• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

harika kinoa ne işe yarıyor?
Salataya filan mı katıyorsun?
Aktardan mı stokladin?
Ben kuru meyve ve kuruyemiş marketten
Tohumları da pazardan buldum çok faydasinu gördum iki haftadır
Yok canım marketten aldım Migros ta hep oluyor
Kinoa bitki tohumu bulgur pirinç yerine kullanılıyor diyete uygun onun dışında maş fasülyesi siyah mercimek kepekli pirinç bir kaç çeşit bulgur daha var

kabızlık ceken biri if yapmamalı zaten 😁 6 öğün beslenmeli 🙄yağ yakımı için aklıma gelmiyor bile kahve şahane tok tutuyor enerji moral motivasyon veriyor🤩🤩🤩
Uzun açlık diyetleri metabolizma yı yavaşlatıyor.
Ben bağırsak için bir uzun bir kısa yapıyorum😁
Dengeliyorsan bence sorun değil sonuçta şahane 😍😍😍

Ben kasımı beklemek istemiyorum ekim sonu doğum günüme yakın bir gün mezun olmak istiyorum tabi ki niyetim bu ama bakalım verebilecek miyim 🙀🙀🙀
Kasım sonu değil.
4 hafta sonra Ekim sonu seabahar yeni liste yayınlayacak ya.
2 ayda bir hazırlıyor 🤩🤩🤩
Hani senin derece yaptığın🤩🤩🤩

Tamam kesin o listede olurum ben fena kapışırız bak 😘😘😘
o zaman 4 hafta mezun olmuycan beraber olacaz🤩🤩beni bekliycen😁😁😁yuppi🤩🤩🤩sırt sirta mezun olalım 😁😁😁 ben bugün hedefe ulaştım 😍 yüzde yüz şimdi 😁😁😁senin vki kac oldu?
Boyunun çok altına düştün vki çok iyidir

Yok canım marketten aldım Migros ta hep oluyor
Kinoa bitki tohumu bulgur pirinç yerine kullanılıyor diyete uygun onun dışında maş fasülyesi siyah mercimek kepekli pirinç bir kaç çeşit bulgur daha var
alternatif tahıllardan tat aliyor musun?
Her yemeğin bir ruhu var ya.
Geçen kalori düşürmek için patlıcan yemeğini rezil ettim.
Şimdi artık az ye ama yemeğin ruhuna ihanet etme diyorum 😁

o zaman 4 hafta mezun olmuycan beraber olacaz🤩🤩beni bekliycen😁😁😁yuppi🤩🤩🤩sırt sirta mezun olalım 😁😁😁 ben bugün hedefe ulaştım 😍 yüzde yüz şimdi 😁😁😁senin vki kac oldu?
Boyunun çok altına düştün vki çok iyidir
4 hafta olmasakta başta varız ya listede yer alırız mesala Lilim mezun olduğu halde vardı nidsalii de vardı
Bence belki anca veririm sonlara gelince kg vermek zorlaşıyor sanki 😁 bakalım sonuçlar ne olacak merak ediyorum sen en az ilk 5 te olursun bence

4 hafta olmasakta başta varız ya listede yer alırız mesala Lilim mezun olduğu halde vardı nidsalii de vardı
Bence belki anca veririm sonlara gelince kg vermek zorlaşıyor sanki 😁 bakalım sonuçlar ne olacak merak ediyorum sen en az ilk 5 te olursun bence
hiç zannetmiyorum 🙄🙄🙄
74.8 ile 2014 de yarım bıraktım ya çok yol katettim mı kaça bölecek nasıl hesap kitap olacak merak ediyorum 🤭🤭🤭
6 yıla bolerse yandım 😁😁😁
Yarım bıraktığım diyeti tamamlamaliyim artık.
8 yıldır bir becerememistim🙄🙄🙄

alternatif tahıllardan tat aliyor musun?
Her yemeğin bir ruhu var ya.
Geçen kalori düşürmek için patlıcan yemeğini rezil ettim.
Şimdi artık az ye ama yemeğin ruhuna ihanet etme diyorum 😁
Canım ben dünya mutfağını çok seviyorum klasik yemeklere değil normal dünya mutfağından tarifleri yapıyoruz genelde seviyorum mesala chia sabahtan yada akşamdan hazırlıyoruz ertesi gün muhteşem oluyor illa kalorili yağlı yemekler güzel olur diye birşey yok baharatla çok güzel lezzetler verilebiliyor semizotu salatasına toz kişnişle Haşlanmış kinoa mükemmel oluyor

canım o ayrı bir liste mı acaba?
Ayın yükseleni filan ne bilim.
Zipzip bilir sabah soralım.
Benim dediğim listede aktifsen hala adın geçiyor.

