• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kesinlikle cokk guzel canim insallah seninle uzun sureli olur arkadasligimiz 🥰🥰
İnşallah öyle olur..
Kilo verme süreci hızlı hızlı bitsin de ben yine burda olurum.....
Ben yayladayım ya bu sabah umduğumdan fazla eksi çıktım tartının yeri değişti yanlış tarttı falan dedim sonra küçük kızımı tarttım onun kilosundan eminim onu bildiğim gibi tarttı sonra sevindirik oldum. 😀😀😀😀

İnşallah öyle olur..
Kilo verme süreci hızlı hızlı bitsin de ben yine burda olurum.....
Ben yayladayım ya bu sabah umduğumdan fazla eksi çıktım tartının yeri değişti yanlış tarttı falan dedim sonra küçük kızımı tarttım onun kilosundan eminim onu bildiğim gibi tarttı sonra sevindirik oldum. 😀😀😀😀
Yaaa ne guzel canim eksileri görmüşsün 🤩🤩
Hedefine ulasip burda devam edersin kilonu korursun canim 🥰🥰

Yaaa ne guzel canim eksileri görmüşsün 🤩🤩
Hedefine ulasip burda devam edersin kilonu korursun canim 🥰🥰
Sen kadar olunca hedefime ulaşmış olacağım... 😃
Ama korumak da vermek kadar önemli onu da ben biraz zor yapıyorum 5 yukarı 3 aşağı oluyor
Diyelim ki mezun oldum ana listeden çıktım sonra kilo aldım azcık tekrar 3. Haftada ana listeye girebiliyor muyum???

Sen kadar olunca hedefime ulaşmış olacağım... 😃
Ama korumak da vermek kadar önemli onu da ben biraz zor yapıyorum 5 yukarı 3 aşağı oluyor
Diyelim ki mezun oldum ana listeden çıktım sonra kilo aldım azcık tekrar 3. Haftada ana listeye girebiliyor muyum???
Mezun olduktan sonra listeye girebilmek icin 6 ay beklemen gerekiyor tek bir kuralı var oda mezuniyet kilonun altindiysan donebiliyorsun tekrar listelere

Tebrik ederim Zıpzıp. Zayıflama yarışmasında pasta lafı sakıncalı ama, gaza gelip tarif denemez umarım kimse. :KK45: Üşenmeyip herkes yazılan tarifi deneyip ona göre mi oy veriyor? Resim falan da yok galiba. Yoksa sadece tarife mi oy veriyorlar?

Elif Eylül de sitede beni sevmeyen çok var demiş. Gerçek hayat tanışmaları olmadığı sürece kimse kimseyi tanımaz ki pek, niye sevmeyen olsun. :)

Bir de maruzatım var. Her şey yolunda giderse pazartesi işe başlayacağım. Sevgilim kutlama ayarlamış, işin içine yeme içme de giriyor tabii. Bugün menü yazmayayım diyorum ben o yüzden. Ama şu ana kadar sadece 700 kalori yedim. Çok bozamam yani ama içeriği uygun olmaz.

Tebrik ederim Zıpzıp. Zayıflama yarışmasında pasta lafı sakıncalı ama, gaza gelip tarif denemez umarım kimse. :KK45: Üşenmeyip herkes yazılan tarifi deneyip ona göre mi oy veriyor? Resim falan da yok galiba. Yoksa sadece tarife mi oy veriyorlar?

Elif Eylül de sitede beni sevmeyen çok var demiş. Gerçek hayat tanışmaları olmadığı sürece kimse kimseyi tanımaz ki pek, niye sevmeyen olsun. :)

Bir de maruzatım var. Her şey yolunda giderse pazartesi işe başlayacağım. Sevgilim kutlama ayarlamış, işin içine yeme içme de giriyor tabii. Bugün menü yazmayayım diyorum ben o yüzden. Ama şu ana kadar sadece 700 kalori yedim. Çok bozamam yani ama içeriği uygun olmaz.
Iste bende genelde bahsetmiyorum yaptiklarimdan kimsenin cani cekmesin diye :-)
Herkes begenisine göre oy veriyor tariflerin fotografli sunumu yapiliyor 20-25 tarif yarisiyor her ay yaris yapiliyor

Yeni isin hayirli olsun canım 🥰🥰
Tamam bugun menu yazma ama yeme-icme isini cok abartma olur mu cumaya 2 gun kaldi :-)

Iste bende genelde bahsetmiyorum yaptiklarimdan kimsenin cani cekmesin diye :-)
Herkes begenisine göre oy veriyor tariflerin fotografli sunumu yapiliyor 20-25 tarif yarisiyor her ay yaris yapiliyor

Yeni isin hayirli olsun canım 🥰🥰
Tamam bugun menu yazma ama yeme-icme isini cok abartma olur mu cumaya 2 gun kaldi :-)

Merakımdan aradım da fotoğraf. :D Bulamamışım demek ki. Senin tarifin adını google a yazınca fena şeyler çıkıyor. :kk77:

Teşekkür ederim. :) Sorunsuz başlarım umarım. Çok abartmam. :)

Merakımdan aradım da fotoğraf. :KK70: Bulamamışım demek ki. Senin tarifin adını google a yazınca fena şeyler çıkıyor. :kk77:

Teşekkür ederim. :) Sorunsuz başlarım umarım. Çok abartmam. :)
Benim profilimden de actigim konulari bulabilirsin canim
Birde oylama basladiignda tum fotoğraflar ilk sayfada oluyor yemek kategorisinde🥰

Ben arada oyle seyler yazarim sen kafana takma canim 😊

Merhaba. Günün menüsünü vereyim...
Sabah.
2 yumurta
2 dilim peynir.
2 bardak çay
2 kaşık erik marmelatı
2 dilim çavdar ekmeği
Ara öğün .
1 tane poğaça
1 kase yoğurt
17.00 de 5 tane lahana dolması
Yoğurt
2 bardak bitki çayı
3 lt su
Spor..
2 set egzersiz
10000 adım tempolu yürüme
2, 5 saat ev temizliği ütü vs. :KK49: :spor: :KK36::KK36::kk77::kahve:

Merhaba. Günün menüsünü vereyim...
Sabah.
2 yumurta
2 dilim peynir.
2 bardak çay
2 kaşık erik marmelatı
2 dilim çavdar ekmeği
Ara öğün .
1 tane poğaça
1 kase yoğurt
17.00 de 5 tane lahana dolması
Yoğurt
2 bardak bitki çayı
3 lt su
Spor..
2 set egzersiz
10000 adım tempolu yürüme
2, 5 saat ev temizliği ütü vs. :KK49: :spor: :KK36::KK36::kk77::kahve:
Afiyet olsun abla pogacalar bitmedi mi :))

Back
X