• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günümüz aydin cumamız hayr olsun biiznillah🥰
Hepinizi çok özledim🤗 Umarim herkesler iyidir🤲
Gunaydinnnnnn lilim sabah namazında aklıma geldin ablan için dua ettim sabaha instegramdan msj atayım dedim şimdi seni gördüm nasılsın canım ablan nasil oldu umurim herşey yolundadır :KK60: hoş geldin

Çok geçmiş olsun solunum sıkıntısı mı var acaba? Cimcimeler toparlar ayrılmasalardı keşke mecburiyet olmuş 😞 kardeşin nasıl eminim çok üzgündür 😔 sağlıkla iyileşip annesinin teyzesinin yüzünü güldürürler 🙏 bende merakla bekleyeceğim ❤❤❤
Ben geldikten sonra kardeşim çok daha iyi oldu canım çok şükür. Bebek de iyiye gidiyor, taburcu etme ihtimalleri bile var bugün. Yarın da öbür şehre gidip diğerinin durumu öğrenilecek. Bugün telefonla da soracaklar sanırım. İnşallah ondan da güzel haberler gelir.

Geçen cuma 66.6
Bugün 65.7
Fark -900 gr
Yüzde 1.35

Eh allaha şükür azar azar da olsa veriyorum demek ki benim bünye böyle olacak bir kilonun üstüne çıkamadım her hafta 900 800 veriyorum

Zipzip- Zipzip- beni listeden çıkarma olur mu???
Bak çantama baskülümü de aldım birazdan yola çıkacağım
Günaydın canim eksin cook guzel tebrik ederim bence verdigin rakamlar cook guzel 🤩🤩
Önemli olan saglikli ve kalici kilo vermek
Listeden cikartmam tabi ki hayirli yolculuklar canım ❤
Günaydın güzel hanımlar,🙋‍♀️
Günaydın ❤❤

Günaydın güzel takım ❤

Umarım güzel eksiler gelir herkesten 🥰

Bende pek bişey yok ama 2 gün için 500 gr dena değil hemde regliye rağmen

Geçen cuma 57,600
Bugün 57,100
Fark 500gr
% 0,87

Ben devam efiyorum kampa pazartesi bildirimde net olur 😍
Gunaydin eksin coook güzel tebrik ederim 🤩🤩

Sen hep burda ol😘neşe veriyorsun🤩motive ediyorsun 🥰tatlı dilin kibar oluşun🤩takımda saygı duyduğumsun🥰

Teşekkür ederim tatlım 🥰

İlk bildirim benden gelsin❤❤❤ Zipzip- Zipzip-
Geçen Cuma kg: 57,3
Bu Cuma kg: 56,2
Fark: -1,1
Yüzde: 1,92
@sudem34 sonngulen sonngulen

N Nidsalii
Ölçülerimi de aldım istersin diye düşündüm 😍
Kayıtlı son ölçülerim
17.08.20 60,4 kg Göğüs :88 Kollar:27 Bel:71 Alt Karın:97 Basen:101 Bacak:56
Boyun: 31 yağ oranı %30

03.09.20 57,6 kg Göğüs:88 Kollar:26 Bel:69 Alt Karın:91 Basen:98 Bacak:54 Boyun:30 yağ oranı: %29

18.09.2020 56,2 kg Göğüs:85 Kollar: 25 Bel: 67 Alt Karın: 90 Basen: 96 Bacak: 53 Boyun: 30 yağ oranı: %27

Canım süper ötesi süpersin çok çok tebrik ediyorum ❤️ Nasıl güzel harika bir değişim böyle. Yani isteyince emek verince sabredince oluyormuş ❤️ Bravo 👋👋👋

Lilicim hoşgeldin 🥰 Ablana çok çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin canım 🙏

Evet canim çok farkediyor hemen tartilma 2 3 saat evde dolan

Aaa bende hiç öyle olmaz çünkü kalkar kalkmaz su içerim mutlaka yarım litreye yakın , e haliyle artı çıkarım ben 😍

