- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.803
- 898
- 36
Iyiyim canim sen nasilsinGünaydın kaptanım nasılsın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyiyim canim sen nasilsinGünaydın kaptanım nasılsın![]()
Sağol cnm. İnşallah kısmetse yapalım vallaTebrik ederim canım güzel eksi
Burası disiplinli yapıyor insanı vallaama gayet iyisin , senin kilon 60-62 arası bunu korusan süper zaten
İşti bir istikrar ve başarı hikayesiharikasın arkadaşım, en baştan beri zaten çok beğeniyorum ❤ Gel bir gün seninle kahve içelim buradan da paylaşırız
aynı şehirde ve yakın olduğumuz bi sen varsın, herkesle kk günü yapmak isterim aslında
Canım gayet güzel tebrik ederim ,daha çok yakında çok kilo verdin, onun üzerine yine eksiyle hemde regliye rağmen harikasın
Süper gidiyorsun 80 leri unuttun artık harika
Ekim sonunda 75 in altına inebilirsin böyle bir hedef koyabilirsin kendine mesela
Valla şaşırtmadın harika bir sonuç bekliyordum zaten , bu kiloda böyle eksi gerçekten hiçte kolay değil harikasın canım. Bunu koruyabilmek için yine çok dikkatli gitmek gerek biliyorsun , böyle durumlarda vücut hemen eski kilolara dönmekmiçin açık arar. Senin moralini bozmasın sakın çok iyisin
Harika bir eksi 70 lerin tam ortasındasın, emzirme ciddi kalori harcatır zaten , kasım ayında 70 lerden eser kalmaz senden böyle gidersen
Süper eksi tebrik ediyorum canım , tam da bursa bir hırs yaparım ekim ayında 70 leri gönderirim valla kasıma 60 larla girmek![]()
Merhaba arkadaşlar bildirim için geldim. Kursum vardı bugün. Sabah tartıldım ama biraz daha düşer mi ki diye bu saate bıraktım. Kahvaltı yapmadım henüz ama sonuç aynı ...kahve, çay , su içtim gerçi ama
Kamp Bildirimi
Pazar bildiririm 63.5
Cuma bildirimim 61.3
Fark 2.200
@Felicio N Nidsalii
Free liste
Pazartesi 62.8
Cuma 61.3
Fark 1.500 gr
Zipzip-
işte en güzel sonuç ezdi geçti hepimizi maşallahMerhaba arkadaşlar bildirim için geldim. Kursum vardı bugün. Sabah tartıldım ama biraz daha düşer mi ki diye bu saate bıraktım. Kahvaltı yapmadım henüz ama sonuç aynı ...kahve, çay , su içtim gerçi ama
Kamp Bildirimi
Pazar bildiririm 63.5
Cuma bildirimim 61.3
Fark 2.200
@Felicio N Nidsalii
Free liste
Pazartesi 62.8
Cuma 61.3
Fark 1.500 gr
Zipzip-
Çok iyi vermişsin hem de tebrikler canımKilo bildirimim
Geçen cuma : 71,5
Bugün kü kilom: 70,8
Fark : 700 gr
Yüzde : 0.98
Eki Görüntüle 2692435
Bu hafta regl dönemindeydim yinede iyi vermişim maşallah![]()
Regle rağmen iyi bence yoksa bir kilo vermek hedefimdi inşallah haftaya daha iyi olurGünaydın canım güzel eksi tebrik ederim![]()
Regle rağmen iyi bence canım
Tebrikler günaydınGünaydın Hanımlar
Önceki kilo:79.9
Bugünkü kilo:79.2
Fark :700gr.