Canım ben dünya mutfağını çok seviyorum klasik yemeklere değil normal dünya mutfağından tarifleri yapıyoruz genelde seviyorum mesala chia sabahtan yada akşamdan hazırlıyoruz ertesi gün muhteşem oluyor illa kalorili yağlı yemekler güzel olur diye birşey yok baharatla çok güzel lezzetler verilebiliyor semizotu salatasına toz kişnişle Haşlanmış kinoa mükemmel oluyor
senin en büyük avantajı n annen genç ve hevesli 😍😍klasik bir kadın değil 😁 😁

hiç zannetmiyorum 🙄🙄🙄
74.8 ile 2014 de yarım bıraktım ya çok yol katettim mı kaça bölecek nasıl hesap kitap olacak merak ediyorum 🤭🤭🤭
6 yıla bolerse yandım 😁😁😁
Yarım bıraktığım diyeti tamamlamaliyim artık.
8 yıldır bir becerememistim🙄🙄🙄
Yok canım başlangıç kilosunu sayıyor nidsaliinin girişi çok eskiydi 2008 di galiba N Nidsalii aydınlat bizi canım

Kızlar internet sıkıntısı çekiyorum 6gundur evde internet yok telefonlardakilerde çekmiyo
Hepinizi tebrik ederim çok güzel kilo vermişsiniz 🤗
Yeni gelen arkadaşlar var hosgeldiniz:KK36::KK36::KK36::KK36:
Nerelerdesin canım eksikliğini hissettim valla nasilsin:KK19:
Bu gece yola çıkıyorum ben Bursaya yarın sabah iş başı yapacağım aceleye geldi yine:işsiz: 8-9 saat yolum var:KK42:yarın biraz yoğun olurum Ama akşamı burada olacağım:KK73: etiketleri sporları unutmayalım:cool: hepinizi seviyorum:KK36: bu arada ikinciliğide tebrik ederim mükemmel sonuç:KK71:
Hayırlı yolculuklar canım tamam unutmayız 😄
Sevgili arkadaşlarım ❤❤❤
Bir aktivitemizi daha bitirmenin haklı gururunu yaşıyoruz, genel olarak hepimiz çok iyiydik👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 challenge kazananımızı 😍 tebrik ediyor, kaybedenimiz olmadığı için hepiniz eksiyle geldiğiniz için tebrik ediyorum bazılarınızı daha çok tebrik ediyorum tabiki ❤❤❤
Esas olarak kg bildirimine göre sıralamamız (B.kilosu-G.kilosu- Fark-Yüzde)
1. sudem34 sudem34 🥇 🏆 🏆 🏆 🏆 🏆
71,2 69,5 1 %2,39
2. Felicio Felicio 🥈 🏆 🏆 🏆 🏆
55,9 55,0 0,9 %1,61
3. @asysss 🏆 🏆 🏆
64,9 63,9 -1 %1,54
4. @Orjinalisim 🏆 🏆
84,5 83,4 1,1 %1,30
5. missadangel missadangel 🏆
82,9 82,0 0,9 %1,09

spor bildirimine göre sıralama (spor puanı)
1. Felicio Felicio 2565p 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
2. @Orjinalisim 2500p 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
3. sudem34 sudem34 2032p 👏🏻👏🏻👏🏻
4. missadangel missadangel 1870p 👏🏻👏🏻
5. @asysss 1750p 👏🏻
Eline sağlık canım ❤️
Tebrikler kızlar güzel bir mücadeleydi😘
canım eline emeğine sağlık 🥰🥰🥰
Harikasın yine spor birinciliğini tebrik ederim 🥰🥰🥰
Hedefe ulaştığımız için çok mutluyum 🥰
Hepinizi ayrı ayrı kutlarım 😘😘😘😘
Herkes çok güzel kilo verdi spor yaptı 🤩🤩🤩🤩