- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haftaya pazar evlilik yıldönümümüz, ben 63 kilo olcam demiştim kendime
ama hala aynı yerde 68deyim :mymeka:
sırnaşık şey:teytey::lepi:vayyyy vayyyy vayyyy ne gaza gelirmişiz. bu hafta ilk üçe girelim hattta 1. olalım. şu KARA BULUTLARI ( yağcıkları ) dağatalım kızlar.
canım elifciğim olsun sakın evlilik yıl dönümüme kadar kilo veremedim zaten artık versemde bir anlamı yok diye düşünme sakın kendimize başka hedefler belirleyelim. mesela ben mayıs sonuna kadar 55 kilo olmak istiyorum. ve bunu başarıcam.
benim hedefim de haziran sonuna kadar 58 olmak
ben yapabilirim,ben yapabilirim,ben yapabilirim
biz yapıcaz kızlar alkisalkisalkis
evet elif yapabilir tabiki neden yapamayalım. bak istersen sen beni bende seni denetleyeyim yediklerimizi yine yazmaya başlayalım buraya . birbirimizin hatalarını söyleyelim. ve beraber hedeflerimize ulaşalım ne dersin.
bir ara benim nasıl diyet yapıp 90 bu kiloya inişim hakkında yazılarım vardı.onları bir ara yazarım ama şu na fırsatım yok.
çok uzun ve ince konular bunlar hemen çal çabuk yazılamazsırnaşık şey:lepi:
yediklerimizi yazma konusuna bende varımkaydirigubbakcemile5 tama bu hafta ne yedik ne içtik ne hareketlerde bulunduk hepimiz yapalım. hatta 2 kişi oluşalım. herkez bir birine koçluk yapsın.
eşleşme gibi olsun yanii.
siz ikiniz bir birinizin koçu olun. banada kim olsunnnnnn hımm kim olmak isterse not düşsün delikafadulden o kişide benim bende onun koçu olayım. harika bir olay bu:teytey:
bu çok iyi bir fikir. tamam elifle ikimiz bir grup oluruz. yandın sen elif düştün elime tabi benimle bir grup olmak istersen.kötükedihüso
asibulut
dora ===============
aeben
kütahya
pınarım
cceylin
fatunuz
referans
nazlıgüleç ======else
mmmf27
else =============nazlı güleç
yumukum
ozgekrd
bu şekil eşleşme yapıyoruz. Benim eşim gelince benim yanıma yakışır vaziyyette ismini yazsın:roflol: