Yakınlarda yemedim canım yediğimde alerji yapmamıştı banaFelicio maş fasulye sini araştırdim faydası çok ama bazı bünyelerde alerjiye sebep oluyormuş.
Bir hafta bıraksan fasulyeyi neye alerjin var anlamani sağlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakınlarda yemedim canım yediğimde alerji yapmamıştı banaFelicio maş fasulye sini araştırdim faydası çok ama bazı bünyelerde alerjiye sebep oluyormuş.
Bir hafta bıraksan fasulyeyi neye alerjin var anlamani sağlar
4 kilo iyidir 5 hafta için benceayarlayalım fazla ileri hafta oldu ama son noktayı koyalım diyorsunbenim daha verebilsem 7 kilo verilir ama bakalım 5 haftada kaç kilo gidecek
![]()

Canım ben aperatif şeyleri hazırlarım bazen genellikle annem yapıyor yemekleri çok güzel yemek yapar akşam musakka pilav vardı pilav yemedim musakka 3 kaşık yiyecektim 10 kaşık yedimher zaman bu şekildemi yemekler yaparsın valla bravo nefsine sahip çıkıyorsun![]()
bakalım gittiği yere kadar4 kilo iyidir 5 hafta için bencesonra ek listede devam ederiz korumak ve ilerletmek adına
Ah ah afiyet olsun canım musakka en sevdiğim yemeklerden...Canım ben aperatif şeyleri hazırlarım bazen genellikle annem yapıyor yemekleri çok güzel yemek yapar akşam musakka pilav vardı pilav yemedim musakka 3 kaşık yiyecektim 10 kaşık yedim![]()
Siz hedeflesin canlarım ben kendi kendime hedef koydum tutarsa kendime ödül de vereceğim o gün... ödülümden bahsetmeyeyimbakalım gittiği yere kadar
Haftalık hedef koyuyor muyuz?
500 gram 700 gram yada yüzde 0.80-0.90 yada 1.
Pazartesi bir hedef koyalım istersen cuma ya kadar için 4 günlük
neymiş boğam hedefin ve ödülün?Siz hedeflesin canlarım ben kendi kendime hedef koydum tutarsa kendime ödül de vereceğim o gün... ödülümden bahsetmeyeyim![]()
![]()

30 ekim ic8n hurda hedef koyduk ya ben 60.9 demiştim koyduğum hedefin de altına inersem valla bir dilim çikolatalı pasta ödülü vercem kendime...neymiş boğam hedefin ve ödülün?gizemli şeylere gelemiyorum
![]()
cuma kaçtı kilon?30 ekim ic8n hurda hedef koyduk ya ben 60.9 demiştim koyduğum hedefin de altına inersem valla bir dilim çikolatalı pasta ödülü vercem kendime...
Olur mu acaba???
Kural falan var mı ki??
Benim eşim de bize albeni nin en büyük boyundan almış akşam çayının yanında yedi bana yiyecek mısın?? DediHerkese iyi geceler kızlar bugün çok kaçırdımmenüm berbat ama yinede yazıcam
Zipzip-
Kahvaltı 09:30⤵
2haşlama yumurta
Beyaz peynir kaşar peynir karışık yedim
Zeytin 2 tatlı kaşığı kahvaltı çikolata
1 tane pankek
2 çatal tahin helva
2 dilim beyaz ekmek
Salatalık
Anne sütü çayı
arada 1 tane Cocostar
1 fincan salep
Akşam18:00⤵
1 tabak yeşil mercimek yemeği
1kase ev yoğurdu
Ve eşim ısrar etti ye bişey olmaz dedi çokda güzel koktu 2 dilim pizza yedim![]()
yarım çay bardağı meyve suyu
3.5 litre su
Spor N Nidsalii
45 dakika leslie: 180 puan
Cuma 63.9 du cnm..cuma kaçtı kilon?
4 hafta var benimde 68 li biseydi hedef yada 67 li
4 haftaya 3 kilo iyi canım baya iyi hemde hadi bakalımCuma 63.9 du cnm..
Hedefim 60.9 ama ben 60.5 in altı olursa diye yiyeceksin diye şart koydum kendime![]()
Teşekkür ederim canımAh ah afiyet olsun canım musakka en sevdiğim yemeklerden...
Buzlugumda da patlıcanı var ama yaparsam da yemem tabi
Ben şimdi bu hafta çok vermeyeyim dönerken alırım diye korkuyorumbakalım gittiği yere kadar
Haftalık hedef koyuyor muyuz?
500 gram 700 gram yada yüzde 0.80-0.90 yada 1.
Pazartesi bir hedef koyalım istersen cuma ya kadar için 4 günlük
500 gram veya 600 gram verip 68 i ucundan görmek yüzde 0.85 filan olur galiba hesplamadim şimdiBen şimdi bu hafta çok vermeyeyim dönerken alırım diye korkuyorum
Senin hedefin ne canım![]()
ya ara verme yaBen şimdi bu hafta çok vermeyeyim dönerken alırım diye korkuyorum
senin program sana ideal ne diyo?Ben şimdi bu hafta çok vermeyeyim dönerken alırım diye korkuyorum