• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

12.00 de okulda olacağım bu yüzden ara öğünü biraz erken yapıyorum. :oops:
IMG_20200914_105653.webp

Günaydın ❤
Çok şahane ve hafif bir hafta olsun 🌺

Dün menüyü doğru düzgün yapamadım bugün ben 1. Günü tam anlamıyla yapıcam 😍 Felicio Felicio

selensu82 selensu82 canım görünmedin dün merak ettim ne yaptın 😍
Yazdım kuzu aslında yanlış mı etiketledim😄😄😄dün bi ara öğünümü az yedim akşam sebze bulamadım et ile salata yedim 50 dk da kardiyo yaptım👊ama bugün yemeğe davetliyiz ilk kez gittiğim bir ev
Seçeceğiz aradan😄
Bugün sabah aç Sppr yapıp üstüne kahvaltı yaptım ama

Ekstra faydası varsa daha çok yerim diye sordum 😂😂 tek bir ilaç yok canım çok şükür, iki ağacı yiyip diğer iki ağacı nar ekşisi yapıyorum (iki ağaç acayip ekşi çünkü)
Afiyet olsun ne güzel 💕 nar bol bol ye canım antioksidan ❤️❤️❤️ Keşke bizimde bahçemiz olsaydı 💕 birtane de tatlı nar dikin çok güzel olur 💕

Afiyet olsun ne güzel 💕 nar bol bol ye canım antioksidan ❤❤❤ Keşke bizimde bahçemiz olsaydı 💕 birtane de tatlı nar dikin çok güzel olur 💕
Yakın olsanız hepinize verirdim,biz bitiremiyoruz bazıları dalda çürüyüp gidiyor. Toplam 4 ağaç var canım, 2si tatlı, 2si ekşi nar.

Kizlar saat kullanan var mı ben mi yanlış hesaplıyoruz foto atayım kafam karıştı haksızlık yapmayayım kimseyeEki Görüntüle 2690048 Eki Görüntüle 2690049

55 dk da 6 km yürüyüş gibi olur aslında sanki. Ama bilemedim, herkesin vücut yapısı farklı, belki sen o hızda koşuyorsundur.

Günaydın
Spor puanını şöyle açıklıyım
1 saat tempolu yürüyüş 150p
1 saat koşu ( faunanın yaptığı gibi saatte 5,5 -6,5 km arası) 240 p dakika 4 p
1 saat eliptik 300 p dakika 5 p ( saatte 20 km)

Saatte 6,5 km ye kadar yürüyüş olur. Herkesin hızı elbette aynı olmaz. Ama hafif tempolu koşu saatte 7-7,5 km dir
15 km yarı maraton koşmuştum en düşük tempoda saatte 7,5-8 km ydi

@Faunaaa cım koşu bandında yaptığın koşuyu dakika 4 p olarak hesaplayabilirsin 😘

Spor puanlarını N Nidsalii tutuyor canım

Ben koşarken 9 km ile koşuyorum, ona başlayınca 6 puanlık koşudan sayarım ama. :KK53: 80'e yakın başlarım ama başlarım. :)

Eliptikle saatte 20'de iyiymiş, hayal bile edemiyorum. Benim koşubandı en fazla 12 'ye mi ne çıkıyor.

Merhabaa :KK68:
Eki Görüntüle 2690220
Egzersizimiz bu:KK49:
Eki Görüntüle 2690221
1. Harekette ayakları Tek tek indiriyoruz 2. Hareket twist 3. Harekette ayakta Tek diz kaldırıp Tek el yumruk atılıyor 4. Hareket bacakları indiriyoruz
30 sn hareket 10 sn dinlenme 4 set sürüyor video
Video 100 puan kolay gelsin herkesciklere:KK76:
ayyy ben yürüyemezsem bunu yapayım bugün zorlanmam inşallah
karnıma çok yüklenmemem lazım :(

Günaydın Herkese
Günaydın güzel bir hafta dilerim ❤❤❤
Günaydın kızlar hepinize mutlu haftalar olsun 🥰🥰🥰
Günaydın kizlar :KK36: :KK36:
Günaydın ❤
Çok şahane ve hafif bir hafta olsun 🌺

Dün menüyü doğru düzgün yapamadım bugün ben 1. Günü tam anlamıyla yapıcam 😍 Felicio Felicio

selensu82 selensu82 canım görünmedin dün merak ettim ne yaptın 😍
Günaydınlar 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🌼🌼🌼

