• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eksi ile gelmen guzel izne ayiriyorum canim islerin bitince yeniden beklerim 🥰🥰
haftaya 8 li rakamlar geliyor moral bozmak yok
3 haftada 5 kiloya yakin verdin bu rakamlar cok guzel 🥰🥰🥰

Su an cok megsgulum aksama paylasim yapacagim :cool:
Takimda eksiler cok guzel ama birincilige yetmiyor
Tamam tatlım 😘😘😘

Vayyy artik fotoları begenmiyoruz

🤣🤣🤣 bak foto atıyorum

Bu karın bu bel doğum yapmış 46 yaşındaki bendenize aittir 😂 A5EFA861-541D-4171-94FD-2FEF67506B7A.webp D25F11C6-18B4-4D06-BF9E-DB7D073219DB.webp 4F9455C5-B106-483E-B96C-4A6D20FBEB8B.webp A5EFA861-541D-4171-94FD-2FEF67506B7A.webp D25F11C6-18B4-4D06-BF9E-DB7D073219DB.webp 4F9455C5-B106-483E-B96C-4A6D20FBEB8B.webp

Temponu hiç bozmadan devamke🤗
İf her türlü verdirir 😉
Yaşam biçimi haline getirirsek diyeti bırakma yada eski kiloları alma durumu olmayacak 🤩
Lezzetli yiyecekler önemli canım dün kalori düşüreyim dedim yemek rezil oldu🙄
Adam gibi kilo aldırmayan ama lezzetli yemeklerle devam etmek önemli 😉

Lezzetli ve sağlıklı tarif biliyorsak paylaşsak ya? (Mesajım tüm takımdaşlar için geçerlidir. :) )
Benim birkaç çorbadan başka tarifim yok. Belki böyle tarifler veren yemek siteleri, bloglar falan vardır.
Rejim dostu diye tavuk göğsü yemekten tavuktan soğudum. :kusmuk:

haftaya 8 li rakamlar geliyor moral bozmak yok
3 haftada 5 kiloya yakin verdin bu rakamlar cok guzel 🥰🥰🥰

Neden moralini bozuyosun herkesin bunyesi aynı değil kampa neredeyse tam uydum diyebilirm ve günde 2,5 saat yürüyorum ama verdiğim kilo hala 1 neredeyse diğer haftalarda aynı ne yapalım bazı bünyeler zor veriyo ama sonucds bir şekilde veriliyor sıkma canını yolumuz uzun daha

Doğru diyorsunuz. Şimdiden bayrağı indirmeye başlarsam sürekliliğim tehlikeye girer, o daha kötü.

Ya ben fotomu mu değiştirsem acaba 🤓 şu an belim fotodakinden valla daha güzel 🤣🤣🤣

Neden olmasın? :KK45: Nasılsa kimse sen olduğunu anlamaz. :) Ya da süper süper fit bir karın yok, artık kas motivasyonu olsun. :)

Ben geldikten sonra kardeşim çok daha iyi oldu canım çok şükür. Bebek de iyiye gidiyor, taburcu etme ihtimalleri bile var bugün. Yarın da öbür şehre gidip diğerinin durumu öğrenilecek. Bugün telefonla da soracaklar sanırım. İnşallah ondan da güzel haberler gelir.
çok şükür ne güzel haberler verdin sen bize çok sevindim iyi ki gittin kardeşin yanına destek oldun derdini paylastin
Günaydın canim eksin cook guzel tebrik ederim bence verdigin rakamlar cook guzel 🤩🤩
Önemli olan saglikli ve kalici kilo vermek
Listeden cikartmam tabi ki hayirli yolculuklar canım ❤

Günaydın ❤❤
Teşekkür ederim cnm
Günaydın. Geçen hafta 85.7 ; bu hafta 84.7 fark 1 kg. Maalesef.
Farkın çok güzel tebrikler...
Süper eksidesin tebrik ederim canım harikasın. 🥰

