• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

.
İyi geceler...

Ay hoşgeldin bende de 3 çocuk var ve öğretmenim 😀😀😀 çalışan ve 3 çocuklu görünce kendimi ona daha bir yakın hissediyorum
Ben de buraya 11 agustosta 72.9 ile başladım bugun 64.9 um...
Burası bir harika kızlar harika buranın müptelası oldum inşallah sen de hemen verirsin zaten vermen gereken az benden önce mezun olursun
ust satırda zil var mesaj işareti var onun yanındaki profilinin üzerine tıklıyorsun hesap detaylarından yapıyorsun cnm sayfanın en altında...
Bana da buradaki kızlar tarif etmişti sağolsunlar...
iyi geceler❤️❤️❤️
iyi geceler şampiyon 🤩🤩🤩👸👸👸
Merhaba canim bende 3 çocuklu birilerini görünce aynı duyguyu yaşıyorum 😍. İnş kısa zamanda hep birlikte veririz kiloları. Cocukar olunca evde sürekli bir şeyler pişiyor. Onlar gelişme çağında olunca diyet yemek yapamıyorum kendime ayrida yapamıyorum nerde o kadar zaman. Akşam yatana kadar yiyorlar. Sofraya anne oturmayınca olmuyor çocuklar eksik hiss ediyor. Oturunca da yeniyor malesef 😯. Bakalım inş sizlerinde yardımıyla hallerim

Günaydın ☀☀☀☀
Güzel bir gün dilerim 💕💕💕
Şimdi sabah yürüyüşüne çıkacağım bugün yürüyüş rekorumu kırmayı hedefliyorum en son en iyi yürüyüşüm 25863 dü bakalım aksilik olmazsa bugün ki spor konseptim yürüyüş ❤❤❤
Günaydın cnm iyi yürüyüşler oralar soğuk değil sanırım
Sen nerede oturuyordun???

Merhaba canim bende 3 çocuklu birilerini görünce aynı duyguyu yaşıyorum 😍. İnş kısa zamanda hep birlikte veririz kiloları. Cocukar olunca evde sürekli bir şeyler pişiyor. Onlar gelişme çağında olunca diyet yemek yapamıyorum kendime ayrida yapamıyorum nerde o kadar zaman. Akşam yatana kadar yiyorlar. Sofraya anne oturmayınca olmuyor çocuklar eksik hiss ediyor. Oturunca da yeniyor malesef 😯. Bakalım inş sizlerinde yardımıyla hallerim
Maşallah yiyorlarsa benimkiler çok yemez ben sürekli sorarım bir şeyler yicek misiniz diye....
Bazen öğünlerde bile yemezler 2 büyük...
Benimkiler 8-4 yasinda ve 6 aylık seninkiler ne kadar???
Seninkiler sanki biraz daha büyük gibi..???

4-25 Eylül Hedefleri
Elhan Elhan 63.5 => 59.9
@Lili 38 61.6 => 59.9
Zipzip- Zipzip- 55.7 => 53.0
asysss asysss 67.5 => 65
Yazagelen Yazagelen 91.6 => 88
@sportie 57.5 =>54.9
@Nidsalii 56=>54
@Felicio =>57.8 => 56
@Gulumse25 75.3 => 72
@Zeynolin44 77.5 => 76
@Puffer 70.7 => 68
sonngulen sonngulen 68.5 => 65
@Bonus 109.4=> 103.5
@Yarenzzzz 73 => 70
@Yazankalem 85.9 =>83.5
@Tesnim1989 76.7 => 73.9
@sudem34 73.6 => 71.9
@Faunaaa 80.8 => 79
@Sguat girls 77 => 76
@Orjinalisim 86.4 = >79.9
missadangel missadangel 85.1 => 82
@PAPATYAM 72.5 => 69.9
Hedefe yaklasmama 500 gr kalmış :KK14:
Yine olmadı ..

Maşallah yiyorlarsa benimkiler çok yemez ben sürekli sorarım bir şeyler yicek misiniz diye....
Bazen öğünlerde bile yemezler 2 büyük...
Benimkiler 8-4 yasinda ve 6 aylık seninkiler ne kadar???
Seninkiler sanki biraz daha büyük gibi..???
13-8 ve 4 yaşında benimkiler . büyükler maşallah yer. Sadece 4 yaşında olan biraz iştahsız oda diğerlerine bakarak yiyor genelde. Benim biyuk çok düşkün yemeğe. Küçükken öyle oluyorlar büyüdükçe merak etme iştahla artıyor.

