Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çektim ve bu gün sabah bisikletimin başında gözümü açtım Hoşbulduk kaptanım kabul ederseniz tekrar ve bu sefer sonuç odaklı gelmek istiyorum
Merhaba kislarve
Zipzip- kaptanım
çok fena hallere düştüm artık tekrar start vermek istiyorum buranın motivasyonuna ihtiyacım var
En son Mart başında 65i gormusken pandemi nöbetler derken dün sabah 72yi gördüm kendime kocaman birçektim ve bu gün sabah bisikletimin başında gözümü açtım
![]()
Tabi ki canim hosgeldin tekrardan bu sefer daha cok katilimini bekliyorum kac kiloyla ayrilmissin kontrol edeyim hemenHoşbulduk kaptanım kabul ederseniz tekrar ve bu sefer sonuç odaklı gelmek istiyorum
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:31
BOYUNUZ:1.57
KİLONUZ:80
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: dogumlardan kaynaklı
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kiloyu hıc bır zaman sevmedim, donem donem alıp verdım.bekarkende zayıftım ileriyide düşünerekten ve belkı bı 3. Çocuk isteme nedenlerimden dolayı en önemlisi yaşım genç ve sağlığım için kiloyu vermek istiyorum.
@birazhuzurdu2008
Tabi ki canim hosgeldin tekrardan bu sefer daha cok katilimini bekliyorum kac kiloyla ayrilmissin kontrol edeyim hemen
Tamamdır kaptanım bu sefer daha çok paylaşım yapacam
Afiyet olsunnnn bu app hangi app ben de indirmek isterimİyi geceler menünü yazayım spor sonrası resmini çektim haftanın yorgunluğundan uyuya kalmışımZipzip-
Spor olarak 45 dk Leslie 180p
13000 adım 195p
Toplam 375p
Tamam canimTamamdır kaptanım bu sefer daha çok paylaşım yapacambir iki haftaya kalmaz düşerim o kiloya inşallah
![]()
Çok özür dilerim 83.4 farkında olmadım. Yanlış tuşa deymiş elim.Gunaydin abla kilonda bir yanlislik yok degil mi hafta ici 83.7 felan yazmıştin
Antibiyotigin etkisi vardir canim yinede ekside olman guzel tebrik ederimSelam kızlar
Geçen cuma: 69.4
Bugün: 69.1
Fark: -300 gr
Aslında daha fazla verdim gibi ama adet olamadım hala bir de 3 gündür dişim için antibiyotik kullanıyorum sanırım ondan yansımadı. Her halükarda az az da gitse her hafta veriyorum bu yetiyor bana![]()
Zipzip-