• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sonngulen sonngulen canım sabah kamp tartın gelmedi aklıma teyze olabileceğin geldi 😍😍😍 Bizi habersiz bırakma
Geçmişi bitirince yazacaktım ben de canım, evet bugün ikizlerin teyzesi oldum. Sabah ani Bir şekilde kahvaltı masasında yola çıkmaya karar verdik, hemen toparlandık valiz vs. Derken gelmeyin dediler virüs sebebiyle. Çok şükür kardeşim ve bebekler iyi. Birini kuvoze almışlar ama çabuk toparlanacagina inanıyorum.

Kilom 67.5 çıktı bu arada canım. Cuma 67.1 idi. Dünkü bulgur ve şalgam etkilemiş olabilir. Kamp sonunda güzel bir rakam gelecek bence.

Geçmişi bitirince yazacaktım ben de canım, evet bugün ikizlerin teyzesi oldum. Sabah ani Bir şekilde kahvaltı masasında yola çıkmaya karar verdik, hemen toparlandık valiz vs. Derken gelmeyin dediler virüs sebebiyle. Çok şükür kardeşim ve bebekler iyi. Birini kuvoze almışlar ama çabuk toparlanacagina inanıyorum.

Kilom 67.5 çıktı bu arada canım. Cuma 67.1 idi. Dünkü bulgur ve şalgam etkilemiş olabilir. Kamp sonunda güzel bir rakam gelecek bence.
Tebrik ederim canım ❤️❤️❤️😍😍😍 çok güzel bir gün 💕 bence de güzel teyzeye güzel eksiler 😍🤩❤️😘
Bakalım Sudem mi sen mi bu tatlı rekabetin sonu ne olacak 🤩🤩🤩

Hiç sorun olmaz listelere 200 kalori civarı ek Yapmakta serbest amacımız sağlıklı kilo vermek kendine göre düzenleyebilirsin canım 😍😍😍
Listedekiler bana gayet yeterli geliyor canım,sorunum yok şimdilik. Tüm menüyü inceledim ben sanki daha az yiyordum gibi. Ekmek azlığı beni zorluyor ama ona da uyacagim.

Bir ara bu kiloya düşmüştüm evet çok çabuk cikiyorim ben 84 e kadar yukseldim aslında cuma günü tartısı 83.6 o_O hoşbuldum E Elif_Eylul
Duzenli devam etsen aslinda 8 li rakamlardan kurtulursun canim
Listeye girmek istemiyorsun biliyorum ama istersen free listeye alabiliriz seni

Duzenli devam etsen aslinda 8 li rakamlardan kurtulursun canim
Listeye girmek istemiyorsun biliyorum ama istersen free listeye alabiliriz seni
Çok tesekur ederim zipzipim şuan kıyafete çok ihtiyacım var belki böyle zayıflarım dedim :deli: 79 da bir kaç parça alacağım 65 de 1000 liralık yapsam yeridir 👀

Çok tesekur ederim zipzipim şuan kıyafete çok ihtiyacım var belki böyle zayıflarım dedim :deli: 79 da bir kaç parça alacağım 65 de 1000 liralık yapsam yeridir 👀
Hoşgeldiniz
Bende de sizin durumunuzun tam tersi diyete başlamadan önce birkaç parça kıyafetim vardı şimdi kilo verdikçe kıyafetlerim artıyor

Back
X