• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ha ha seni geçmek ne mümkün 😁tozu dumana kattı🤣🤣🤣🤣

Ekim de bir kez daha yapalım detoksu 🤩🤩🤩

Trendyol dan kot pantolon aldım 25 beden super skinny ve alçak belmiş, fermuar 3 cm 😂 olmadı 😂 , şimdi ona girebilmek için devam edicem yememe içmeme , o da olsun artık ben korumaya geçerim 😍

Canım lahmacun vs beyaz karbonhidrat pazartesiden sonra sürme ağzına 😁evde pratik haşlama sebze gibi zeytinyağ yemekleri yap🤗Çok güzelsin fit olup taçlandirmalisin🤩 haftaya 89 hedefi koy en az😁artık 90 sayfasını kapatalım🤗hatta pazartesi bile bekliyorum senden 89.5 filan 3 gün yaparsın sen🤩

Çok sürmüyorum zaten ya, dün öyle oluverdi. o_O Sebze yemeklerini beceremiyorum, çok tatsız oluyor. 89 zor galiba haftaya. :) Biraz inancım kırıldı. Ama önümüzdeki hafta batırmadığım sürece artık 80'leri görürüm herhalde. Fazla spor yapmak biraz ters tepti galiba.

Trendyol dan kot pantolon aldım 25 beden super skinny ve alçak belmiş, fermuar 3 cm 😂 olmadı 😂 , şimdi ona girebilmek için devam edicem yememe içmeme , o da olsun artık ben korumaya geçerim 😍
Artık özel günler hedefi bir yandan bir de bu mu çıktı 😁😁😁Çok tatlısın ya🤗🤣🤣🤣

Canımmm iyiyim tatlım sen nasılsın, tarla işleri tamamen bitti mi ?iyi yoruldun valla, Eylülcük napıyo biraz yaramazlıklar azaldı galiba 😍
İyiyim canim azaldi biraz gec geliyoduk yeni yeni erken gelmeye basladik cok yoruldum yorulmama ragmen kilo vermedim aldim sankimm:bicak:
Ama yedim abur cubur nedense😀
Eylül felakettttt kuduruyo😒

Çok sürmüyorum zaten ya, dün öyle oluverdi. o_O Sebze yemeklerini beceremiyorum, çok tatsız oluyor. 89 zor galiba haftaya. :) Biraz inancım kırıldı. Ama önümüzdeki hafta batırmadığım sürece artık 80'leri görürüm herhalde. Fazla spor yapmak biraz ters tepti galiba.
Moral önemli kilo güzel verdin canim 700 gram az değil 🤗ama sen yol yordam bilen birisin😉geçen bir et günü yapmıştın mesela o öğünlerin çok güzeldi 🥰

İf yapmaya devam et. Kaçamak yapacaksan bugün yarın yap hafta içi temiz beslen 🥰🥰

Günde en az 30 dk yürü 🤗

Tebrik ederim 😍

Harikasın canım 70 lere veda etmeye çok az kaldı 😍 bence 10 ekime kadar 70 lere veda edersin, boyunda var görüntün çok çok güzel olmaya başlar 😍

İşte benim kankim işte benim ortim kimde var bu irade , tahmin ediyordum 2 kilo gider diye yanılmamışım, çünkü burda kimin kim olduğunu o kadar iyi biliyorum ki, yapınca böyle gidiyor kilo işte , bravo canım harikasın 😍🤩🧿🧿🧿

Gayet güzel eksi 👍🥰 hiç pes etmek yok, bu zafer pes etmeyenlerin vazgeçmeyenlerin olacaktır 🥰

400 gr gitmiş 👍
Canım kankim çok ama çok teşekkür ederim. :KK15: :KK15: :KK15: :KK15:
Harika bir beş gün yaşadım güzel sıcak motive eden mesajlarının hakkını ödeyemem.
Gerçekten dediğin gibi zafer pes etmeyenlerin...:KK73:pes etmeyeceğiz yola devam kuzum. :KK74:

Moral önemli kilo güzel verdin canim 700 gram az değil 🤗ama sen yol yordam bilen birisin😉geçen bir et günü yapmıştın mesela o öğünlerin çok güzeldi 🥰

İf yapmaya devam et. Kaçamak yapacaksan bugün yarın yap hafta içi temiz beslen 🥰🥰

Günde en az 30 dk yürü 🤗

En az 45 dakika yürüyorum günde. :) Son üç gündür 80-90 dakika oldu. Menülerimin fena olduğunu düşünmüyorum. Sanırım insülin direnci çok hızlı verdirmiyor. Yoksa kaçamak denecek çok şey yemiyorum, uslu uslu rejimimi ve sporumu yapıyorum. :) Bakalım, belki haftaya daha iyi olur, kim bilir?