Ben geldikten sonra kardeşim çok daha iyi oldu canım çok şükür. Bebek de iyiye gidiyor, taburcu etme ihtimalleri bile var bugün. Yarın da öbür şehre gidip diğerinin durumu öğrenilecek. Bugün telefonla da soracaklar sanırım. İnşallah ondan da güzel haberler gelir.
Kardeşin dogum yapmış gözünüz aydın canım bebek kuvez demi genelde ikiz gebeliklerde olur merak etmeyin biri diğerinden daha iyi gelişmiş oluyor benim arkadaşımda ikiz gebelik gecirdi 1 ay sonra kuvezden çıktı şimdi kuvezdeki diğerinden daha fena eltim ins Allah kardeşinde bebeklerde sağlıklı bir şekilde evlerine giderler dualarimda olacaklar tekrar gözünüz aydın canım :KK60:

günaydın 🥰 boncuğum
canım sağlık olsun 💐 kızın çok şanslı senin gibi bir annesi var🥰bu ay pastalara hayır demen gerekecek desene😁sende rakibemsin ya biraz pasta ye de seni geçeyim 😁😁😁😁
canım inşallah hemen toparlar🥰🥰

Bakalım Songulen ben olabilirim 😁😁😁
Sağol cnmm😘😘 pasta eskiden beri zaten çok sevmezdim beni hamur işi cezbediyor 🙈🙈🙈 ucundan kıyısından kokladım biraz malesef ☺️
Kızının doğun günü kutlu olsun 🎂💐🧿
Hepinizin özel günleri kutlu olsun💐💐💐
Sağol çok teşekkrler🙋‍♀️
Çok geçmiş olsun canım bir an önce iyilesirsin inşallah

Günaydın hepinize 🤗

Afiyet olsun canım hayırlı yolculuklar o zaman

En sevdiğim spor aktivitesi benim de 😍

Günaydın canım hazırız inşallah herkes güzel eskiler görür
Kamp olayını ben kaçırdım galiba geçmişe bazen bakamıyorum fazla isteyen mi kampa giriyor sıkı diyet mi nasıl oluyor

Günaydın canım ya seni çok iyi anlıyorum benimde oğluş Ekim'de 2 yaşına girecek geçen sene ne güzel parti yapmıştık şimdi anca annemler filan çocuklar için daha da zor tabi inşallah atlatırız su süreci hayırlısıyla daha nice doğum günleri yaparsınız 😘
Amin cnm inşallah hepimiz için🙋‍♀️🙏
Canım güzel kızının doğumgünü kutlu olsun, nice güzel, sağlıklı yaşlarını görün 🥰
Kutlamalarda sen dengeyi sağlarsın hiç şüphem yok 😘

Kankim kamp 1. Si olabilirsin , süper götürdün , en merak ettiklerindensin bende 56 lar görsem iyidir 😍

Sizi çok merak ediyorum 😍, gördüğüm kadarıyla kaçamakta yok, güzel sonuçlar gelebilir ❤

Şimdi de 2,5 kilo gider 😜

Ara sıra kamplar yapıyoruz, motivasyon oluyor 3-5 günlük programı yapıyoruz, isteyen herkes katılabilir @Felicio bir diyetisyenin 5 günlük listesini paylaştı onu yapıyoruz, bakalım sınunda nasıl bir sonuç alıcaz, maksat kendimize motivasyon olsun 😍
Sağol cnm 🙏🙋‍♀️ denge konusunda elimden geleni yaptım açıkçası zor oldu tabii ama 1 cupcake ve 1 dilim börek ile yırttım sanırım☺️

Geçen cuma 66.6
Bugün 65.7
Fark -900 gr
Yüzde 1.35

Eh allaha şükür azar azar da olsa veriyorum demek ki benim bünye böyle olacak bir kilonun üstüne çıkamadım her hafta 900 800 veriyorum

Süper eksidesin tebrik ederim canım harikasın. 🥰❤️

Canım inşallah güzel haberlerini alırsınız. Allah acil şifalarını versin inşallah🙏

Günaydın hayirli cumalar bollll eksiler herkese
Günaydın ❤❤❤ Bugün de gruplar arası 1. Olalım 🧿🧿🧿

N Nidsalii
Kayıtlı son ölçülerim

03.09.20 57,6 kg Göğüs:88 Kollar:26 Bel:69 Alt Karın:91 Basen:98 Bacak:54 Boyun:30 yağ oranı: %29

