• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın:KK76:
Kahvaltıyı ben bulamaç gibi hepsini birbirne kattim.Keske daha şekerli bir meyve olaymış 😁😁😁Ne kadar sevdiysem 🙄hala bitmedi 😁😁😁

Ben direkt dünkü menüyü uygulamaya karar verdim 😂 yarın zor olacak sanırsam kahvaltı 😍
O kadar sevmiyo değilim de hiç doyurmuyor
Yumurta yedimmi miss saatlerce toksun 👍

Afiyet oldun canım hadi bakalım kaldı 4 gün 😍
Dünü misafirlikte olduğum için yapamadım doğru dürüst. Bugünü 1. Gün gibi yapıyorum 🥰
Daha spor yapmadım valla 😕

Yulaflı kahvaltı beni hiç kesmiyor ama bi gün idare ederim artık 😍 ama dünkü açlıktan sonra bugün aynı dünkü kahvaltıyı yaptım doyduğumu bildim 😍

Aynen canım bende bunu anlatmak istedim. Eliptik için alt sınır 20 olmalı bence ben yaptığımda 23-25 km arası yapıyorum 1 saatte 550-600 kalori yakıyorum o yüzden eliptiğin yeri de ayrı bende ❤
Çok iyi koşuyomuşun bravo ama biraz hafifledikten sonra koşu daha iyi olur dizlere de çok yük binmez, tempolu yürüyüş her daim iyidir 👍

Maşallah papatyam hep eksi hep eksi 😍🧿
Eylül bitmeden 60 ları görürsün Aralığa da temiz 60 la girersin 😍
Doğumgünün aralık mıydı ocak mı ?
Benimki 27 aralıl o zamana kadar aldım verdimi tam olarak halledicem 😍
Senin şu tarih hedeflerine bayılıyorum 🤩Bütün herşeyimi de öğreniyoruz 😍😍Doğum günleri yıldönümleri 🤩🤩🤩

Merhabaa :KK68:
Eki Görüntüle 2690220
Egzersizimiz bu:KK49:
Eki Görüntüle 2690221
1. Harekette ayakları Tek tek indiriyoruz 2. Hareket twist 3. Harekette ayakta Tek diz kaldırıp Tek el yumruk atılıyor 4. Hareket bacakları indiriyoruz
30 sn hareket 10 sn dinlenme 4 set sürüyor video
Video 100 puan kolay gelsin herkesciklere:KK76:
Ben buna benzer videoları yapıyorum 10 dk 60 p😂😂😂 demek ki spor kaptanının farkı 💕 50 dk bölgesel yaptım 300p 45 dk Leslie yaptım akşam da yürüyüş halim vaktim kalırsa Leslie ekstra yapacağım 💕

Canım nice güzel mutlu sağlıklı yılların olsun 😍

Bugün senin günün coş eğlen 🎺🤩🥳🥰💐
🎉🎉🎉🎉🎉🎂🎉🎉🎉🎉🎉
Doğum günün kutlu olsun🙋‍♀️
Doğum günün kutlu olsun 🎂 nice mutlu yıllara💕
Nice mutlu huzurlu ve sağlıklı yıllar temenni ederim canısı.:KK68::KK68::KK9::KK9::KK200::KK200:
Tebrik ederim. Şahanesin. :KK9: :KK9:

Mutlu yaşlara. :KK36:
Yükselt modunu, gün senin günün. :)
Doğum günün kutlu olsun🥳🥳🥳🥳

Ben de emzirdigim için katılmadım zaten
Doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle mutlu güzel günlere abla:KK68::KK200:
Külkedisi prensese dönüşmüş 💞💞🥰
Nice mutlu yıllara canım 😘 yeni yaşın kutlu olsun.
Canım tabiki göreceksin hatta daha da aşağısını 🥰 bak bu kampa tam uy, böylelikle daha çok yemiş ve daha az çay içersin daha çok verirsin 😍

Sen böyle gidersen 55 i bile zorlarsın papatyam 🥰 yeterki vazgeçme 👍

Canım ne güzel çiçekler böyle 🥰 çok güzel mutlu sağlıklı yılların olsun 💐🌺🌹

Gel gel şekerim senlede rakip olalım feliçitam
İki rakibim bir ortimle kampı dağıtıcam 🤣
Canım hergün tartılalımmı 😃

Kaptanım en çok senin sporunu merak ediyorum , hadi bakalım haftalık 2000 puan altında istemem 😜

Canım tebrik ederim tatlı teyzeyi, annelerini ve tatlış ikizleri 🥰

Heheyt ben günü kapadım bile 😃
Sporlarımı tamamladıktan sonra yazıcam 😘

Menün sporun harika 👍

Orticim aynen bende sporumu tamamlıycam, zaten senin menüye uymada %100 başaracağından eminim , canım 5 gün sonunda kesin ilk 3 te olalım görsünler altın kızların gücünü 🤩
İyi ki doğdun o zaman nice mutlu senelere 🎈🎈🎈 :KK36:
Hepinize çok teşekkür ederim :KK36: :KK36: :KK36: :KK36:

Afiyet oldun canım hadi bakalım kaldı 4 gün 😍
Dünü misafirlikte olduğum için yapamadım doğru dürüst. Bugünü 1. Gün gibi yapıyorum 🥰
Daha spor yapmadım valla 😕

Yulaflı kahvaltı beni hiç kesmiyor ama bi gün idare ederim artık 😍 ama dünkü açlıktan sonra bugün aynı dünkü kahvaltıyı yaptım doyduğumu bildim 😍

Aynen canım bende bunu anlatmak istedim. Eliptik için alt sınır 20 olmalı bence ben yaptığımda 23-25 km arası yapıyorum 1 saatte 550-600 kalori yakıyorum o yüzden eliptiğin yeri de ayrı bende ❤
Çok iyi koşuyomuşun bravo ama biraz hafifledikten sonra koşu daha iyi olur dizlere de çok yük binmez, tempolu yürüyüş her daim iyidir 👍

Maşallah papatyam hep eksi hep eksi 😍🧿
Eylül bitmeden 60 ları görürsün Aralığa da temiz 60 la girersin 😍
Doğumgünün aralık mıydı ocak mı ?
Benimki 27 aralıl o zamana kadar aldım verdimi tam olarak halledicem 😍
İnşallah cnm. 🙏
Benim 17 Ocak 🤓 yükselenim de oğlak 🤭
Sek şekilde oğlağım yani net👍

Back
X