Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
izindesin ne sırası pınar ... biz yaparız hesapları . deget hadi ....kaydirigubbakcemileben yokum diye replerimi eksik etmeyin bakem...bol tutun korkak alıştırmayın ellerinizi,hayale 8. takıma,9, takımada selam edin ........
yumuşattı dimi şimdi o despotselamlar
kızlar yaa sanırım benim problemim geçmişi okumak. geçmişi okurken şimdiki zamanı kaçırıyorum kaydirigubbakcemile3 yazmaya vaktim kalmıyor.
mmmfffff bana talip olmuş. kabul ediyorum :1hug:
gözün üzerimde olsun canım. sen de zamanında az despot değildin delikafadulden
ama akifcik seni yumuşattı biraz şakkıdı
valla hayırlısı olsun ne diim asiciğim pek karışık işleryok canım ya zaten önceden tanıyoruz biz kızı. gelir kalırdı :1shok:
şimdi aslında çözemedim henüz. babası vermek istemiyormuş. bunlar daha önce birlikteyken kız ailesine anlattı. sonra kaynım kızı terketti :mymeka: sonra tekrar barıştılar. ya bundan dolayı babası güvenmiyor. yada kız bize oyun oynuyor
çünkü insan babasının vereceği cevabı bilir. kız hiçbirşey bilmiyorum siz gelin diyor. gittik havamızı aldık
sonra kız telefona çıkmadı 6 saat. babası olmaz demiş. ama kız siz yine gelin gidin diyor fisfisfis
buna ne can dayanır nede para![]()
ben kalkıyorun kızlar bebelerin dersi varmiş .....
koçum gelince baksın bana ben ara ögünde normal ögün yedim çünki tok hissedemedim kendimi bir türlü gine elim ayagım döküldü malesef .. şu testleri gösterene kadar beni bira zideare edin ... olurmu ....
canım özelden atıyorum zaten kızlara da ben yollamıştım o yüzden atmamışlardır belki
hehehe tek bende var canım:dilcikar::dilcikar::dilcikar:,özge de de var ama bakkal topua.s:roflol::roflol::roflol:
ben kalkıyorun kızlar bebelerin dersi varmiş .....
koçum gelince baksın bana ben ara ögünde normal ögün yedim çünki tok hissedemedim kendimi bir türlü gine elim ayagım döküldü malesef .. şu testleri gösterene kadar beni bira zideare edin ... olurmu ....
saggolun fıstıklar bak sabah sabah benide motive ettiniz her ne kadar . tam benin diyetim belli olasada ... işte takım bu burda olunca insan yapıyo herşeyi ama olmayıncada bi anlamı kalmıyo diyettende uzaklaşılıyo .....
bedişi çaldırdım uyandımıki acep yada bana kızmışmıdır ...ki ...uykumun içine etti diye . hehe ....
bu arda özgemde alttan okuyo ama yazamıyo yogun galiba .....
hmmm kütoyu seçiyorm bende ehe:)
aslında gözüm refteydi ama kütomda isterse onu alıyorum