• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Amin canım çok teşekkür ederim 😘

Aminnn inşallah canım.

Amin canım inşallah, biri 2 kilo bile değil. Allah yardımcıları olsun.

Amin canım çok sağol 😘

Aminnn, teşekkür ederim 😘

Amin, çok teşekkür ederim 😘

Çok sağol canım.

Henüz varmadik canım ama çok az kaldı. Annesinden başka kimseyi almıyorlar bebeğin yanına. Diğer bebek de başka şehirde zaten, onu kardeşim de göremiyor malesef.
Küçük bir yerdeler mı?
Neden başka hastanede?
Kuvozler mı dolu?

Öyle diyen anneler 80-100 kilo 😁😁😁
Hadise de kalça dolgusu mu ne yaptırdı ya geçen kış 😁
Kararında kalça iyidir 😜
Bacağı inceltecegiz🤗
Ay evet ya kararında kalca iyi bende çıkık yuvarlak kalca basen olmicak bacak incecik sütun gibi olcak ah ah :süslü:kalın bacak çok çirkin duruyor yani ben sevmiyorum ama kalca candir:rolleyes::KK8::confused:
Not:erkek degilim:KK53: kalca merakım var:confused::KK53: yolda giderken kadın erkek farketmez ilk baktığım yer :KK53:sapıkça gelebilir:KK53:

Ay evet ya kararında kalca iyi bende çıkık yuvarlak kalca basen olmicak bacak incecik sütun gibi olcak ah ah :süslü:kalın bacak çok çirkin duruyor yani ben sevmiyorum ama kalca candir:rolleyes::KK8::confused:
Not:erkek degilim:KK53: kalca merakım var:confused::KK53: yolda giderken kadın erkek farketmez ilk baktığım yer :KK53:sapıkça gelebilir:KK53:
İyi geceler canım 🥰

Canım senin iyi denk gelmiş şükür 🥰
Hayırlısı herşeyin aslında nasıl olsa hamilelikte diyet yaparım diye salmıştım kendimi iyice kilo almıştım baktım pandemi var kilo vermek daha mantıklı geldi.

Cihangir mı senin en küçük?
Pandemi de herkes kilo aldı sen vermeyi düşünmüşsün ne güzel..
Ben tam 64 kiloyum geçen yaz diyete başlamak için kendime gün belirlemiştim o günden üç dört gün önce de hamile olduğumu öğrenmiştim

Evet cnm Cihangir
Bugün çok huysuz
Rotarix aşısı olduk ishal aşısı sanırım ondan

Küçük bir yerdeler mı?
Neden başka hastanede?
Kuvozler mı dolu?
Riskli gebelik olduğu için ve küçük gelişmemiş bir şehirde olduğu için riskli gebelik uzmanı yok diye yakındaki büyük şehre gidiyorlardı. Bebeğin biri doğar doğmaz yoğun bakıma alındı, kardeşimi ve diğer bebeği iki gün sonra taburcu ettiler onlar kendi şehrine döndü. Dün gece diğer bebek kötü olunca en yakın hastaneye gitmişler, değerler çok kötü çıkınca doğum yaptığı hastanedeki doktoru aramışlar oraya gelelim diye, yolda komaya girer bebek, yetisemezsiniz demiş. O yüzden onu da kendi sehirlerindeki hastaneye yatırmak zorunda kalmışlar canım. Durum bu işte 😔

Herkese iyi akşamlar yine geç geldim oğluş çok huysuz bu ara dış çıkarıyor :confused:
Menümü yazıp yatacağım yarın için heycanliyim
Sabah 10:30 2 yumurtalı klasik kahvaltım
Ara bir kupa kahve
Akşam 18:30 haşlanmış tavuk cacık 2 incir
Spor 70 dk yürüyüş 175 puan N Nidsalii
Herkes sabah bol eksi görür umarım :KK36:

Pandemi de herkes kilo aldı sen vermeyi düşünmüşsün ne güzel..
Ben tam 64 kiloyum geçen yaz diyete başlamak için kendime gün belirlemiştim o günden üç dört gün önce de hamile olduğumu öğrenmiştim

Evet cnm Cihangir
Bugün çok huysuz
Rotarix aşısı olduk ishal aşısı sanırım ondan
Canım ben Şubat'ta diyete başlayıp 4 kilo verdim önce sonra evde kalınca 4 kiloyu geri aldım sonra Haziran da takımlara girdim 82.9 ile🤦🤦🤦yani benim icin pandemi hala devam ediyor diyebiliirim ilk zamanki gibi asosyalim hala😁boş bir yerde yürümek ve okul dışında bir hayatım yok😁

