• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yapma erme nazar değer göz kalır :KK17: :KK53: şu ficcutun guzelligine bak ay maşallah bütün çalışmış yapmış kim der ki 46 yaş kim kim:confused:
Çok tatlısın 🥰 bu fotoları koyuyorum ki, bazen insanlar depresif olabiliyor, motivasyonlarını kaybedebiliyor. Olmaz diye birşey yok, yaş sorun değil, sezeryan sorun değil, insülin sorun değil. İnsanın karşısındaki tek engel yine kendisidir. Elbette zayıf zamanlarımız olacak, iştahımızı kontrol edemiycek zamanlarımız olacak. Benimde oldu , ama gerçek hedefimi hiç bir zaman unutmadım ve inandım, vücut yapısı şöyleymiş böyleymiş, bunlar yerleşmiş gitmezmişlere ben kulak tıkarım. İnanırım ve yaparım. 29-30 beden kot giyerken 28 hayallerimi süslerken süper dar kalıp 25 bedeni zorluyorum , hemde bu yaşta 😍

Sadece sporlami yaptınız başka bisey varmı ay benimde olurmu olur demi bide çocuk doğurmuşsunuz tekrardan maşallah
Durup durup fotoya yorum yapasım geldi:kızgın::KK45:

Canım sadece bir şekilde mümkün değil başarı
%70 beslenme , %25 direnç egzersizi %5 kardio . Bu bilimsel bi gerçek. Bu kombinasyon olmazsa %100 başarı maalesef olmaz. Bir de benim ekleyeceğim %100 etkisi olan inanmak pozitif bakmak o zaman oluyor işte 😍

Boyum 168 di son zamanlarda 167. Ancak spor yaptığım için duruşum daha düzeldi yine 168 olmuş olabilir 😍

yuzdemiz cook guzel hepinizi tebrik ediyorum kizlar:KK73::KK73:

Bence 1. Lik ihtimali var yok mu😳

Şahane 6. Takım 🥰🥰🥰

Çok tatlısın 🥰 bu fotoları koyuyorum ki, bazen insanlar depresif olabiliyor, motivasyonlarını kaybedebiliyor. Olmaz diye birşey yok, yaş sorun değil, sezeryan sorun değil, insülin sorun değil. İnsanın karşısındaki tek engel yine kendisidir. Elbette zayıf zamanlarımız olacak, iştahımızı kontrol edemiycek zamanlarımız olacak. Benimde oldu , ama gerçek hedefimi hiç bir zaman unutmadım ve inandım, vücut yapısı şöyleymiş böyleymiş, bunlar yerleşmiş gitmezmişlere ben kulak tıkarım. İnanırım ve yaparım. 29-30 beden kot giyerken 28 hayallerimi süslerken süper dar kalıp 25 bedeni zorluyorum , hemde bu yaşta 😍

Canım sadece bir şekilde mümkün değil başarı
%70 beslenme , %25 direnç egzersizi %5 kardio . Bu bilimsel bi gerçek. Bu kombinasyon olmazsa %100 başarı maalesef olmaz. Bir de benim ekleyeceğim %100 etkisi olan inanmak pozitif bakmak o zaman oluyor işte 😍

Boyum 168 di son zamanlarda 167. Ancak spor yaptığım için duruşum daha düzeldi yine 168 olmuş olabilir 😍

Bence 1. Lik ihtimali var yok mu😳

Şahane 6. Takım 🥰🥰🥰
Valla helal olsun . Bel ölçünüz kaç:)

Neden moralini bozuyosun herkesin bunyesi aynı değil kampa neredeyse tam uydum diyebilirm ve günde 2,5 saat yürüyorum ama verdiğim kilo hala 1 neredeyse diğer haftalarda aynı ne yapalım bazı bünyeler zor veriyo ama sonucds bir şekilde veriliyor sıkma canını yolumuz uzun daha
Son gün mercimek çorbası işi bozmuş olabilir canım sen bence çok kolay kilo verirsin et sebze oranını artırman gerek 💕