18.09.2020 56,2 kg Göğüs:85 Kollar: 25 Bel: 67 Alt Karın: 90 Basen: 96 Bacak: 53 Boyun: 30 yağ oranı: %27
Günaydın :KK200:
Bol bol yağların gideceği günler olsun:confused:hayırlı cumalar.
Geçen cuma 66.6
Bugün 65.7
Fark -900 gr
Yüzde 1.35

Günaydın güzel hanımlar,🙋‍♀️
Günaydın güzel takım ❤

Umarım güzel eksiler gelir herkesten 🥰

Bende pek bişey yok ama 2 gün için 500 gr dena değil hemde regliye rağmen

Geçen cuma 57,600
Bugün 57,100
Fark 500gr
% 0,87

Ben devam efiyorum kampa pazartesi bildirimde net olur 😍
Hepinize günaydın

N Nidsalii
Kayıtlı son ölçülerim

çok guzel vermissn canım

Bugün çok yorgun kalktım resmen yatağa yapışmışım yeni uyandım ve kalkasım da yok 🤭
Dünkü Menümü yazayım hemen
Sabah 09:00 aç karnına 3 bardak su 1 i limonlu, 3 kuru kayısı, 2 ceviz
Kahvaltı 10:00
1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, kibrit kutusu kadar beyaz peynir 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 domates, salatalık, 5 dal maydanoz 3 şekersiz çay
Saat 11:00 şekersiz Türk kahvesi, 1 parça kare bitter
Saat 14:30 1 cupcake ( Orta Boy öyle büyük değil), 2 şekersiz çay, 2 mürdüm eriği
Akşam 18:00
1 kase tarhana çorbası, 1 dilim börek
Saat 19:00 şekersiz Türk kahvesi, 2 fındık
Gün içinde 3 litre su içildi
Zipzip- Zipzip-
Egzersiz
15 dk bölgesel _75 puan
6.000 adım _ 90 puan
Toplam : 165 puan
Doğumgünü şeysine spor olmadı pek.
N Nidsalii

Günaydın canım ❤

Gunaydin canım hosgeldin ablana cok gecmis olsun eve cikmissiniz sevindim ❤❤
Cok tesekkur ederim canim🥰
Kahvenin cinsi önemli mi? Hazır kahve? Filtre? Türk kahvesi? İşe yararsa yeşil çayım da var. o_O
Immm ben galiba yanlis anladim sanirsamm🙄 ben kalkar kalkmaz tartilinca şiş oldugumuzdan dolayi daha fazla gorunuyoruz tartida biraz ev icinde dolasinca şiş gidiyor diye demisdim
Ama kahvede iciyorum ben bu zatiflama doneminde turk kahvesi tarcin kakao ve hindistan cevizi yagi ile yaptigim🥰
Günaydın cnm...🥰🥰🥰

Biz iyiyiz cnm seni merak ediyorduk şükür sen de iyimissin.
Ablanın da eve çıkmasına sevindim...
Geçmiş olsun inşallah daha da iyileşir

Ben de yüzdemi hesaplayıp geleyim :21: :21: :21: :21:
Cok tesekkur ederim canim elhamdulillah dahada iyi olucaz🥰
Gunaydinnnnnn lilim sabah namazında aklıma geldin ablan için dua ettim sabaha instegramdan msj atayım dedim şimdi seni gördüm nasılsın canım ablan nasil oldu umurim herşey yolundadır :KK60: hoş geldin
Oyy canim benim Allah razi olsun🥰
Teşekkür ederim tatlım 🥰

Canım süper ötesi süpersin çok çok tebrik ediyorum ❤ Nasıl güzel harika bir değişim böyle. Yani isteyince emek verince sabredince oluyormuş ❤ Bravo 👋👋👋

Lilicim hoşgeldin 🥰 Ablana çok çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin canım 🙏

Aaa bende hiç öyle olmaz çünkü kalkar kalkmaz su içerim mutlaka yarım litreye yakın , e haliyle artı çıkarım ben 😍
cok tesekkur ederim canim🥰
Canım çok sevindim çok geçmiş olsun. Kalıcı şifa bulsun inşallah
Aminn insaAllah canim benim🥰
Yanlis gormediysem kardesin dogum yapmis galiba gozunuz aydin olsun canim🥰

Son düzenleme:
Back
X