Baya iyi bir sonuc tebrikler
Gayet iyi canım2 gündür ev işi ve spir yapmadığıma bağlıyorum dünde ekmek çok tükettim 75.1 um şu an . Geçen hafta 76.800 dum
Evet emzirme olayı cok iyi benim oğluş birakiyo artık pek emmek istemiyoremzirmenin gücü oğlum saolsun
rabbim isteyen herkesede nasip etsin
Tebrikler canımGecen cuma 76.3
Bu cuma 75.3
Fark 1 kilo
(Kampa 76.4 ile basladim)
Merhaba tebrikler canımkızlar merhaba,
geçen cuma: 65.5 kg
Bu cuma : 65.1
Fark: 0.4 kg
%:0,61
Tebrikler canım
Oo çok iyi bravoMerhaba arkadaşlar bildirim için geldim. Kursum vardı bugün. Sabah tartıldım ama biraz daha düşer mi ki diye bu saate bıraktım. Kahvaltı yapmadım henüz ama sonuç aynı ...kahve, çay , su içtim gerçi ama
Kamp Bildirimi
Pazar bildiririm 63.5
Cuma bildirimim 61.3
Fark 2.200
@Felicio N Nidsalii
Free liste
Pazartesi 62.8
Cuma 61.3
Fark 1.500 gr
Zipzip-
Olsun veriyorsun sonuçta canım haftaya daha con verirsin inşallahSelam kızlarkilo bildirimi yapayım
Geçen cuma:70.3
Bugün: 69.6
Fark: -0.700
Son günlerde kilo vermem durdu iyi gidiyordum aslinda. Haftaya daha iyi olacak@Zipzip-
Kamp
Pazartesi:69.9
Cuma:69.6
Fark: -0.300
Bilemedim son 3 gün takıldı kilom ödem ya da az bitki çayı içmekten olabilir ama güzel bir kamp dönemiydi yine yapalım![]()
@Felicio
Kusura bakma canım herkese nasılsınız dedim sandım ilk mesajimda nasılsın iyi misin
sen bildiğin fıstık olmuşsunİlk bildirim benden gelsin❤❤❤Zipzip-
Geçen Cuma kg: 57,3
Bu Cuma kg: 56,2
Fark: -1,1
Yüzde: 1,92
sudem34 @snglmlk
N Nidsalii
Ölçülerimi de aldım istersin diye düşündüm
Kayıtlı son ölçülerim
17.08.20 60,4 kg Göğüs :88 Kollar:27 Bel:71 Alt Karın:97 Basen:101 Bacak:56
Boyun: 31 yağ oranı %30
03.09.20 57,6 kg Göğüs:88 Kollar:26 Bel:69 Alt Karın:91 Basen:98 Bacak:54 Boyun:30 yağ oranı: %29
18.09.2020 56,2 kg Göğüs:85 Kollar: 25 Bel: 67 Alt Karın: 90 Basen: 96 Bacak: 53 Boyun: 30 yağ oranı: %27
2 doz muydu unutmuşum bize de yaramadı rotaBiz birkaç yere gittik de hep açık alan park ve bahçelere kendi yiyecegimizi götürüp kendi örtülerimizi serip oturduk vakit geçirdik öyle yani..
1. Dozda böyle olmamıştı
Ama bu 2. Dozda çocuk resmen çıldırdı
Dün gece de yalnızdım ne yapacağımı şaşırdım emmedi de bastı çığlığı kucağımda ben zıplaya zıplaya uyuttum zorla
çok tatlısın ya sesli güldümGünaydın herkese.
Harika yüzde, tebrik ederim.
O bende de var. :) Erkekleri anlayabildiğimi düşünüyorum bu konuda. Yani kadın kalçasına sulanarak bakmamakla birlikte, arkadan baktığında estetik görünüme en büyük katkı oradan geliyor gibi. :) Erkekte de şahane oluyor ama bulması zor. Ben bir tane buldum popolusundan, umarım öyle kalır.![]()
canım su metabolizma çalıştırsin diye içiyorum.Kahve de yine hem tok tutup hem metabolizma hızlandırsin yağ yakimini artırsın diye içiyorum.İf yapiyirum ya uyanmak ve kahvaltı arası 4 saati buluyor hala kahvaltı yapmadım meselaTartıldım, sinirim bozuldu. O kadar sporlarıma, son üç günüme acıdım.O kadar az vermişim ki hiç vermemişim desem yeridir.
