Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
delikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisbak geçmişi eksik okumuşunn:mymeka:
sabah yarım saat spor yaptım.
ilk gün bu hız iyi yoksa artesi günü çiğlikten yataktan kalkamazdım. birazda akşam yatmadan yaparım artık. ben şimdi gidip 1 bardak su daha içeyim. 2 saat sonrada 1 elma yiyeceğim koçum haberin olsundelikafadulden
alkisalkisalkisalkisalkisalkiskızlar kepekli poğaça aldım onu yiyorum şimdi aebencim akşamdn yemek yapmaya fırsatım olmadı yine o yüzden mecbur kaldımakşam pilatesimi yapayım bende :))
nazlı eşleşme listesi nerde gülüm .. sabah yapmıştınya ...
yemeğimi yedim geldim koçum
ama malesef bikaç kızarmış patates ve yarım domates yedim, ekmeğin ucundan da kopardım birazcık
kendimi çok aç hissediyorum ben bu arala sürekli cokacimcoook
CANIM 2 SAAT SONRA FALAN EĞER YANINDA VARSA YARIM PAKET DİYET BİSKÜVİ VE BİRAZ PEYNİR YE O TUTAR SENİ ÇOK AÇ KALMA....alkisalkisalkis
hmmm kütoyu seçiyorm bende ehe:)
aslında gözüm refteydi ama kütomda isterse onu alıyorum
:1hug:
Canım dün oğluşa yaptığım kurabiyeden ve akşamada bulgur pilavı yemiştim bu sabah aylardır ilk defa 76300 gördüm çok korktum. Bu sabah kalktım sporumu yapım :)) şimdi motiveyim. Sabah 1 dilim kepek 1 haşlanmış yumurta az peynir yedim o kadar. öğle az hamsi buğlama yedim ekmeksiz. Akşamada fasulye yiycem taze fasulye çok kötüyüm ya her lokmada kilo alıyorum. şu şeker işide morelimiz bozdu birde sınavlara 4 hafta kaldı finallere. çok ders çalışmam lazımzaten zamanım çok kısıtlı o yüzden çok gelemiyorum u sınavlar çok önemli benim için.:1hug: