ha ha seni geçmek ne mümküntozu dumana kattı
Ekim de bir kez daha yapalım detoksu![]()
Trendyol dan kot pantolon aldım 25 beden super skinny ve alçak belmiş, fermuar 3 cm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ha ha seni geçmek ne mümküntozu dumana kattı
Ekim de bir kez daha yapalım detoksu![]()
Canım lahmacun vs beyaz karbonhidrat pazartesiden sonra sürme ağzınaevde pratik haşlama sebze gibi zeytinyağ yemekleri yap
Çok güzelsin fit olup taçlandirmalisin
haftaya 89 hedefi koy en az
artık 90 sayfasını kapatalım
hatta pazartesi bile bekliyorum senden 89.5 filan 3 gün yaparsın sen
![]()
Artık özel günler hedefi bir yandan bir de bu mu çıktıTrendyol dan kot pantolon aldım 25 beden super skinny ve alçak belmiş, fermuar 3 cmolmadı
, şimdi ona girebilmek için devam edicem yememe içmeme , o da olsun artık ben korumaya geçerim
![]()
İyiyim canim azaldi biraz gec geliyoduk yeni yeni erken gelmeye basladik cok yoruldum yorulmama ragmen kilo vermedim aldim sankimmCanımmm iyiyim tatlım sen nasılsın, tarla işleri tamamen bitti mi ?iyi yoruldun valla, Eylülcük napıyo biraz yaramazlıklar azaldı galiba![]()

Moral önemli kilo güzel verdin canim 700 gram az değilÇok sürmüyorum zaten ya, dün öyle oluverdi.Sebze yemeklerini beceremiyorum, çok tatsız oluyor. 89 zor galiba haftaya. :) Biraz inancım kırıldı. Ama önümüzdeki hafta batırmadığım sürece artık 80'leri görürüm herhalde. Fazla spor yapmak biraz ters tepti galiba.
Canım kankim çok ama çok teşekkür ederim.Tebrik ederim
Harikasın canım 70 lere veda etmeye çok az kaldıbence 10 ekime kadar 70 lere veda edersin, boyunda var görüntün çok çok güzel olmaya başlar
İşte benim kankim işte benim ortim kimde var bu irade , tahmin ediyordum 2 kilo gider diye yanılmamışım, çünkü burda kimin kim olduğunu o kadar iyi biliyorum ki, yapınca böyle gidiyor kilo işte , bravo canım harikasın❤
Gayet güzel eksihiç pes etmek yok, bu zafer pes etmeyenlerin vazgeçmeyenlerin olacaktır
400 gr gitmiş![]()
KimBaksennn bana cevap vermiyo bile![]()
Moral önemli kilo güzel verdin canim 700 gram az değilama sen yol yordam bilen birisin
geçen bir et günü yapmıştın mesela o öğünlerin çok güzeldi
İf yapmaya devam et. Kaçamak yapacaksan bugün yarın yap hafta içi temiz beslen
Günde en az 30 dk yürü![]()
Canım teşekkür ederim. Estağfurullahişte en güzel sonuç ezdi geçti hepimizi maşallah![]()

Temponu hiç bozmadan devamkeEn az 45 dakika yürüyorum günde. :) Son üç gündür 80-90 dakika oldu. Menülerimin fena olduğunu düşünmüyorum. Sanırım insülin direnci çok hızlı verdirmiyor. Yoksa kaçamak denecek çok şey yemiyorum, uslu uslu rejimimi ve sporumu yapıyorum. :) Bakalım, belki haftaya daha iyi olur, kim bilir?
Eksi ile gelmen guzel izne ayiriyorum canim islerin bitince yeniden beklerim
haftaya 8 li rakamlar geliyor moral bozmak yokGeçen hafta: 90.8
Bu hafta: 90.1
Fark: 0.7 kg
Yüzde: % 0.77
Su an cok megsgulum aksama paylasim yapacagimZipzip- kaptanım senden naber hiç paylaşım falan göremedik yani
Bu arada takım yine 1. Liğe oynayabilir maşallah güzel eksiler var ❤
Herkesi çok tebrik ederim![]()
Eksi olman guzel canim moralini bozmaSlm kızlar ancak yazabiliyorum ogluşun toplantısı vardı sabah ordan alışverişe gıttım
Geçen hafta 77.1
Bugün 76.8
-300
Eliptik yapamıyorum günlük 1 saat yürüyüş yapıyorum gün içinde de hep dolanıyorumgide gide 300 gr gitmiş
![]()
Ne zorumaysa 34 beden hemde dar kalıp pantolon almakArtık özel günler hedefi bir yandan bir de bu mu çıktıÇok tatlısın ya
![]()
Neden moralini bozuyosun herkesin bunyesi aynı değil kampa neredeyse tam uydum diyebilirm ve günde 2,5 saat yürüyorum ama verdiğim kilo hala 1 neredeyse diğer haftalarda aynı ne yapalım bazı bünyeler zor veriyo ama sonucds bir şekilde veriliyor sıkma canını yolumuz uzun dahaEn az 45 dakika yürüyorum günde. :) Son üç gündür 80-90 dakika oldu. Menülerimin fena olduğunu düşünmüyorum. Sanırım insülin direnci çok hızlı verdirmiyor. Yoksa kaçamak denecek çok şey yemiyorum, uslu uslu rejimimi ve sporumu yapıyorum. :) Bakalım, belki haftaya daha iyi olur, kim bilir?
Vayyy artik fotoları begenmiyoruzYa ben fotomu mu değiştirsem acabaşu an belim fotodakinden valla daha güzel
![]()
İyiyim canim azaldi biraz gec geliyoduk yeni yeni erken gelmeye basladik cok yoruldum yorulmama ragmen kilo vermedim aldim sankimm
Ama yedim abur cubur nedense
Eylül felakettttt kuduruyo![]()
Canım kankim çok ama çok teşekkür ederim.![]()
![]()
![]()
Harika bir beş gün yaşadım güzel sıcak motive eden mesajlarının hakkını ödeyemem.
Gerçekten dediğin gibi zafer pes etmeyenlerin...pes etmeyeceğiz yola devam kuzum.
![]()