Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydinnnnnn lilim sabah namazında aklıma geldin ablan için dua ettim sabaha instegramdan msj atayım dedim şimdi seni gördüm nasılsın canım ablan nasil oldu umurim herşey yolundadırGünümüz aydin cumamız hayr olsun biiznillah
Hepinizi çok özledimUmarim herkesler iyidir
![]()
Ben geldikten sonra kardeşim çok daha iyi oldu canım çok şükür. Bebek de iyiye gidiyor, taburcu etme ihtimalleri bile var bugün. Yarın da öbür şehre gidip diğerinin durumu öğrenilecek. Bugün telefonla da soracaklar sanırım. İnşallah ondan da güzel haberler gelir.Çok geçmiş olsun solunum sıkıntısı mı var acaba? Cimcimeler toparlar ayrılmasalardı keşke mecburiyet olmuşkardeşin nasıl eminim çok üzgündür
sağlıkla iyileşip annesinin teyzesinin yüzünü güldürürler
bende merakla bekleyeceğim ❤❤❤
Günaydın canim eksin cook guzel tebrik ederim bence verdigin rakamlar cook guzelGeçen cuma 66.6
Bugün 65.7
Fark -900 gr
Yüzde 1.35
Eh allaha şükür azar azar da olsa veriyorum demek ki benim bünye böyle olacak bir kilonun üstüne çıkamadım her hafta 900 800 veriyorum
Zipzip- beni listeden çıkarma olur mu???
Bak çantama baskülümü de aldım birazdan yola çıkacağım
Günaydın ❤❤Günaydın güzel hanımlar,![]()
Gunaydin eksin coook güzel tebrik ederimGünaydın güzel takım ❤
Umarım güzel eksiler gelir herkesten
Bende pek bişey yok ama 2 gün için 500 gr dena değil hemde regliye rağmen
Geçen cuma 57,600
Bugün 57,100
Fark 500gr
% 0,87
Ben devam efiyorum kampa pazartesi bildirimde net olur![]()
Sen hep burda olneşe veriyorsun
motive ediyorsun
tatlı dilin kibar oluşun
takımda saygı duyduğumsun
![]()
İlk bildirim benden gelsin❤❤❤Zipzip-
Geçen Cuma kg: 57,3
Bu Cuma kg: 56,2
Fark: -1,1
Yüzde: 1,92
@sudem34sonngulen
N Nidsalii
Ölçülerimi de aldım istersin diye düşündüm
Kayıtlı son ölçülerim
17.08.20 60,4 kg Göğüs :88 Kollar:27 Bel:71 Alt Karın:97 Basen:101 Bacak:56
Boyun: 31 yağ oranı %30
03.09.20 57,6 kg Göğüs:88 Kollar:26 Bel:69 Alt Karın:91 Basen:98 Bacak:54 Boyun:30 yağ oranı: %29
18.09.2020 56,2 kg Göğüs:85 Kollar: 25 Bel: 67 Alt Karın: 90 Basen: 96 Bacak: 53 Boyun: 30 yağ oranı: %27
Günümüz aydin cumamız hayr olsun biiznillah
![]()
Evet canim çok farkediyor hemen tartilma 2 3 saat evde dolan
Canım çok sevindim çok geçmiş olsun. Kalıcı şifa bulsun inşallahAllah razi olsun canim dün hasteneden çıktı elhamdulillah, tedavisi evde devam edecekmis artik![]()
Kardeşin dogum yapmış gözünüz aydın canım bebek kuvez demi genelde ikiz gebeliklerde olur merak etmeyin biri diğerinden daha iyi gelişmiş oluyor benim arkadaşımda ikiz gebelik gecirdi 1 ay sonra kuvezden çıktı şimdi kuvezdeki diğerinden daha fena eltim ins Allah kardeşinde bebeklerde sağlıklı bir şekilde evlerine giderler dualarimda olacaklar tekrar gözünüz aydın canımBen geldikten sonra kardeşim çok daha iyi oldu canım çok şükür. Bebek de iyiye gidiyor, taburcu etme ihtimalleri bile var bugün. Yarın da öbür şehre gidip diğerinin durumu öğrenilecek. Bugün telefonla da soracaklar sanırım. İnşallah ondan da güzel haberler gelir.
Sağol cnmmgünaydınboncuğum
canım sağlık olsunkızın çok şanslı senin gibi bir annesi var
bu ay pastalara hayır demen gerekecek desene
sende rakibemsin ya biraz pasta ye de seni geçeyim
canım inşallah hemen toparlar
Bakalım Songulen ben olabilirim![]()
Sağol çok teşekkrlerKızının doğun günü kutlu olsun
Hepinizin özel günleri kutlu olsun![]()
Amin cnm inşallah hepimiz içinÇok geçmiş olsun canım bir an önce iyilesirsin inşallah
Günaydın hepinize
Afiyet olsun canım hayırlı yolculuklar o zaman
En sevdiğim spor aktivitesi benim de
Günaydın canım hazırız inşallah herkes güzel eskiler görür
Kamp olayını ben kaçırdım galiba geçmişe bazen bakamıyorum fazla isteyen mi kampa giriyor sıkı diyet mi nasıl oluyor
Günaydın canım ya seni çok iyi anlıyorum benimde oğluş Ekim'de 2 yaşına girecek geçen sene ne güzel parti yapmıştık şimdi anca annemler filan çocuklar için daha da zor tabi inşallah atlatırız su süreci hayırlısıyla daha nice doğum günleri yaparsınız![]()
Sağol cnmCanım güzel kızının doğumgünü kutlu olsun, nice güzel, sağlıklı yaşlarını görün
Kutlamalarda sen dengeyi sağlarsın hiç şüphem yok
Kankim kamp 1. Si olabilirsin , süper götürdün , en merak ettiklerindensin bende 56 lar görsem iyidir
Sizi çok merak ediyorum, gördüğüm kadarıyla kaçamakta yok, güzel sonuçlar gelebilir ❤
Şimdi de 2,5 kilo gider
Ara sıra kamplar yapıyoruz, motivasyon oluyor 3-5 günlük programı yapıyoruz, isteyen herkes katılabilir @Felicio bir diyetisyenin 5 günlük listesini paylaştı onu yapıyoruz, bakalım sınunda nasıl bir sonuç alıcaz, maksat kendimize motivasyon olsun![]()
Abla malesef ne ya 1 kiloyu begenmiyormusun Allah aşkına muhteşemsinGünaydın. Geçen hafta 85.7 ; bu hafta 84.7 fark 1 kg. Maalesef.