Canım inşallah güzel haberlerini alırsınız. Allah acil şifalarını versin inşallah🙏
Teşekkür ederim cnmm..
Geçen hafta da 900 dü bu hafta da 900 fark...
Herkese günaydın :KK36:
Geçen hafta 84.5
Bu hafta 83.9
Yüzde 0,71 sanırım
:KK9: :KK9: :KK9: :KK9:
Kilo bildirimim
Geçen cuma : 71,5
Bugün kü kilom: 70,8
Fark : 700 gr
Yüzde : 0.98
Eki Görüntüle 2692435
Bu hafta regl dönemindeydim yinede iyi vermişim maşallah 🧿
:KK9::KK9::KK9::KK9:
Kilo bildirimi
Geçen cuma 67.1
Bugün 66.4
Fark -700
Oran % 1.04

@Felicio Zipzip- Zipzip- @sudem34
Kamp başlangıç kilom 67.5 idi, son günü yapamamış oldum dün yola çıkmak gerekince. Kapmta 1.1 kilo vermiş oldum, aynı zamanda dün regl oldum.
tebrik ederim eksin çok güzel..

Günaydın Hanımlar
Önceki kilo:79.9
Bugünkü kilo:79.2
Fark :700gr.
tebrikler...
Azar azar değil gayet iyi bu eksi tebrik ederim ilerde daha güzel sonuçlar olacak:KK74:

Regliye rağmen arada kaçmasına rağmen gayet güzel bir eksi birde Bu kiloda:p

Malesef mi daha nolsun:KK76:

Tebrikler çok güzel:KK9:

Bu döneme göre çok iyi tebriklerHoppa

Gayet güzel:KK60: umarım şu dönemleride sağlıklı çarçabuk atlatında tekrar güzel sonuçlar alırız:KK74:
Teşekkür ederim cnmmm
Bende kilo bildirimimi yapayım:KK71:
Cuma: 55,6
Güncel: 54.8
Fark: 0.8
Yüzde: 1.44 Zipzip- Zipzip-
@Felicio sayende az fark olsada 54 ü gördüm ucundan Ne güzel oldu:KK60:
Harikasın cnm geçen haftaya göre çok iyisin...

Lezzetli ve sağlıklı tarif biliyorsak paylaşsak ya? (Mesajım tüm takımdaşlar için geçerlidir. :) )
Benim birkaç çorbadan başka tarifim yok. Belki böyle tarifler veren yemek siteleri, bloglar falan vardır.
Rejim dostu diye tavuk göğsü yemekten tavuktan soğudum. :kusmuk:

Doğru diyorsunuz. Şimdiden bayrağı indirmeye başlarsam sürekliliğim tehlikeye girer, o daha kötü.

Neden olmasın? :KK45: Nasılsa kimse sen olduğunu anlamaz. :) Ya da süper süper fit bir karın yok, artık kas motivasyonu olsun. :)

Zaten fotoyu biyerden bulup koymuştum şimdiki halim o fotoyu aratmıyor 😍

Neden moralini bozuyosun herkesin bunyesi aynı değil kampa neredeyse tam uydum diyebilirm ve günde 2,5 saat yürüyorum ama verdiğim kilo hala 1 neredeyse diğer haftalarda aynı ne yapalım bazı bünyeler zor veriyo ama sonucds bir şekilde veriliyor sıkma canını yolumuz uzun daha
Canım bir kilo harika bir sonuç. Gayretimiz daim olsun. :KK68:

Şimdi de 66 kilolu halimi buldum nerden nereye gelmiş 😍
Eki Görüntüle 2692518

Demek ki thigh gap denen şeyi sevenlerin BMI'ını 20 civarlarına indirmesi gerekiyor. :) Yine kilolu değilmişsin ama şimdi çok atletik olmuşsun tabi... Sarkman oldu mu hiç? Sanıyorum sürekli sporla kilo verdin.

Back
X