• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

insanın yedikçe yiyesi geliyor yemeğe başlayınca
ben buaralar ipin ucunu kaçırdım yine abur cubur yemiyorum ama evde yemekleri fazla kaçırıyorum

haftaya pazar evlilik yıldönümümüz, ben 63 kilo olcam demiştim kendime
ama hala aynı yerde 68deyim :mymeka:

canım elifciğim olsun sakın evlilik yıl dönümüme kadar kilo veremedim zaten artık versemde bir anlamı yok diye düşünme sakın kendimize başka hedefler belirleyelim. mesela ben mayıs sonuna kadar 55 kilo olmak istiyorum. ve bunu başarıcam.

benim hedefim de haziran sonuna kadar 58 olmak
ben yapabilirim,ben yapabilirim,ben yapabilirim
biz yapıcaz kızlar alkisalkisalkis

vayyyy vayyyy vayyyy ne gaza gelirmişiz. bu hafta ilk üçe girelim hattta 1. olalım. şu KARA BULUTLARI ( yağcıkları ) dağatalım kızlar.
sırnaşık şey:teytey::lepi:

canım elifciğim olsun sakın evlilik yıl dönümüme kadar kilo veremedim zaten artık versemde bir anlamı yok diye düşünme sakın kendimize başka hedefler belirleyelim. mesela ben mayıs sonuna kadar 55 kilo olmak istiyorum. ve bunu başarıcam.

benim hedefim mayısta düğün var o düğüne kadar 3 kilo vermek olacah. 60 hedefsüprizzzzz

benim hedefim de haziran sonuna kadar 58 olmak
ben yapabilirim,ben yapabilirim,ben yapabilirim
biz yapıcaz kızlar alkisalkisalkis

evet elif yapabilir tabiki neden yapamayalım. bak istersen sen beni bende seni denetleyeyim yediklerimizi yine yazmaya başlayalım buraya . birbirimizin hatalarını söyleyelim. ve beraber hedeflerimize ulaşalım ne dersin.

kızlar hepimiz yapabiliriz bunları hedeflerimize ulaşabilir hepimiz azimliyiz çünkü. ozaman ben excell dosyama hedef kilolarımızı yazıyorum. o tarihler geldiğinde dönüp bakarız . bakalım yapabilmişmiyiz bişeyler ki ben inanıyorum yaparız.

bir ara benim nasıl diyet yapıp 90 bu kiloya inişim hakkında yazılarım vardı.onları bir ara yazarım ama şu na fırsatım yok.
çok uzun ve ince konular bunlar hemen çal çabuk yazılamazsırnaşık şey:lepi:

hedefim ilk olarak bikaç kot almak
kaç defa gittim kot almaya kaç yerde aynı muamele
bundan daha büyük beden kotumuz yok
sanki 100 kiloyum !!!
evdeki kotlarım nasıl oluyo o zaman bana??

evet elif yapabilir tabiki neden yapamayalım. bak istersen sen beni bende seni denetleyeyim yediklerimizi yine yazmaya başlayalım buraya . birbirimizin hatalarını söyleyelim. ve beraber hedeflerimize ulaşalım ne dersin.

yediklerimizi yazma konusuna bende varımkaydirigubbakcemile5 tama bu hafta ne yedik ne içtik ne hareketlerde bulunduk hepimiz yapalım. hatta 2 kişi oluşalım. herkez bir birine koçluk yapsın.
eşleşme gibi olsun yanii.
siz ikiniz bir birinizin koçu olun. banada kim olsunnnnnn hımm kim olmak isterse not düşsün delikafadulden o kişide benim bende onun koçu olayım. harika bir olay bu:teytey:

bir ara benim nasıl diyet yapıp 90 bu kiloya inişim hakkında yazılarım vardı.onları bir ara yazarım ama şu na fırsatım yok.
çok uzun ve ince konular bunlar hemen çal çabuk yazılamazsırnaşık şey:lepi:

tamam olur. merak ediyorum iyi kilo vermişsin sende doracığım 27 kilo dile kolay.

yediklerimizi yazma konusuna bende varımkaydirigubbakcemile5 tama bu hafta ne yedik ne içtik ne hareketlerde bulunduk hepimiz yapalım. hatta 2 kişi oluşalım. herkez bir birine koçluk yapsın.
eşleşme gibi olsun yanii.
siz ikiniz bir birinizin koçu olun. banada kim olsunnnnnn hımm kim olmak isterse not düşsün delikafadulden o kişide benim bende onun koçu olayım. harika bir olay bu:teytey:

bu çok iyi bir fikir. tamam elifle ikimiz bir grup oluruz. yandın sen elif düştün elime tabi benimle bir grup olmak istersen.kötükedihüso

asibulut
dora ===============
aeben
kütahya
pınarım
cceylin
fatunuz
referans
nazlıgüleç ======else
mmmf27
else =============nazlı güleç
yumukum
ozgekrd

bu şekil eşleşme yapıyoruz. benim eşim gelince benim yanıma yakışır vaziyyette ismini yazsın:roflol:

asibulut
dora ===============
aeben
kütahya
pınarım
cceylin
fatunuz
referans
nazlıgüleç ======else
mmmf27
else =============nazlı güleç
yumukum
ozgekrd

bu şekil eşleşme yapıyoruz. Benim eşim gelince benim yanıma yakışır vaziyyette ismini yazsın:roflol:

tamam doracığım.kopyalıyorum hemen

gazamız mübarek olsun kızlar.
hiç bir koç öğrencisine acımasın. acımazızca eleştirilerde bulunup şurda onun yüzünü yere vursun:utangac: tabii her hangi bir hatasında.
hata yapmayınca ona bir ödül versin.alkisalkisalkis
o hafta en çok alkışı alan takım 1. si olsunkaydirigubbakcemile5

Back
X