Geçen cuma 66.6
Bugün 65.7
Fark -900 gr
Yüzde 1.35
Eh allaha şükür azar azar da olsa veriyorum demek ki benim bünye böyle olacak bir kilonun üstüne çıkamadım her hafta 900 800 veriyorum
Bak çantama baskülümü de aldım birazdan yola çıkacağım
Canım inşallah güzel haberlerini alırsınız. Allah acil şifalarını versin inşallahBen geldikten sonra kardeşim çok daha iyi oldu canım çok şükür. Bebek de iyiye gidiyor, taburcu etme ihtimalleri bile var bugün. Yarın da öbür şehre gidip diğerinin durumu öğrenilecek. Bugün telefonla da soracaklar sanırım. İnşallah ondan da güzel haberler gelir.
Günaydın hayirli cumalar bollll eksiler herkese
Günaydın ❤❤❤ Bugün de gruplar arası 1. Olalım
Günaydın ❤İlk bildirim benden gelsin❤❤❤Zipzip-
@sudem34sonngulen
N Nidsalii
Kayıtlı son ölçülerim
03.09.20 57,6 kg Göğüs:88 Kollar:26 Bel:69 Alt Karın:91 Basen:98 Bacak:54 Boyun:30 yağ oranı: %29
18.09.2020 56,2 kg Göğüs:85 Kollar: 25 Bel: 67 Alt Karın: 90 Basen: 96 Bacak: 53 Boyun: 30 yağ oranı: %27Gunaydin kizlar![]()
Günaydın
Bol bol yağların gideceği günler olsunhayırlı cumalar.
Günaydınlarrr
Günümüz aydin cumamız hayr olsun biiznillah
Geçen cuma 66.6
Bugün 65.7
Fark -900 gr
Yüzde 1.35
Bak çantama baskülümü de aldım birazdan yola çıkacağımGünaydın güzel hanımlar,
Hepinize günaydınGünaydın güzel takım ❤
Umarım güzel eksiler gelir herkesten
Bende pek bişey yok ama 2 gün için 500 gr dena değil hemde regliye rağmen
Geçen cuma 57,600
Bugün 57,100
Fark 500gr
% 0,87
Ben devam efiyorum kampa pazartesi bildirimde net olur![]()
Eksi 1 kilo cook guzel abla tebrik ederimGünaydın. Geçen hafta 85.7 ; bu hafta 84.7 fark 1 kg. Maalesef.
çok guzel vermissn canımİlk bildirim benden gelsin❤❤❤Zipzip-
@sudem34sonngulen
N Nidsalii
Kayıtlı son ölçülerim
18.09.2020 56,2 kg Göğüs:85 Kollar: 25 Bel: 67 Alt Karın: 90 Basen: 96 Bacak: 53 Boyun: 30 yağ oranı: %27
Neden maalesef diyorsun bir kilo vermişsin az mi senceGünaydın. Geçen hafta 85.7 ; bu hafta 84.7 fark 1 kg. Maalesef.
Günaydın. Geçen hafta 85.7 ; bu hafta 84.7 fark 1 kg. Maalesef.
Cok tesekkur ederim canimGünaydın canım ❤
Gunaydin canım hosgeldin ablana cok gecmis olsun eve cikmissiniz sevindim ❤❤
Immm ben galiba yanlis anladim sanirsammKahvenin cinsi önemli mi? Hazır kahve? Filtre? Türk kahvesi? İşe yararsa yeşil çayım da var.![]()
Cok tesekkur ederim canim elhamdulillah dahada iyi olucazGünaydın cnm...
Biz iyiyiz cnm seni merak ediyorduk şükür sen de iyimissin.
Ablanın da eve çıkmasına sevindim...
Geçmiş olsun inşallah daha da iyileşir
Ben de yüzdemi hesaplayıp geleyim![]()
![]()
![]()
![]()
Oyy canim benim Allah razi olsunGunaydinnnnnn lilim sabah namazında aklıma geldin ablan için dua ettim sabaha instegramdan msj atayım dedim şimdi seni gördüm nasılsın canım ablan nasil oldu umurim herşey yolundadırhoş geldin
cok tesekkur ederim canimTeşekkür ederim tatlım
Canım süper ötesi süpersin çok çok tebrik ediyorum ❤ Nasıl güzel harika bir değişim böyle. Yani isteyince emek verince sabredince oluyormuş ❤ Bravo
Lilicim hoşgeldinAblana çok çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin canım
Aaa bende hiç öyle olmaz çünkü kalkar kalkmaz su içerim mutlaka yarım litreye yakın , e haliyle artı çıkarım ben![]()
Aminn insaAllah canim benimCanım çok sevindim çok geçmiş olsun. Kalıcı şifa bulsun inşallah