Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah
09:00 kahvaltı
2 tb ekmeği arasına kaşar tost 1 bardak çay
Öğlen 14:30
4 tane köfte yanında 1,5 tb ekmek bol mevsim salatası
Akşam 18:00
Bir kase naneli sumaklı yoğurt ve kapanış
2,5 lt içtim daha da içerim yatana kadar hala her yerim şiş hava balonu gibiyim![]()
Şahanesin, bende meraktayım bakalım bu kamp sonucu , herkes mutlu olacak umarımİyi akşamlar kızlar
Kamp menüsüne tam uydum sadece kabak yerine taze fasulye yedim akşam , bir de karpuz yemedim bir dilim ekmek yedim.
3.5 lt yi tamamlayacağım akşama kadar
Spor olarak da 3 balkon yıkadımhem okulda hem evde dersim vardı başka bir şeye vaktim kalmadı, halim olursa uyumadan Leslie 3 mil yapmayı planlıyorum.
Ama kızlar bugün bende bir şişlik var sanki ne bileyim çok bi vermiş gibi hissetmiyorum nedense, kamp boyunca fazla yeşil çay içmedim sanırım ondan. Sabah bakalım kaç gitmiş olacak
Felicio
Zipzip-
olumsuz düşünce bile etkiler , kilo vermeyi, çok güzel vermişindir sende öyle düşün
Kahvaltı (11.00)
- 1 yumurtadan Çıldır yaptım üstüne 2 tatlı kaşığı yoğurt koymuştum, 2 salatalık, 2 zeytin
Ara
- sade Türk kahvesi, 2 ceviz, 2 kayısı
Akşam (19.30)
- 1 kase yoğurt ve salata (kabak sevmiyorumda)
Bitki çayı içerim birde
Su: 3 ltFelicio
Spor: 80 dk cardio, 20 dk yoga
Toplam: 520p
Bu hafta gerçekten herşeyi çevirdim detoksa uycam diye buna rağmen gitmezse artık isyan bayraklarını çekeceğim![]()
Canım bu hesaba göre -1 bekliyorum bu hafta sendenLeyla bana kalori hesabı yapar mısın?
Daha önce kiloluyken yapmıştın
Günlük aktivite normal spor var olarak gir.
Boy 1.71
Kilo cetveldekini al olur mu balım![]()
Aa bu neCanım bu hesaba göre -1 bekliyorum bu hafta senden![]()
Bmi göre kalori hesabı canımAa bu ne![]()
Afiyet olsunMenüye 5.gun programına uydum.
Sadece 5 öğün yerine 3 öğün yedim ama ara öğünleri diğer 3 öğüne dağıttım
Kahvaltıya 4 tane mürdüm eriği koydum kabızlık için.Yesil biber ve domates ekledim.Zeytin ekledim.(ceviz kalmamıştı yağ grubu zaten )
Kefir yerine tarçınlı süt yaptım.Kayisi yerine kavun yedim.
Kabak yerine de fırında az zeytinyağı gezirip patlıcan yaptım çok yavan oldu
Spor 25 dk tempolu 62 puan
1000 adım 15 puan
4 dk bölgesel 24 puan
Toplam 101 puan
N Nidsalii
Felicio
Canım çok sağolCanım bu hesaba göre -1 bekliyorum bu hafta senden![]()
Bende bekliyorum inşallahAfiyet olsun ❤ Yarın güzel bi eksi de senden bekliyorum![]()
Ödeme çok müsait bir yapım var doğru söylüyorsun. İnşallah yarını dört gözle bekliyorum ben de...Canım vücudun ödem yapıyor demek kigünde fazladan 7000 kalori almadıkça yağdan almazsın geçicidir
bu sefer çok güzel kamp yaptın bende bekliyorum senden dereceler
yarın kg bildirimlerini heyecanla bekleyeceğim
![]()
Az kaldı 65 e ama bence 62 tam ortasıdır sağlıklı kg aralığınınCanım çok sağol
2011 deki diyetisyen listemi buldum ideal için 65 demiş 1600 kalori diyet hazırlamış bana.76 kilo ile gitmişim![]()
Cnm allâh yardımcıları olsun minik meleklerinDiğer bebeği de yoğun bakıma almışlar canım, yola çıktık iki saat önce.
İNŞALLAH canım. Bende 2 bardağı geçmemeye çalışıyorum artık. 2 günden beri. Elimden geldiğince diyetime dikkat etmeye çalışıyorum.Henüz okuyabildim çok alakasız değil ama fasülye bamya ıspanak kabak yerine daha çok geçebilecek sebzeler afiyet olsun
Ben yerinde olsam bitki Çaylarını günde maksimum 2 fincana çekerim çünkü fazlası böbreklere zarar veriyor ve sebze et dengesine dikkat etmek gerekiyor ağırlık vermek gerekiyor
Bu birkaç noktayı düzenlediğin zaman bu grupta kimse tutamayacak seni![]()

Çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Allah esirgesin . Dualarımızdasınız.Çok geçmiş olsun atlatacaklar inşallahböyle durumlarda süreç hiç bitmiyor gibi geliyor
umarım keyifle mutlulukla sağlıkla biran önce çıkarlar bıdıklar
❤❤❤❤

Çok gecmis olsun canımYoldayım canım kardeşimin yanına gidiyorum.
Önce listelerde karışıklık oldu sende sanırım son 2-3 gündür daha dengeli menüler oldu umarım istediğin kilona hızlıca kavuşursunİNŞALLAH canım. Bende 2 bardağı geçmemeye çalışıyorum artık. 2 günden beri. Elimden geldiğince diyetime dikkat etmeye çalışıyorum.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ağzından bal damlıyor....Önce listelerde karışıklık oldu sende sanırım son 2-3 gündür daha dengeli menüler oldu umarım istediğin kilona hızlıca kavuşursunçok fit genç bir anneanne bende görüyorum sende❤❤❤