- 7 Eylül 2018
- 529
- 1.596
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hosgeldinizmerhabalarrr
size katılabilir miyim hanımlar
pazartesiden itibaren başlayabilirim ancak. Bugün tartılmam vs mümkün değilbir de alışverişimi pazar akşamı yapacağım.
Ptesi sizlerle olabilir miyim❤
sende miSelam kızlar
Ben şok![]()
![]()
![]()
![]()
Kilo m
Pazartesi 72,6
Bugün 71,2
Fark -1400gram
Geçen cuma 71,9
Bu cuma 71,2
Fark -700
Dün eksi 100 dum nasıl oldu bende anlamadım.
iki kez tartıldım bir de
İki gündür yürüyüşe de çıkamadım
Evde oturmak temizlik yapmak iyi geldi sanırım
Birde aylık hedef vardı
25 Eylül hedefim 71,9 idi
25 Eylül 71,2 hedefi tutturmuşiddiami kazanmış bulunuyorum
walla helal olsun tebrik ederim 10gun salarsam böyle olur bana da kiskanayim..papatyam e senle kilolarimiz ayniydi cok iyi verdiniz sizi takip edip daha da hirslanacagim gelecegim bekle beni☺ Toparlanıp gelirsin yanıma merak etme.![]()

Ama şuanki kilomu bilmiyorumMerhaba hosgeldiniz
Tabi ki katilabilirsin ilk sayfada bulunan formu doldurabilir misin![]()
Tamam canim olurAma şuanki kilomu bilmiyorum
Ama şuanki kilomu bilmiyorumbütün bilgilerimi ptesi doldurabilir miyimm❤
Efenim buyrun benim

Takimda iki lafin belini kiralim diye düşünmüştümEfendim buyrun benim![]()
İyi etmişsin tmm kimi çekiştirecezTakimda iki lafin belini kiralim diye düşünmüştüm![]()
Ben seni biyerde gordum ama nerdemerhabalarrr
size katılabilir miyim hanımlar
pazartesiden itibaren başlayabilirim ancak. Bugün tartılmam vs mümkün değilbir de alışverişimi pazar akşamı yapacağım.
Ptesi sizlerle olabilir miyim❤

İyi etmişsin tmm kimi çekiştirecezher yerde de gözün var maşallah
![]()
Yemek bölümünde olmam yemek yiyor olmak demek değildir sakın yanlış anlamayın beni
Kimseyi cekistirmeyecegiz yaaa baktim yemek bölümündesin takima çağırayım dedim![]()
Neden cagardinki
Kimseyi cekistirmeyecegiz yaaa baktim yemek bölümündesin takima çağırayım dedim![]()
Yemek bölümünde olmam yemek yiyor olmak demek değildir sakın yanlış anlamayın beni![]()
Kaptan yardimci degil mi cagirmayim miNeden cagardinki![]()
Kim yardimci gulumsemiKaptan yardimci degil mi cagirmayim mi
Hem cuma belki kilo bildirimi yapar![]()

Ahhahaah her yerde olabilir:) çok aktif değilim ama konularda baya muhabbet dönüyor yazdığımdaBen seni biyerde gordum ama nerde![]()
![]()
![]()
Citir tavuklarda yorum yapmis belki ordan hatırlıyor olabilirsin :))Ben seni biyerde gordum ama nerde![]()
![]()
![]()
Günaydın kızlar
Nasılsınız bakalım
Gelemedim birkaç gündür alerjim çok azdı beni yatağa serdi 1-2 gündür daha iyiyim ama çok halsizleştirdi anca anca toparlanıyorum
Bundan böyle de çok fazla gelemem gibi görünüyor hem oğlumun hem benim dersler bir de spor çok zamanımı alıyor, uğrarım arada ne yaptınız diye
Bugün sonuçlar nasıl bakalım ❤
İnşallah ama senin nasihate ihtiyacın olmayacak
Senin genetik bence birde iradelisin kendini bizim gibi salmamissin
Kilosunu 50 kerde koruyan insanlara hayranım
Ben haftasonu iki ekmek yiyip 700 artı geliyorum 3 günde
Nasıl ozlediysem ekmeği az önce esmer karabuğday ekmeği ile tostu gömdümhemen ödül verdim kendime
![]()
Çok tatlısın, o işler için koşturuyorum bakalım, çok iyi bir antrenör var, antrenörleri eğitiyor. Özlem demirbaş, onunla görüşücem, bu işler nasıl oluyor diye yakında bakalım
![]()