- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HahahaAyyy ne güzel.![]()
Ben de geçen yıl açıktan başladım edebiyata, ama öğretmen olma hedefiyle değil merak etme. :) Örgüncüler bu yüzden bize çok gıcık oluyorlar. :) Yani özellikle belirtmedin tabi ama Türk edebiyatı değil mi? Öğretmenlik dışında başka uğraşın oluyor mu edebiyatla?
Elhan
Geçmiş olsun, bir an önce iyileşsin.
Çocuğa hiç niyetim yoktur, bunu okuyunca ikiz doğurasım geldi.![]()

Türk Dili ve edebiyatı kuzum. Açıktan okuyanlara gıcık olmuyorum ama zor bir ders nasıl başarıyorlar ona şaşıyorum sadece. Eski Türk Edebiyatı, Osmanlıca , Dil Bilgisi dersleri özellikle zorlamıştı bizi. Allah kolaylık versin canım. Güzel bir bölüm secmişsin. Bazen şiir yazmaya çalışıyorum beğenmiyor yırtıp atıyorum sonra...yazarlık, şairlik yeteneğim yok. Estetik zevki edebiyat aşkını aşılamaya çalışıyorum bebeğim. Dilimizi doğru kullanmalarına özen gösteriyorum.Dil bilincinin oluşması çok önemli. Sahip çıkmak zorundayız eğer millet olarak yaşamak istiyorsak. Öyle işteAyyy ne güzel.![]()
Ben de geçen yıl açıktan başladım edebiyata, ama öğretmen olma hedefiyle değil merak etme. :) Örgüncüler bu yüzden bize çok gıcık oluyorlar. :) Yani özellikle belirtmedin tabi ama Türk edebiyatı değil mi? Öğretmenlik dışında başka uğraşın oluyor mu edebiyatla?
Elhan
Geçmiş olsun, bir an önce iyileşsin.
Çocuğa hiç niyetim yoktur, bunu okuyunca ikiz doğurasım geldi.![]()
Aman diyim bulgurda dikkatli ol.1 çuval köy bulguru aldım habire yicem yaninada salata
Kışında pazı lahana bulgurla sararım eve pirinç sokan beni![]()
Aaa nedenAman diyim bulgurda dikkatli ol.
Hosbuldum tesekkur ederımGünaydın canım hoşgeldin
Ben de öğretmenim sınıf öğretmeni
Su an ayliksin izindeyim![]()
Sen o kadar emek verip kamp ayarlaması yaptın canım, özellikle de beni kırmayıp tarihi bana uydurdun, hiç dikkat etmez olur muyum. Dediğim gibi ara öğünde küçük uyumsuzluklar yaşadım bulamadığım için ama gerisi listede neyi ne kadar diyorsa o kadar yedim. Bu sabah kıyafetlerle öylesine bir tartıldım, 67.3 çıktım, 67.5 ile başladım kampa. Bugün regl günüm, gün içinde mutlaka olurum.Listene uyduğun için teşekkür ederim%100 uyamasak bile %90 uyalım diyorum canım
![]()
Bir tabak ortalama altı yedi kaşık yediğimde ertesi gün+500 Gr alıyorum. Ödem yapıyor ve zorluyor kuzum.Aaa neden
Ya süt yapıyor ya ondan haftanın 2 günü yerim bende sulu yemeklerin yaninaBir tabak ortalama altı yedi kaşık yediğimde ertesi gün+500 Gr alıyorum. Ödem yapıyor ve zorluyor kuzum.
malatyalı olaral bulguru çok kullanırız Mutfakla pek işiniz yok mu cnm ???Yaa ne guzel canim
Ben burda oldugum halde unutuyorum su icmeyi
Ama 2 gundur dikkat ediyorum
Türk Dili ve edebiyatı kuzum. Açıktan okuyanlara gıcık olmuyorum ama zor bir ders nasıl başarıyorlar ona şaşıyorum sadece. Eski Türk Edebiyatı, Osmanlıca , Dil Bilgisi dersleri özellikle zorlamıştı bizi. Allah kolaylık versin canım. Güzel bir bölüm secmişsin. Bazen şiir yazmaya çalışıyorum beğenmiyor yırtıp atıyorum sonra...yazarlık, şairlik yeteneğim yok. Estetik zevki edebiyat aşkını aşılamaya çalışıyorum bebeğim. Dilimizi doğru kullanmalarına özen gösteriyorum.Dil bilincinin oluşması çok önemli. Sahip çıkmak zorundayız eğer millet olarak yaşamak istiyorsak. Öyle işte![]()
![]()
![]()
Ben ve mutfak yeni tanışıyoruzMutfakla pek işiniz yok mu cnm ???
Ben mutfakta olduğum sürece şişem var durmadan durmadan tepeme dikip dikip içiyorum 3 bile yetmiyor bana bazen
Gel bizde cay var icelim
Ben porcöz ictim yeter çay istiyom çayNiye beğenmedim yağ sokucuymus![]()

İstee bubeee yorgunlaga iyi gelir her evin ihtiyaciBen ve mutfak yeni tanışıyoruz
1 aydir mutfakla uğraşıyorum canim onun disinda pek mutfakla alakam olmamistir
Birde soguk oldugu zaman suyu hic aramiyorum surekli cay iciyorum
Gel bizde cay var icelim![]()