En az 45 dakika yürüyorum günde. :) Son üç gündür 80-90 dakika oldu. Menülerimin fena olduğunu düşünmüyorum. Sanırım insülin direnci çok hızlı verdirmiyor. Yoksa kaçamak denecek çok şey yemiyorum, uslu uslu rejimimi ve sporumu yapıyorum. :) Bakalım, belki haftaya daha iyi olur, kim bilir?
Alırkende insan farketmeden yavaş yavaş alıyor çok hızlı kilo vermek sağlıklı değil yavaş yavaş ve istikrar bence en önemlisi

Tebrik ederim canım güzel eksi 😍

Burası disiplinli yapıyor insanı valla 😍 ama gayet iyisin , senin kilon 60-62 arası bunu korusan süper zaten 😍

İşti bir istikrar ve başarı hikayesi 🧿 harikasın arkadaşım, en baştan beri zaten çok beğeniyorum ❤ Gel bir gün seninle kahve içelim buradan da paylaşırız 🥰 aynı şehirde ve yakın olduğumuz bi sen varsın, herkesle kk günü yapmak isterim aslında 🥰

Canım gayet güzel tebrik ederim , 👋👋👋 daha çok yakında çok kilo verdin, onun üzerine yine eksiyle hemde regliye rağmen harikasın 🥰

Süper gidiyorsun 80 leri unuttun artık harika 🤩
Ekim sonunda 75 in altına inebilirsin böyle bir hedef koyabilirsin kendine mesela 😍

Valla şaşırtmadın harika bir sonuç bekliyordum zaten , bu kiloda böyle eksi gerçekten hiçte kolay değil harikasın canım. Bunu koruyabilmek için yine çok dikkatli gitmek gerek biliyorsun , böyle durumlarda vücut hemen eski kilolara dönmekmiçin açık arar. Senin moralini bozmasın sakın çok iyisin 😍

Harika bir eksi 70 lerin tam ortasındasın, emzirme ciddi kalori harcatır zaten , kasım ayında 70 lerden eser kalmaz senden böyle gidersen 😍

Süper eksi tebrik ediyorum canım , tam da bursa bir hırs yaparım ekim ayında 70 leri gönderirim valla kasıma 60 larla girmek 🥰
Evet canim 60 62 arasi benim kilo vermesem bile, kormumamda yeterli olur artik🥰
Lili hoşgeldin 🤩 Çok özledik seni😘Ablana çok sevindim 🤗Çok şükür 😍
cok tesekkur ederim canim🥰
Rabbim sifa versin yavrulara

Günaydın kızlar 😘

Çok güzel gidiyorsun canım maşallah sana :nazar:

Günaydın kaptanım nasılsın 😘

Bizde seni özledik amin inşallah hayırlı cumalar 😘
🥰🥰🥰
Lili 38 Lili 38 canim hosgeldin alıntı yapmistim kaybolmus :işsiz:
Kim caldi cabuk soylesinn😂🥰

Instayada pek girmiyomki bacim gormedim, biraz hasta gibiyim suan mide bulantim ve isalim var oyle yatiuom kalkiyom evin icimde dönüp duruyom. Rabbim bu halimi aratmasin🥰🥰
Rabbim sifa versin dileğim dikkat et kendini kilo vermeye calisma Direncinde düşmesin bol su ic

Hosgeldin canim ozledik seni 🤩
Bende sizi ozledim hatta buraya girmeyince kafami baska luzumsuz seylere cok taktim esim lutfen grubuna donermisin ne iyiydin sadece spora ve diyetine kafa takiyordun dedi ozel istekle beni buraya yonlendirdi🤭🤭

Son düzenleme:
Rabbim sifa versin dileğim dikkat et kendini kilo vermeye calisma Direncinde düşmesin bol su ic
Yo bacim hep yedim zaten bir ayagim annemde yalniz birakamadim onuda ve diyet yapiyorum bile diyemezdim ablama uzulurken benide kafaya takmasini istemem

Back
X