Bunu mu denesem ben de ya? Gerçekten o kadar fark ettiriyor mu? 2 saat içinde etki eder mi?
yarım bardak uyanınca su iç.1 saat sonra sade Türk kahvesi ya da bir filtre olabilirKahvenin cinsi önemli mi? Hazır kahve? Filtre? Türk kahvesi? İşe yararsa yeşil çayım da var.![]()
evet ya tatlıyı sevmiyordunSağol cnmmpasta eskiden beri zaten çok sevmezdim beni hamur işi cezbediyor
ucundan kıyısından kokladım biraz malesef ☺
Sağol çok teşekkrler
Amin cnm inşallah hepimiz için
Sağol cnmdenge konusunda elimden geleni yaptım açıkçası zor oldu tabii ama 1 cupcake ve 1 dilim börek ile yırttım sanırım☺
6 lara merhaba zamanın gelmişKilo bildirimim
Geçen cuma : 71,5
Bugün kü kilom: 70,8
Fark : 700 gr
Yüzde : 0.98
Eki Görüntüle 2692435
Bu hafta regl dönemindeydim yinede iyi vermişim maşallah![]()
Harikasın Tebrikler
kızlar merhaba,
geçen cuma: 65.5 kg
Bu cuma : 65.1
Fark: 0.4 kg
%:0,61
Merhaba arkadaşlar bildirim için geldim. Kursum vardı bugün. Sabah tartıldım ama biraz daha düşer mi ki diye bu saate bıraktım. Kahvaltı yapmadım henüz ama sonuç aynı ...kahve, çay , su içtim gerçi ama
Kamp Bildirimi
Pazar bildiririm 63.5
Cuma bildirimim 61.3
Fark 2.200
@Felicio N Nidsalii
Free liste
Pazartesi 62.8
Cuma 61.3
Fark 1.500 gr
Zipzip-
Selam kızlarkilo bildirimi yapayım
Geçen cuma:70.3
Bugün: 69.6
Fark: -0.700
Son günlerde kilo vermem durdu iyi gidiyordum aslinda. Haftaya daha iyi olacak@Zipzip-
Kamp
Pazartesi:69.9
Cuma:69.6
Fark: -0.300
Bilemedim son 3 gün takıldı kilom ödem ya da az bitki çayı içmekten olabilir ama güzel bir kamp dönemiydi yine yapalım![]()
@Felicio
400 gr gitmiş
Geçen hafta: 90.8
Bu hafta: 90.1
Fark: 0.7 kg
Yüzde: % 0.77
Canım lahmacun vs beyaz karbonhidrat pazartesiden sonra sürme ağzınaGeçen hafta: 90.8
Bu hafta: 90.1
Fark: 0.7 kg
Yüzde: % 0.77
İyiyim iyiyim iyki sordunKusura bakma canım herkese nasılsınız dedim sandım ilk mesajimda nasılsın iyi misin![]()
ha ha seni geçmek ne mümkünSüper cnmm. Beni geçmeye kararlısın
![]()
Ekim de bir kez daha yapalım detoksuTebrik ederim
Harikasın canım 70 lere veda etmeye çok az kaldıbence 10 ekime kadar 70 lere veda edersin, boyunda var görüntün çok çok güzel olmaya başlar
İşte benim kankim işte benim ortim kimde var bu irade , tahmin ediyordum 2 kilo gider diye yanılmamışım, çünkü burda kimin kim olduğunu o kadar iyi biliyorum ki, yapınca böyle gidiyor kilo işte , bravo canım harikasın❤
Gayet güzel eksihiç pes etmek yok, bu zafer pes etmeyenlerin vazgeçmeyenlerin olacaktır
400 gr gitmiş![]()