Merhabaa :KK68:
Eki Görüntüle 2690220
Egzersizimiz bu:KK49:
Eki Görüntüle 2690221
1. Harekette ayakları Tek tek indiriyoruz 2. Hareket twist 3. Harekette ayakta Tek diz kaldırıp Tek el yumruk atılıyor 4. Hareket bacakları indiriyoruz
30 sn hareket 10 sn dinlenme 4 set sürüyor video
Video 100 puan kolay gelsin herkesciklere:KK76:
Aboo ben daha dünü yapamadım😁Dün kendi yaptığım bölgesel beni mahfetti kaburgam bile ağrıyor 🤣🤣🤣

Ben de seni tutuyorum şampiyon :KK8: sonngulen sonngulen

Aynen😂 arada bi cıtlatıyorum da bigün şundan alcam diye tepkisiz kaliyo😂 basina gelcegi biliyo tabi:KK53:

Ne kadar da benim beyim😂 hep cümleler yarin sunu yapalim bunu yapalim özne çogul ama yapan hep ben ne hikmetse :KK53:
😍
O zamanlar kardiyo ve jillian yapıyordum, inşallah bunlar da aynı etkiyi göstermez 😂😂
yine yap😁
Offf ya sabah sabah için karardı ev işleri yüzünden. Dün hazirladigim valizi bosaltacagim daha 😂😂 çalışan kadın olunca yardımcılarımız olacak sanmisiz zaar 😂😂
ben oğlanı çalıştırıyorum🤭
Oyyy kuzum nasıl da destek çıkarmış, şu sudem34 sudem34 ü yeneyim de kutlama yapalım.

Benim bey genellikle cümleyi de çoğul kurmuyor, yaparsın diyor 😂😂 ben bunu isteyince birden çoğul oluyor 😂😂
Ben kolay lokmayim kız korkma benden kutlamaya şimdiden başla😁😁

Ben yulaf yiyorum aynı menüdeki gibi ama peynir ve yumurta yememek zor, kahvaltı en sevdiğim öğün ve onlarsiz olmuyor 😭😭
Ye gülüm ye 65 kilo üstü kalori ekleyebilir🤣Sucuklu yumurta yap ye bol kaşarlı tost yap ye😁Can bogazdan gelir😜

Yazdım kuzu aslında yanlış mı etiketledim😄😄😄dün bi ara öğünümü az yedim akşam sebze bulamadım et ile salata yedim 50 dk da kardiyo yaptım👊ama bugün yemeğe davetliyiz ilk kez gittiğim bir ev
Seçeceğiz aradan😄
Bugün sabah aç Sppr yapıp üstüne kahvaltı yaptım ama
Afiyet oldun canım hadi bakalım kaldı 4 gün 😍
Dünü misafirlikte olduğum için yapamadım doğru dürüst. Bugünü 1. Gün gibi yapıyorum 🥰
Daha spor yapmadım valla 😕

Ben yulaf yiyorum aynı menüdeki gibi ama peynir ve yumurta yememek zor, kahvaltı en sevdiğim öğün ve onlarsiz olmuyor 😭😭
Yulaflı kahvaltı beni hiç kesmiyor ama bi gün idare ederim artık 😍 ama dünkü açlıktan sonra bugün aynı dünkü kahvaltıyı yaptım doyduğumu bildim 😍

55 dk da 6 km yürüyüş gibi olur aslında sanki. Ama bilemedim, herkesin vücut yapısı farklı, belki sen o hızda koşuyorsundur.

Ben koşarken 9 km ile koşuyorum, ona başlayınca 6 puanlık koşudan sayarım ama. :KK53: 80'e yakın başlarım ama başlarım. :)

Eliptikle saatte 20'de iyiymiş, hayal bile edemiyorum. Benim koşubandı en fazla 12 'ye mi ne çıkıyor.

Aynen canım bende bunu anlatmak istedim. Eliptik için alt sınır 20 olmalı bence ben yaptığımda 23-25 km arası yapıyorum 1 saatte 550-600 kalori yakıyorum o yüzden eliptiğin yeri de ayrı bende ❤️
Çok iyi koşuyomuşun bravo ama biraz hafifledikten sonra koşu daha iyi olur dizlere de çok yük binmez, tempolu yürüyüş her daim iyidir 👍

Kilo bildirimimi yapayım bende
Cuma : 71,5
Pazartesi : 71,2
Fark : 300 gr
Cumartesi 71 gördüm aslında ama regl nedeniyle sanırım değişti
Bugün regl oldum sonunda, 🤦‍♀️
Eki Görüntüle 2690226
Maşallah papatyam hep eksi hep eksi 😍🧿
Eylül bitmeden 60 ları görürsün Aralığa da temiz 60 la girersin 😍
Doğumgünün aralık mıydı ocak mı ?
Benimki 27 aralıl o zamana kadar aldım verdimi tam olarak halledicem 😍

Back