• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim ❤
gunaydin canım artin cok degil sen cumaya kadar eksilere geçeceksin 🥰🥰

Tamam canım 🥰🥰
gunaydin canım ❤
gunaydin ablacim ❤
gunaydin canım ❤
gunaydin canım hafta sonu eksi ile gelmissin guzel 🥰
gunaydin canım sabit olmanda guzel
Sabah sabah sporunu yapmissin 🤩🤩🤩
gunaydin canım ❤
ekside olman guzel canim tebrik ederim ❤❤

Eksin cok guzel canim tebrik ederim🥰🥰
Bu sene okullarin uzaktan egitimle devam etmesi anneleri dahada zorladi :KK43:
Teşekkür ederim kaptanım cts günki pizza sonrası artı bekliyordum ama çok şükür maşaallah diyim🤫🤩
Kilo bildirimim😔
Tartı Bu hafta ilk defa beni şaşırttı
Cuma 68,4
Pazarteai : 68,3
Fark : - 100 gr
Artı olmasından iyi değilmi canm sıkma canını
Ben 94'le girdim, 1.5 ay falan oldu, o zaman başladım diyebilirim. Ayda 3 vermişsin yine, ne güzel. Hikayemiz benziyor, ben de daha önce bu kilolara hiç çıkmamıştım, 15 yıldır 75 civarında yaşayıp gidiyordum. Nasıl böyle oldum anlamadım. 94'e dayanınca rejim+spora başladım, bir türlü inmeyince doktora gittim, klasik insülin direnci çıktı. İlaçtan sonra vermeye başladım çok şükür. 33 yaşımdayım, İstanbul'dayım ben de. Hedef kilomuz da yakın sayılır, yolculuk uzun. :) İsmim Funda, madem rakip olduk hatırlatma geçeyim. :KK45:

Menülerin de iddialıymış. :) En azından seni yakalayana kadar ben de iddialı menüler yazmaya çalışacağım. Bu aralar vakitsizlikten spor yapamıyorum ne yazık ki, kısa zamanda kolay kolay yapabileceğe de benzemiyorum.

Gazamız mübarek olsun diyelim. :KK53:
Hadi bakalım hanımlar hayırlı olsun 😂👍
Evet hikayemiz cok benziyor. Bende yıllardır 75 üzerine hic çıkmamıştım. 8 ay önce doğum yaptigimda 90 kiloydum emzirme döneminde 102 oldum🤦‍♀️ 30 yaşındayım bende istanbuldayım Bahar ismim. Spora benim de vaktim cok olmuyor ama sporsuz da olmuyor. Mayalı hamur gibiyim sıkılasmam lazim. Günlük yarim saat spora ayirabilirsek süper olur. Ilerleyen zamanlarda detoks da yapalim. Ayran detoksu yapmıştım daha önce tartıda eksi görmek cok motive ediyor. Aksam 7 den sonra su ve cay dışında birsey yemiyorum. Bugun protein ağırlıklı besleniyorum dun kacamak yaptigim icin. Bence biz yine 75 olabiliriz Funda hatta 60 li rakamlarda neden olmasın 💪💕
Hayırlı olsun bol eksili yarışlar😄🥳
Kilo bildirimim
Cuma 63.9
Bugün 64.1

Dünkü yediklerimden sonra bence gayet iyi bir sonuç
Neyse cumaya toparlarim inşallah
Sen toparlarsın canm ya çok iyisin yine 👍😜

İş yerinde iki kere yemek molası verme şansım olmaz. :KK43: Eve gitmem de 20'yi buluyor. Yani mecburen 2 ara öğün şeklinde yapmayı deneyeceğim. Kesmezse de yanına domates salatalık. :KK53:
Olsun akşamları az yemek daha iyi tabi öğleni sağlam yersin

Kapatalim mi takimi🤣

Hayırrrrrrrr! En Büyük KK
Ben ömrümde böylesine kilo veren bir takım görmedim.
Ne olduğu belli olmayan başkalarına özenmeyelim lütfen. :)

Bu ara iyice koptum kk ya giresim gelmiyor :KK43::KK43:
Birde kilo aldim moralim cok bozuk 60 a cikmaktan korkuyorum

Demek ki ne yapmak gerekiyor? Kopmadan girmek gerekiyor. Yemek tarifi yarışmalarını bırakıp 6. takıma odaklanmak gerekiyor. :)

Sen listeye giremiyor musun? Mezuniyet tarihi mi el vermiyor? Listeye girsen yarar aslında.

Back
X