• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

merhabalarrr💟

size katılabilir miyim hanımlar😇

pazartesiden itibaren başlayabilirim ancak. Bugün tartılmam vs mümkün değil 😔 bir de alışverişimi pazar akşamı yapacağım.
Ptesi sizlerle olabilir miyim❤
Merhaba hosgeldiniz 🥰
Tabi ki katilabilirsin ilk sayfada bulunan formu doldurabilir misin 🤗

Selam kızlar 🥰🥰🥰🥰
Ben şok :KK45: :KK45: :KK45: :KK45: :KK45:
Kilo m
Pazartesi 72,6
Bugün 71,2
Fark -1400gram :KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

Geçen cuma 71,9
Bu cuma 71,2
Fark -700:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Dün eksi 100 dum nasıl oldu bende anlamadım.
iki kez tartıldım bir de:eek::eek::eek::eek::eek:
İki gündür yürüyüşe de çıkamadım 🙄🙄🙄
Evde oturmak temizlik yapmak iyi geldi sanırım 😁😁😁😁

Birde aylık hedef vardı
25 Eylül hedefim 71,9 idi
25 Eylül 71,2 hedefi tutturmuş 🥰🥰🥰iddiami kazanmış bulunuyorum
sende mi :kızgın:walla helal olsun tebrik ederim 10gun salarsam böyle olur bana da kiskanayim..papatyam e senle kilolarimiz ayniydi cok iyi verdiniz sizi takip edip daha da hirslanacagim :KK11::KK17::KK17:

merhabalarrr💟

size katılabilir miyim hanımlar😇

pazartesiden itibaren başlayabilirim ancak. Bugün tartılmam vs mümkün değil 😔 bir de alışverişimi pazar akşamı yapacağım.
Ptesi sizlerle olabilir miyim❤
Ben seni biyerde gordum ama nerde :süslü: :süslü: :süslü:

Günaydın kızlar 😍

Nasılsınız bakalım

Gelemedim birkaç gündür alerjim çok azdı beni yatağa serdi 1-2 gündür daha iyiyim ama çok halsizleştirdi anca anca toparlanıyorum

Bundan böyle de çok fazla gelemem gibi görünüyor hem oğlumun hem benim dersler bir de spor çok zamanımı alıyor, uğrarım arada ne yaptınız diye 🥰

Bugün sonuçlar nasıl bakalım ❤

Aaa üzüldüm. :( Geçmiş olsun ve sonrası için bol şans.

İnşallah ama senin nasihate ihtiyacın olmayacak 🤩
Senin genetik bence birde iradelisin kendini bizim gibi salmamissin😉😉😉
Kilosunu 50 kerde koruyan insanlara hayranım 🤩🤩🤩
Ben haftasonu iki ekmek yiyip 700 artı geliyorum 3 günde 🤣🤣
Nasıl ozlediysem ekmeği az önce esmer karabuğday ekmeği ile tostu gömdüm 😁😁😁hemen ödül verdim kendime🤣🤣🤣

Ama işte yemekleri ödül olarak görmekten vazgeçmedikçe kilo korumak biraz zor olur. :) Afiyet olsun tabi, ama onun acısını sporla çıkar bence. :)

Çok tatlısın 🥰, o işler için koşturuyorum bakalım, çok iyi bir antrenör var, antrenörleri eğitiyor. Özlem demirbaş, onunla görüşücem, bu işler nasıl oluyor diye yakında bakalım 🥰

Ay ne güzel, haydi hayırlısı. :)

Herkese günaydın. Kilo verenleri tebrik ederim, :KK9:kalabalık yapmamak adına alıntılamadım. Birazdan benimkini de yazacağım.

Back
X