Slm kızlar ancak yazabiliyorum ogluşun toplantısı vardı sabah ordan alışverişe gıttım

Geçen hafta 77.1
Bugün 76.8
-300
Eliptik yapamıyorum günlük 1 saat yürüyüş yapıyorum gün içinde de hep dolanıyorum :mad:gide gide 300 gr gitmiş 😡

En az 45 dakika yürüyorum günde. :) Son üç gündür 80-90 dakika oldu. Menülerimin fena olduğunu düşünmüyorum. Sanırım insülin direnci çok hızlı verdirmiyor. Yoksa kaçamak denecek çok şey yemiyorum, uslu uslu rejimimi ve sporumu yapıyorum. :) Bakalım, belki haftaya daha iyi olur, kim bilir?
Temponu hiç bozmadan devamke🤗
İf her türlü verdirir 😉
Yaşam biçimi haline getirirsek diyeti bırakma yada eski kiloları alma durumu olmayacak 🤩
Lezzetli yiyecekler önemli canım dün kalori düşüreyim dedim yemek rezil oldu🙄
Adam gibi kilo aldırmayan ama lezzetli yemeklerle devam etmek önemli 😉

Geçen hafta sabittim ondan önceki hafta 69.4
Bıgün 69.0

Zipzip- Zipzip-
Eksi ile gelmen guzel izne ayiriyorum canim islerin bitince yeniden beklerim 🥰🥰
Geçen hafta: 90.8
Bu hafta: 90.1
Fark: 0.7 kg
Yüzde: % 0.77
haftaya 8 li rakamlar geliyor moral bozmak yok
3 haftada 5 kiloya yakin verdin bu rakamlar cok guzel 🥰🥰🥰
Zipzip- Zipzip- kaptanım senden naber hiç paylaşım falan göremedik yani 😃

Bu arada takım yine 1. Liğe oynayabilir maşallah güzel eksiler var ❤

Herkesi çok tebrik ederim 🥰
Su an cok megsgulum aksama paylasim yapacagim :cool:
Takimda eksiler cok guzel ama birincilige yetmiyor

Slm kızlar ancak yazabiliyorum ogluşun toplantısı vardı sabah ordan alışverişe gıttım

Geçen hafta 77.1
Bugün 76.8
-300
Eliptik yapamıyorum günlük 1 saat yürüyüş yapıyorum gün içinde de hep dolanıyorum :mad:gide gide 300 gr gitmiş 😡
Eksi olman guzel canim moralini bozma 🥰

Neden moralini bozuyosun herkesin bunyesi aynı değil kampa neredeyse tam uydum diyebilirm ve günde 2,5 saat yürüyorum ama verdiğim kilo hala 1 neredeyse diğer haftalarda aynı ne yapalım bazı bünyeler zor veriyo ama sonucds bir şekilde veriliyor sıkma canını yolumuz uzun daha

İyiyim canim azaldi biraz gec geliyoduk yeni yeni erken gelmeye basladik cok yoruldum yorulmama ragmen kilo vermedim aldim sankimm:bicak:
Ama yedim abur cubur nedense😀
Eylül felakettttt kuduruyo😒

Ben senin iradeni çok iyi biliyorum, ağır işler tarla işleri, birde güçten düşme iyice biter o zaman duruma bakarsın 😍 Eylül zaten annesini hareketsiz bırakmaz ki ❤️

Canım kankim çok ama çok teşekkür ederim. :KK15: :KK15: :KK15: :KK15:
Harika bir beş gün yaşadım güzel sıcak motive eden mesajlarının hakkını ödeyemem.
Gerçekten dediğin gibi zafer pes etmeyenlerin...:KK73:pes etmeyeceğiz yola devam kuzum. :KK74:

Canımsın ne güzel gitti fazlalıklarda bunu korusan tamam zaten 😍

Back
X