• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım günlük hesap verince daha çok motive oluyoruz ve bugünden başladık
@asysss missadangel missadangel Orjinalisim Orjinalisim bildirimleri ve etiketi unutmayalım (@asysss kabul ederse onu yoksa beni) yüzde %1,5 kilo verme ve 2000p challenge başlamış bulunuyor 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Tek ricam
peki:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
sudem34 sudem34 vki dusuk olmasi boy uzunlugumdan..senin kg vermedeki hizin azmin cok iyi tavsiyeni baz alip bu hafta ekmegi azaltacagim ins 71 i gorurum bende
Canım if yap oda çok iyi🤩
Sporu aksatma.
Görürsun boyun çok iyi ya 1.78 mıydı?

Canım yeğenin ne zaman çıkarmış belli oldu mu senin orada olman manevi desteğin çok önemli yoksa bende çok özledim daha çok zaman ayır bize diyeceğim bu sebeple demiyorum ❤❤❤
Çok şükür ikinci bebek de çıktı canım. Çarşamba öğleden sonra taburcu oldu. Artık evlerindeler. Geldiğimden beri kardeşimle hep ben kaldım, bebeklere birlikte baktık ona öğrettim. Çok acemi çok korkuyor, bebekler de o kadar minnak ki. Onlarla ilgilenirken telefonu elime alamadım malesef. Çok özledim sizleri ama dönüyorum artık aranıza 🤩🤩

IMG_20200919_165144.webp

Baksanıza şunun minikligine 😍😍

Çok şükür ikinci bebek de çıktı canım. Çarşamba öğleden sonra taburcu oldu. Artık evlerindeler. Geldiğimden beri kardeşimle hep ben kaldım, bebeklere birlikte baktık ona öğrettim. Çok acemi çok korkuyor, bebekler de o kadar minnak ki. Onlarla ilgilenirken telefonu elime alamadım malesef. Çok özledim sizleri ama dönüyorum artık aranıza 🤩🤩

Eki Görüntüle 2696604
Yaaa cook tatli :nazar::nazar::nazar:

Ben olmasam daha iyi bir derece gelecekmiş demek ki 😔

Eki Görüntüle 2696604
Aman Allahım şu ellere bak minicik 🥰🥰🥰 sen olmasan diye bir şey yok canım iyi ki varsın 💕💕

Çok geçmiş olsun...
Teşekkürler canım
ben sistemi oturttum galiba 😁
Hafta içi tertemiz çünkü esmer ekmek de olsa canım daha çok yemek istiyor.
Hafta sonu basit küçük esmer ekmek üstü tereyağ filan ne bileyim işte dengeleme.
menü free.spor ve kilo verme şartı var

Sağol canım 🥰🥰🥰🥰
O zaman bende başlayacağım yarın :dondurma:
Hedefim 78 :rapci:

Bugünkü menüm kızlar
Sabah - öğle (13.30)
İki yumurtalı salçalı omlet, az peynir, 3 zeytin, 1 pişmiş biber, küçük bir parça helva, 1,5 dilim tb ekmek, beyaz çay
Akşam (18.30)
Üç küçük şiş sebzeli tavuk, salata

Gün içinde bolca yeşil çay, 1 kupa kahve, 1 madensuyu, 2.5 litre su

Back
X