• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Moralim bozuldu benim
Tartıda baya artı var imkansız bişey tamam wc ye çıkmadım gece de baya oturdum uykusuzluk da var ondan mı bilmiyorum
Lo yazdı kapadım açtım tartıldım dün ufaklık çok çıktı üstüne ondan mı bilmiyorum

Pili azaldığında öyle yazar. Pilini değiştir, o yüzden çok sağlıklı ölçememiş de olabilir.

Moralim bozuldu benim
Tartıda baya artı var imkansız bişey tamam wc ye çıkmadım gece de baya oturdum uykusuzluk da var ondan mı bilmiyorum
Lo yazdı kapadım açtım tartıldım dün ufaklık çok çıktı üstüne ondan mı bilmiyorum
Eki Görüntüle 2710859
Kasların şişmiştir canım kilo almış olamazsın hiç sıkma canını çok iyi gidiyorsun çok hızlı mezun olacaksın sen 🤩🤩🤩

Pili azaldığında öyle yazar. Pilini değiştir, o yüzden çok sağlıklı ölçememiş de olabilir.
Vardı sanki yedek geçen sene 2tane almıştık yoksa eşimin işi olmassa aldırayım.
marketlerde olmuyo ya zor oluyo sırf onun için çarşıya çıkmak

Bileklik ne kullanıyorsunuz kizlar memnun olduğunuz model varmi
Huwai
Moralim bozuldu benim
Eki Görüntüle 2710859
Buyuk ihtimal gercek kikon degimdir canim uyumadin suan sis bile olabilirsin

Günaydınlar kızlar
Cuma 56.5
Pzt 56.5

ZOr tuvalete çıktım kendini vermiş hissediyorum cuma ya vericem inş
Zipzip- Zipzip-
Sabit kalmak bile başarı bence,tebrikler
Pazartesi kilo bildirimi Zipzip- Zipzip-
Cuma: 79.9
Pazartesi: ⬇️
Tebriklerr
Eki Görüntüle 2710854 çok şaşırdım şuan cuma 69.8
Pazartesi 69.3 fark -500 Zipzip- Zipzip-
Çok iyi tebriklerr
Moralim bozuldu benim
Eki Görüntüle 2710859
Tartıdan kaynaklı olabilir bence,sıkmayın canınızı

Kızzzzlar tavsiyenize ihtiyacım var :) Benim tartı sinbo,çok kaliteli değil sanırım ama başta çok iyi ölçüyordu.Şimdi sürekli bi dengesizlik söz konusu.Sabah beni sırasıyla 98,1 -97,1- 97,7 çıkardı :D En son 97,7 de ısrar edince onu doğru kabul ettim.Sizin tartılarınız da bu şekilde mi ?? Her tarttığında aynı çıkaran iyi bir tartı markası tavsiyeniz varsa önerilere açığım.Maaşı alınca bi bakayım diyorum.

Kizlar ben begeni yapiyorumya hani sonra bi bakiyorum yaoilmamis gorunuyor sizdede oluyormu birde kisiyi etiketlemek bende zulum 10 deneme sonucu halledebiliyorum anca bosluga bastigim an gidiyor etket

Kızzzzlar tavsiyenize ihtiyacım var :) Benim tartı sinbo,çok kaliteli değil sanırım ama başta çok iyi ölçüyordu.Şimdi sürekli bi dengesizlik söz konusu.Sabah beni sırasıyla 98,1 -97,1- 97,7 çıkardı :KK70: En son 97,7 de ısrar edince onu doğru kabul ettim.Sizin tartılarınız da bu şekilde mi ?? Her tarttığında aynı çıkaran iyi bir tartı markası tavsiyeniz varsa önerilere açığım.Maaşı alınca bi bakayım diyorum.
Sürekli tartılınca yoruluyo galiba dengesizlik varsa 5lik su tart sonra tartıl hem 5lik sabit ölçülü suyu kaç tarttığında anlarsın eksik mi çekiyo fazla mı
Benim 2tartım var 2side cvs birini anneme verdim pek iyi marka değiller iş görüyolar ama arada saçmalıyolar

Back
X