Tekrar iyi yolculuklaryola cikinca mecbur paylaştım canim yoksa hedefim 8 bini gormekti![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrar iyi yolculuklaryola cikinca mecbur paylaştım canim yoksa hedefim 8 bini gormekti![]()
Sağol canımTekrar iyi yolculuklar![]()
Afiyet olsun menüler teker teker geliyorSelamlar
Bugünkü menüm
Sabah aç karnına 3 bardak su, 1 y. Kaşığı elma sirkesi, 3 kuru kayısı, 5 çiğ badem, 1 türk kahvesi
Kahvaltı saat 11: 00
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği, 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 3 zeytin, 1 domates, 1 salatalık, 3 şekersiz çay,
Saat 12 : 00 şekersiz Türk kahvesi, 1 kare parça bitter
Saat 14 : 00 1 muz
Akşam saat 17 : 00
Yarım patatesli pide, yarım kıymalı pide1 bardak ayran, malesef fırından çıkınca dayanamadım bugünde böyle olsun dedim,
Saat 19 : 00 2 şekersiz Türk kahvesi, 1 maden suyu
Gün içinde 3 litre su içildi
Zipzip-
Egzersiz
30 dk boosted _ 120 puan
12.000 adım _ 180 puansudem34
10 dk bölgesel _ 60 puan
Toplam : 360 puan
N Nidsalii
Sabah iş olmasa seninle sabahlardık kaptanımSağol canım
Bugun sabaha kadar kk dayim
Arka koltukta gidince rahat rahat bakabilirim![]()
Benim bildirimime eşim ve kız kardeşim diye bir bildirim geldi size de geliyor mu???Sağol canım
Bugun sabaha kadar kk dayim
Arka koltukta gidince rahat rahat bakabilirim![]()
Teşekkür ederim seninkine baktım paylaşmamışsın adımınıLeyla leyla maşallah canım maşallah ...
Canım öyle yerler yasak bize özellikle asıl listede olanlara sakın yorum yapma bir çok kişi öyle topiklerden ban yediBenim bildirimime eşim ve kız kardeşim diye bir bildirim geldi size de geliyor mu???
Ay biraz baktım da gerçek mi bilmiyorum ama allah korusun yani...
Yolda giderken hic sevmiyorum birsey izlemeyi canim sen dinlen yarin bol bol konusuruzSabah iş olmasa seninle sabahlardık kaptanımfilm falan izlesen kulaklık varsa tabiki bir de çekerse
Bildirimleri tüm uyelere gönderiyorlar canim ama yorum yapmadan uzaktan okuyorum bazen de okumuyorum:))))Benim bildirimime eşim ve kız kardeşim diye bir bildirim geldi size de geliyor mu???
Şimdi paylaştım canım misafirler vardı onlar gidince biraz önceye kadar yürüdümTeşekkür ederim seninkine baktım paylaşmamışsın adımını
Banada gelmiş. Nasıl geliyo yaa öleeBenim bildirimime eşim ve kız kardeşim diye bir bildirim geldi size de geliyor mu???
Konu biraz tuhaf okumasak daha iyi...Yolda giderken hic sevmiyorum birsey izlemeyi canim sen dinlen yarin bol bol konusuruz
Bildirimleri tüm uyelere gönderiyorlar canim ama yorum yapmadan uzaktan okuyorum bazen de okumuyorum:))))
Bildirim gelmeden once okumustum konuyu
İnşallahhh25 Eylül -30 Ekim Hedefleri
sudem34 71.2=>68.7
Felicio 55.9 =>53
asysss 64.9 =>60.9
PAPATYAM 69.3 =>66
@Orjinalisim 84.5=>80.5
@Yazagelen 89.9 =>87
@Elhan 60.4 =>58
@selensu82 56 =>55
@snglmlk 67 =>64
@Tesnim1989 74.8 =>71.9
@missadangel 82.9 =>78
@Faunaaa 78.9=>75
Kızlar hadi 4 gün var asilalim
Detoks metoks herkes hedefine ulaşsın
Karbonhidrat alımını sıfırla sak olur bu iş
4 gün tertemiz beslenme ile bütün hedefler tutar![]()
Bence de hic okumamak laızm bu konularıKonu biraz tuhaf okumasak daha iyi...
Ben duraksama olacağını kestiremedimSağol canım
Regl haftalarıni filan hesaba katip ortalama bir hedef koydum kendi vücudumu ne kadar vereceğimi kestir misim şükür![]()
Iyi geceler canimIyi geceler kızlar ben yatıyorum ..
Bacaklarım titriyor