- 3 Temmuz 2009
- 2.906
- 12.082
- 408
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
64 olsun bakalım@Felicio
@PAPATYAM
sonngulen
@Faunaaa
Diyette
@asysss
Puffer
Tesnim1903
missadangel
Orjinalisim
@birmuhendisanne
@Yazagelen
sudem34
@Elhan
selensu82
@Bonus
@Zeynolin44
@Gulumse25
@Eliff Eylull
Kizlar 25 eylül-30 ekim hedeflerinizi bekliyorum![]()
Ben olmasam daha iyi bir derece gelecekmiş demek kiKizlar bu hafta 4.cuyuz
pekiCanım günlük hesap verince daha çok motive oluyoruz ve bugünden başladık
@asysssmissadangel
Orjinalisim bildirimleri ve etiketi unutmayalım (@asysss kabul ederse onu yoksa beni) yüzde %1,5 kilo verme ve 2000p challenge başlamış bulunuyor
Tek ricam
Canım if yap oda çok iyisudem34 vki dusuk olmasi boy uzunlugumdan..senin kg vermedeki hizin azmin cok iyi tavsiyeni baz alip bu hafta ekmegi azaltacagim ins 71 i gorurum bende
Olsun canım bence kotu bir sonuc degilBen olmasam daha iyi bir derece gelecekmiş demek ki![]()
Bu hafta hem ödem hem kilo verip takımı 1.yapabilirsin benceBen olmasam daha iyi bir derece gelecekmiş demek ki![]()
Çok şükür ikinci bebek de çıktı canım. Çarşamba öğleden sonra taburcu oldu. Artık evlerindeler. Geldiğimden beri kardeşimle hep ben kaldım, bebeklere birlikte baktık ona öğrettim. Çok acemi çok korkuyor, bebekler de o kadar minnak ki. Onlarla ilgilenirken telefonu elime alamadım malesef. Çok özledim sizleri ama dönüyorum artık aranızaCanım yeğenin ne zaman çıkarmış belli oldu mu senin orada olman manevi desteğin çok önemli yoksa bende çok özledim daha çok zaman ayır bize diyeceğim bu sebeple demiyorum ❤❤❤
Yaaa cook tatliÇok şükür ikinci bebek de çıktı canım. Çarşamba öğleden sonra taburcu oldu. Artık evlerindeler. Geldiğimden beri kardeşimle hep ben kaldım, bebeklere birlikte baktık ona öğrettim. Çok acemi çok korkuyor, bebekler de o kadar minnak ki. Onlarla ilgilenirken telefonu elime alamadım malesef. Çok özledim sizleri ama dönüyorum artık aranıza
Eki Görüntüle 2696604
Baksanıza şunun minikligine![]()
Çok sağol canım, haftaya telafi ederim inşallah.Olsun canım bence kotu bir sonuc degil
Takim olarak 0.30 un altina inmedikce sorun yok
Ayrica artılar illaki olacak insaniz sonucta![]()
Bireysel birinciliği de alayım mıBu hafta hem ödem hem kilo verip takımı 1.yapabilirsin bence![]()
Yaaa kuş kadar bu ama maşallah öyle bir inat kiYaaa cook tatli![]()
Ben olmasam daha iyi bir derece gelecekmiş demek ki![]()
Aman Allahım şu ellere bak minicikÇok şükür ikinci bebek de çıktı canım. Çarşamba öğleden sonra taburcu oldu. Artık evlerindeler. Geldiğimden beri kardeşimle hep ben kaldım, bebeklere birlikte baktık ona öğrettim. Çok acemi çok korkuyor, bebekler de o kadar minnak ki. Onlarla ilgilenirken telefonu elime alamadım malesef. Çok özledim sizleri ama dönüyorum artık aranıza
Eki Görüntüle 2696604
Baksanıza şunun minikligine![]()
Hedefini tutturan herkesi tebrik ederim
Yeni hedef mi belirliyoruzTamam canim onu not aldim zaten![]()
Evet canim 30 ekime kadar 5 haftalik bir surecYeni hedef mi belirliyoruz
Teşekkürler canımÇok geçmiş olsun...
O zaman bende başlayacağım yarınben sistemi oturttum galiba
Hafta içi tertemiz çünkü esmer ekmek de olsa canım daha çok yemek istiyor.
Hafta sonu basit küçük esmer ekmek üstü tereyağ filan ne bileyim işte dengeleme.
menü free.spor ve kilo verme şartı var
Sağol canım![]()

Hedefim 78@Felicio
@PAPATYAM
sonngulen
@Faunaaa
Diyette
@asysss
Puffer
Tesnim1903
missadangel
Orjinalisim
@birmuhendisanne
@Yazagelen
sudem34
@Elhan
selensu82
@Bonus
@Zeynolin44
@Gulumse25
@Eliff Eylull
Kizlar 25 eylül-30 ekim hedeflerinizi bekliyorum![]()