu kiloya düşmüştüm evet çok çabuk cikiyorim ben 84 e kadar yukseldim aslında cuma günü tartısı 83.6hoşbuldum E Elif_Eylul
Çok tesekur ederim zipzipim şuan kıyafete çok ihtiyacım var belki böyle zayıflarım dedimDuzenli devam etsen aslinda 8 li rakamlardan kurtulursun canim
Listeye girmek istemiyorsun biliyorum ama istersen free listeye alabiliriz seni
79 da bir kaç parça alacağım 65 de 1000 liralık yapsam yeridir Bizde fırında sebzeBen gidip akşam yemegimi yapayım, evdekilere de pizza ziyafeti var![]()
HoşgeldinizÇok tesekur ederim zipzipim şuan kıyafete çok ihtiyacım var belki böyle zayıflarım dedim79 da bir kaç parça alacağım 65 de 1000 liralık yapsam yeridir
![]()