Off rota umarım hemen atlatır 🤗🤗🤗

Son düzenleme:
Riskli gebelik olduğu için ve küçük gelişmemiş bir şehirde olduğu için riskli gebelik uzmanı yok diye yakındaki büyük şehre gidiyorlardı. Bebeğin biri doğar doğmaz yoğun bakıma alındı, kardeşimi ve diğer bebeği iki gün sonra taburcu ettiler onlar kendi şehrine döndü. Dün gece diğer bebek kötü olunca en yakın hastaneye gitmişler, değerler çok kötü çıkınca doğum yaptığı hastanedeki doktoru aramışlar oraya gelelim diye, yolda komaya girer bebek, yetisemezsiniz demiş. O yüzden onu da kendi sehirlerindeki hastaneye yatırmak zorunda kalmışlar canım. Durum bu işte 😔
Off ya Allah'ım bir an önce sifalarini versin canım 🥰

Çok güzel kilo veriyorum diye saldım bugun :KK14: Ama sadece ekmekte doğruları yazmak zorundayım :KK17:

Sabah 10.
Domatesli yumurta
Peynir
Salatalık
2dlim ekmek tam b. E.
1 çatal helva

Ara 14.00
2 kuru hurma
1 adet kuru incir

Öğle 15.00
Patlıcan yemeği
2dilim tam buğday ekmeği

Akşam 20.00
6 7 adet sarma
kase yoğurt

1 adet taze incir
1 avuç uzum
Gayet güzel menü...biraz ekmekler fazla olmuş gibi...boyunu kilonu bilmediğim için belki de zararı olmaz.

Cnm yok bn hee günü yaptım aslında
Sadece pzt başladım gibi oldu
Bugün sadece eksik yedim görüntü de inceledim ama tartıda görmedim yrn spordan resim atarım sana
Tek sıkıntı bu gece evde kalmıyorum ctesi aç tartılıcam
Normal selensu performansını bildiğimden bu kampta da böyle oldu 🧚🏻‍♂️🧚🏻‍♂️🧚🏻‍♂️Bir önceki gün probiyotik gibi birşey kullanmıştın dokunmuş olabilir mi sana? Sonradan aklıma geldi likit dengeni bozmuş olabilir belki 💕 Tartının Cuma’ya yetişmemesine üzüldüm 💕 düğününüzde vardı sizin değil mi? Kolaylıklar bol eğlence dilerim canım❤️❤️❤️

İlk bildirim benden gelsin❤️❤️❤️ Zipzip- Zipzip-
Geçen Cuma kg: 57,3
Bu Cuma kg: 56,2
Fark: -1,1
Yüzde: 1,92
sudem34 sudem34 sonngulen sonngulen

N Nidsalii
Ölçülerimi de aldım istersin diye düşündüm 😍
Kayıtlı son ölçülerim
17.08.20 60,4 kg Göğüs :88 Kollar:27 Bel:71 Alt Karın:97 Basen:101 Bacak:56
Boyun: 31 yağ oranı %30

03.09.20 57,6 kg Göğüs:88 Kollar:26 Bel:69 Alt Karın:91 Basen:98 Bacak:54 Boyun:30 yağ oranı: %29

18.09.2020 56,2 kg Göğüs:85 Kollar: 25 Bel: 67 Alt Karın: 90 Basen: 96 Bacak: 53 Boyun: 30 yağ oranı: %27

Eklentiler

• 1ED2CA7C-85EB-45E3-B586-19BB60B3CDE8.webp
    1ED2CA7C-85EB-45E3-B586-19BB60B3CDE8.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 19
  • 270890A1-101B-44D3-BC80-B54DA2E49A70.webp
    270890A1-101B-44D3-BC80-B54DA2E49A70.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 22
  • 65CCCDE0-82AA-4523-94BD-C74711B769D5.webp
    65CCCDE0-82AA-4523-94BD-C74711B769D5.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 17
Çok güzel kilo veriyorum diye saldım bugun :KK14: Ama sadece ekmekte doğruları yazmak zorundayım :KK17:

Sabah 10.
Domatesli yumurta
Peynir
Salatalık
2dlim ekmek tam b. E.
1 çatal helva

Ara 14.00
2 kuru hurma
1 adet kuru incir

Öğle 15.00
Patlıcan yemeği
2dilim tam buğday ekmeği

Akşam 20.00
6 7 adet sarma
kase yoğurt

1 adet taze incir
1 avuç uzum
Gündüz sebze yediğin için akşam sarma yerine et türü birşey ve salata yeseydin 10 numara beş yıldız olurdu menün böylede güzel

Çok geçmiş olsun solunum sıkıntısı mı var acaba? Cimcimeler toparlar ayrılmasalardı keşke mecburiyet olmuş 😞 kardeşin nasıl eminim çok üzgündür 😔 sağlıkla iyileşip annesinin teyzesinin yüzünü güldürürler 🙏 bende merakla bekleyeceğim ❤️❤️❤️

Back
X