Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doram kendini sıkarsan veremessin ye ama sadece 1 kepçe dahada az yersen daha makbule geçer ...a.sşimdi beni dinleyinnn
öğle yemeğimde koca bir tabak salata yaptım.
yarım tabakta kabak haşlaması 1 dilim k. ekmeği yiyecem. ama birde tarhana pişirdim acabaa diyorum 1 kepçede çorba içsemmiiiiidelikafadulden ne dersiniz. pekte güzel koktu ama yeme derseniz yemiyecemmm:a015:
şimdi beni dinleyinnn
öğle yemeğimde koca bir tabak salata yaptım.
Yarım tabakta kabak haşlaması 1 dilim k. Ekmeği yiyecem. Ama birde tarhana pişirdim acabaa diyorum 1 kepçede çorba içsemmiiiiidelikafadulden ne dersiniz. Pekte güzel koktu ama yeme derseniz yemiyecemmm:a015:
yok hemşom benim aldıgında fazla yag yok ....a.s bazılarında çok yag var haklısın onlardan alınca bende süzüyorum ...menü güzel canım. bende nazlının sorusu8nu soracaktım o benden önce sormuş. çaya şeker katıyormusun delikafadulden
hıı şu yağın içindeki balık. o çok yağlı oluyorya bende süzerekten yiyorum.ama diyet yapmayınca yağına limon sıkıyor birde baharatlayıp banaa banaaa yerdimmm-tatlicadiarzu-
doram kendini sıkarsan veremessin ye ama sadece 1 kepçe dahada az yersen daha makbule geçer ...a.s
kepek ekmeği yerine çorba içebilirsin doracığım. Canın çok çektiyse ekmek yerine çorbayı tercih et bence....
:1shok: çenesi düşük seni diyet yapmıyorum diye yazmıyodun demi nasıl bilirim güddügüm kuzunun huyunu ....:roflol::roflol::roflol::roflol::dilcikar:aaay apla yaaa
sağol
artıkın gönül ırahatlığıylan burada takılabilirüüümmm
sizi özlediydim yaaaaaaaawwwwwwwwwalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:1shok: çenesi düşük seni diyet yapmıyorum diye yazmıyodun demi nasıl bilirim güddügüm kuzunun huyunu ....:roflol::roflol::roflol::roflol::dilcikar:
:1shok: oldı artık buraya pinekleyek ....tamam hemşommmmdelikafadulden bende yarım kepçe içerim sonuçta 1 de yesen aynı tatı alıyorum yarımda demi yaniiiisırnaşık şey
ben bu işi çok sevdim kızlar.:lepi: 2 saat sonra ara öğünümdede burda olun emi :roflol::roflol::roflol:
:1shok:evet refim aç şekerin normalmi ...... benımki seninkine bakarak yüksek 63 dü . fakat senın şeker yükleme testi ile insülinlere baktırman lazım . eger insülininde fazla çıkarsa ozaman dikkat etmen lazım eger insülünün yüksek çıkarsa
. benım o düşük ...:uhm:
kızlar biraz geçmişi okudum 3 gün üstüste girmeyeni takımdan atma işi mantıklı gibi görünüyor ama istisna durumlar dışında ...
özgem bisküi yiye yiye için kurudu güzelim ya . şu öylen yemeklerine bi çözüm bulsan ....şutarafagittiSelam kızlar geldim acil göndermem gereken bir data vardı arada sizin yazdıklarınızı okudum ama yazamadım malesef
aebenim söylediklerine katılıyorum kesinlikle
ben acıktım ya ne yesemki
of
form bisküvi mi alsam acaba dışarıdan yemek söylemek istemiyorum hamburger falan yiyemem ki![]()
refim bu yükleme testi nerelerde yapılıyoki onu araştırman lazım ....:uhm: ve bu testin içinde zaten insülinede bakıyolar ..... bu testi dahiliye yapmıyo galiba . sadece açlıga ve tokluga bakılıyo ..... ama senın tokluk baya düşük .... az ye sıksık ye aç kalma . 40 altı çok riskli ...aman mazallah ...Evet aabenim açlık şekerim normal çıktı aklım karıştı iyice dahiliye bölümüne gitsem olur mu aabencim burada diyabet servisine gitmek için çok uğraşmam gerekecek...
tabiki rakibemmm mazeret bildirmeden 3 gün üst üste gelmeyenleri önce uyarıcaz canım. Uyarı yaptıktan sonra aynı durum tekrar ederse bu sefer çıkarıcaz canımmmm anlat bakalım diyet nasıl gidiyor ayrıca senin koçluğunu ben benimkinide else ve sen yapıcaksın reffimm
:1shok: oldı artık buraya pinekleyek ....
yanlız hemşommm unuttugun bişi var .....spor spor spor ....:jeyyar: