• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba kızlaaarrr. Elhamdülillah geldim. Belki kızım bahsetmiştir. İnternet hat talıma gibi olaylardan dolayı bayağı bir uzak kaldım. Hepinizi çok özledim.
19.10.2020..83.1
Bugün. Maalesef 84 .
Gün içinde gireceğim.

Eklentiler

• Screenshot_20201024_204851_com.huawei.android.launcher.webp
    Screenshot_20201024_204851_com.huawei.android.launcher.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 19
Sürekli tartılınca yoruluyo galiba dengesizlik varsa 5lik su tart sonra tartıl hem 5lik sabit ölçülü suyu kaç tarttığında anlarsın eksik mi çekiyo fazla mı
Benim 2tartım var 2side cvs birini anneme verdim pek iyi marka değiller iş görüyolar ama arada saçmalıyolar
Teşekkür ederimm :)

Kızzzzlar tavsiyenize ihtiyacım var :) Benim tartı sinbo,çok kaliteli değil sanırım ama başta çok iyi ölçüyordu.Şimdi sürekli bi dengesizlik söz konusu.Sabah beni sırasıyla 98,1 -97,1- 97,7 çıkardı :KK70: En son 97,7 de ısrar edince onu doğru kabul ettim.Sizin tartılarınız da bu şekilde mi ?? Her tarttığında aynı çıkaran iyi bir tartı markası tavsiyeniz varsa önerilere açığım.Maaşı alınca bi bakayım diyorum.
Ben premier kullanıyorum hiç bozulmadı çok memnunum 3 4 sene önce almıştım

Kızlar hepiniz şahane 🤩🤩🤩
Düne göre herkes ritmini 2000-4000 adım civarı artırdı yada korudu 😍😍😍😍
Kaptanım hafta içi 2600 adım eksiğin var hafta içi tolere edersin biraz dinlendikten sonra .🥰🥰🥰
Papatya m adımlarda düşüş olmuş haydi tempo🤩🤩🤩ağrın yoksa bugün 14.000 rekoru bekliyorum senden senin rekorun olacak 13.069 bile olsa rekor kendine göre en yüksek olur 😁😁😁😁
@Faunaaa
@Tesnim1989
Adım bildirimleri niz yok kızlar pazar günü için ?
Cnm dizlerimden korkuyorum gece ağrım oluyor biraz. Bakalım dün mutfakta çok uğraştım vakit kalmadı da ama bugün denerim👍

:silah: :silah: yaaa totom açıkta mı kaldı ne. Konuşan konuşmayı bırak şarkı söyleyen at kuyruğu saçlı erkek yılan mı olur? :deli:Ha bide zıplıyo. Eşim de ellemem atmam dedi mi? 3n sonunda yılan kalktı kapıya gitti vekapıyı açtım gitti.
İyi altıma etmedim bu nası rüyaaa ömrümden ömür gittiiii. Başka saçma rüya görüyodum buna nası geçtim nasıl uyucamm benn:kızgın:o_O
Anam ya toton açık kaldı yada çok yedin sen ☺️ hayırlara gitsin

Günaydın ☀️ ☀️☀️☀️
güzel bir gün dilerim 💕
Yolculuk nasıl geçti kaptanım Zipzip- Zipzip-
Cuma kg 54,2
Pazartesi kg 54,2 ekstra adımlar işe yaramış +500 bekliyordum @sudem34 almamışım 🙏🙏🙏
🙋‍♀️ 👏Almamışsın oda iyi sporlarına etkisi sonradan gösteriyor bence birden gidebilir
Günaydınlar kızlar
Cuma 56.5
Pzt 56.5

ZOr tuvalete çıktım kendini vermiş hissediyorum cuma ya vericem inş
Zipzip- Zipzip-
👏👏👍 Cumaya gider 🙋‍♀️
Pazartesi kilo bildirimi Zipzip- Zipzip-
Cuma: 79.9
Pazartesi: ⬇️
🙋‍♀️👏👏👏👏
Günaydın kızlar...
Günaydın 🙋‍♀️
Eki Görüntüle 2710854 çok şaşırdım şuan cuma 69.8
Pazartesi 69.3 fark -500 Zipzip- Zipzip-
👏👏👏👍Güzel eksi🙋‍♀️
Günaydın 🙋‍♀️
Moralim bozuldu benim
Tartıda baya artı var imkansız bişey tamam wc ye çıkmadım gece de baya oturdum uykusuzluk da var ondan mı bilmiyorum
Lo yazdı kapadım açtım tartıldım dün ufaklık çok çıktı üstüne ondan mı bilmiyorum
Eki Görüntüle 2710859
Evde ağırlığı belli bir eşya su olabilir varda dene. Pildr bitmiş olabilir,

Teşekkür ederim 🙏🥰😍😘

Canım hayırdır inşallah 🌸🌸🌸 ben de kabus görünce şekil değiştiren insanlar görürüm ikiyüzlü insanların bizde bıraktığı izler diye düşünürüm
Rica ederim canim 😊
Kızlar dereceler şahane 🤩
1. sleepy angel sleepy angel 42.783 adım
2. @Felicio 38.415 adım
3. @Lili 38 29.090
4. @madamhd 28.277
5. PAPATYAM PAPATYAM 25.281

İlk 5 bu şekilde Lili ve madam arasında müthiş bir rekabet var🤩🤩🤩
Papatya her an depar atıp ikisini de solda bırakabilir 😍😍😍😍
Leyla makası gitgide daraltıyor sleep e yetişmesi an meselesi 🤩🤩🤩
Ama sleepi nin birinciliği kaptırmaya hiç niyeti yok 🤩🤩🤩
Haydi kızlar rakipleriniz arkanızdan nal topluyor 😍😍😍
Ben niye yokum :KK61:

Kızzzzlar tavsiyenize ihtiyacım var :) Benim tartı sinbo,çok kaliteli değil sanırım ama başta çok iyi ölçüyordu.Şimdi sürekli bi dengesizlik söz konusu.Sabah beni sırasıyla 98,1 -97,1- 97,7 çıkardı :KK70: En son 97,7 de ısrar edince onu doğru kabul ettim.Sizin tartılarınız da bu şekilde mi ?? Her tarttığında aynı çıkaran iyi bir tartı markası tavsiyeniz varsa önerilere açığım.Maaşı alınca bi bakayım diyorum.

Benimkini alalı yıllar oldu, gayet tutarlı ölçer, yeter ki zemin sert olsun. Zemini değiştirmeden öyle ölçtüyse ve tartının pili de doluysa değiştirmen gerekebilir. Benimkinin markası fotoğraftan görünmüyormuş, istersen eve gidince bakabilirim. Ama ben de zamanında ucuzca bir şey almıştım.

Ondan önceki tartım üstüne bavulla çıkınca bozuldu. Anlatayım da bir gün yapcak olursanız yapmayın. :) Kardeşim uçağa binecekti, bavulu taşıma limitlerinde olsun diye kilosunu ölçmeye çalışıyorduk, ama öyle 30 kilo falan da çekmiyor tabi. "Önce sen çık, sonra bavulu kucağına vereyim," dedim. Öyle de yaptım ve ondan sonra kafayı yedi, bir daha doğru düzgün çalışmadı, değiştirmek zorunda kaldım. Bundan önce gayet iyiydi o da.

Süper adım 🥰
Saymaya devam kambersiz düğün olmaz🤪
Günde 5000 alt limit 10.000 ideal
6 günlük hedef 60.000 adim.ustune çıkanlar derece için kapışacak 🤩🤩🤩
PAPATYAM PAPATYAM
@Lili 38
@Felicio
Gibi çok güçlü isimler de var
Çok fena bir kapışma olacak🤩🤩🤩🤩
Beni De alsanıza geç oldu Ama güzel adım atıyorum valla geçmişide yazarım😂

Back
X