13-8 ve 4 yaşında benimkiler . büyükler maşallah yer. Sadece 4 yaşında olan biraz iştahsız oda diğerlerine bakarak yiyor genelde. Benim biyuk çok düşkün yemeğe. Küçükken öyle oluyorlar büyüdükçe merak etme iştahla artıyor.
Sen 39 yaşındasın ben 35 🙂🙂🙂 bir dört sene sonra senin gibi sizin gibi oluruz inşallah biz de😊😊😊😊

Ya sen kaçta kalktın nereye?
Yeni üye çağırdim 🥰🥰
Ben 8 de kalktım bide🤣🤣
Yarın da erken dersim var
8 olmasa bile 7.30 da kalktim 11-12 arasinda da uyuyorum aksamlari canim 🥰
ADINIZ:
YAŞINIZ:39
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:62
HEDEF KİLONUZ:56
MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ:muhendis
ÇOCUK SAYISI:3

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır diye hatırlıyorum
KİLO ALMA NEDENİNİZ:dikkat etmemek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:kendimi daha iyi hissetmek
aslında 57 kiloydum ama bi ara ne oldu anlamadım 63 oldum bir dahada veremedim 6 ay önceydi. Tüm kıyafetlerim kaldı öyle. Bir türlü beceremedim 5 yada 6 kilo vermeyi. 3 hamilelik yaşadım. Defalarca kilo verdim ama bu sefer bir türlü irade gösteremedkm.
Hosgeldin canim aramıza ben elif 31 yaşındayim bekarim ankarada yasiyorum
Günlük menu ve spor paylaşımı yapiyoruz
Cuma ve pazartesi kilo bildirimi yapıyoruz
2 hafta deneme suresi var deneme suresi sornasi listeye dahil olabilirisn
Hedefin icin 56 demissin ama 55.8 dememizde sıkıntı olur mu liste icin baslangic kilonun yuzde 10 unu yazmamiz gerekiyor
Günaydın ☀☀☀☀
Güzel bir gün dilerim 💕💕💕
Şimdi sabah yürüyüşüne çıkacağım bugün yürüyüş rekorumu kırmayı hedefliyorum en son en iyi yürüyüşüm 25863 dü bakalım aksilik olmazsa bugün ki spor konseptim yürüyüş ❤❤❤
Günaydın canım 🤩🤩
Günaydın kızlar 💕💕💕
Günaydın canim ❤❤
59.5 :oops:
30 Eylül olmasın...bir aylık mi hedef kuzum
Yook abla 30 ekim cuma gunu 5 haftamiz var sen o zaman 59.5 ulaşıp koruma olursun 🥰🥰

8 olmasa bile 7.30 da kalktim 11-12 arasinda da uyuyorum aksamlari canim 🥰

Hosgeldin canim aramıza ben elif 31 yaşındayim bekarim ankarada yasiyorum
Günlük menu ve spor paylaşımı yapiyoruz
Cuma ve pazartesi kilo bildirimi yapıyoruz
2 hafta deneme suresi var deneme suresi sornasi listeye dahil olabilirisn
Hedefin icin 56 demissin ama 55.8 dememizde sıkıntı olur mu liste icin baslangic kilonun yuzde 10 unu yazmamiz gerekiyor

Günaydın canım 🤩🤩

Günaydın canim ❤❤

Yook abla 30 ekim cuma gunu 5 haftamiz var sen o zaman 59.5 ulaşıp koruma olursun 🥰🥰
Merhabalar. Teşekkürler canım. Tabiki olur 55.8 diyelim

Çok sevindim❤❤❤Maşallah 🧿 teyzesi bal bunlar 💕 onlar varken bol bol hasret gider ayrı şehirlerde zor 💕🧿🧿🧿 bende teyzelerimi çok severim hakları hiç ödenmez ❤❤❤ Sen de çok güzel bir teyze oldun 🧿🧿🧿
Yola çıktık canım şimdiden özledim onları, ciddi anlamda kokuları burnumda 😔

Geçmiş olsun canim cabucak iyilesirsin insallah :KK43:
Çok geçmiş olsun canım, iyice dinlen hemen toparlan.

Teşekkür ederim. :KK68:

ADINIZ:
YAŞINIZ:39
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:62
HEDEF KİLONUZ:56
MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ:muhendis
ÇOCUK SAYISI:3

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır diye hatırlıyorum
KİLO ALMA NEDENİNİZ:dikkat etmemek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:kendimi daha iyi hissetmek
aslında 57 kiloydum ama bi ara ne oldu anlamadım 63 oldum bir dahada veremedim 6 ay önceydi. Tüm kıyafetlerim kaldı öyle. Bir türlü beceremedim 5 yada 6 kilo vermeyi. 3 hamilelik yaşadım. Defalarca kilo verdim ama bu sefer bir türlü irade gösteremedkm.

Hoş geldin. Ben de Funda, 33 yaşımdayım. Çok kilon yok, çabucak verirsin. :)

Ben de buraya 11 agustosta 72.9 ile başladım bugun 64.9 um...
Burası bir harika kızlar harika buranın müptelası oldum inşallah sen de hemen verirsin zaten vermen gereken az benden önce mezun olursun

Ben de biraz daha kalori kısayım ya, sizler çok daha fazla kısıyorsunuz, daha çabuk veriyorsunuz. Bir 10 kilo daha verene kadar 1200 falan yapmaya çalışacağım.

Canım bu menü ne böyle 😂😂😂 hem de ne güzel gidiyorken hiç oldu mu bu?
yarından tezi yok organik morganik farketmez tam buğday ekmeği 1 dilimi geçmesin hem o poğaça kurabiye ne 😟😟😟 emeklerin çöp olmasın 🙏
haklısın canım ama kayınvalidemde pek seçeneğim yoktu bi de kendime ödül vermek istedim tüm hafta dayandım tüm abur cuburlara :KK22:
ekmek dilimi çok küçük canım ama bu bahane değil sanırım
bir günlük şeydi bugünden itibaren tempoya devam özür dilerim :KK17:

Back
X