Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guzel canim ama kacamaklari tarti sonrasına sakla cumaya az kaldi
Seninde kandilin mubarek olsun canimKandiliniz mübarek olsunn![]()
Sağol canımF Faunaaa sonuçların negatif çıkması iyi şükür eşinde çabucak atlatır en az belirtiyle inşallah Siz De çok dikkat edin
Gulumse24 ablacım başınız sağolsun Allah rahmet sabırlar eylesin
Felicio yeni yaşın kutlu olsunn her zamanın güzelliklerle geçsin
sudem34 mezun olmuşuz
mezuniyetin hayırlı olsun ablacım çok güzel ilerledin sonuçta mükemmel oldu
![]()
Hangisini baz alicam anlamadım
Hayirli kandiller canim
ToplamınıHangisini baz alicam anlamadım![]()
Hayirli kandiller canim
beni ekleme bugun![]()
Sağ olun kaptanım sıfır kaçamak olsun23-29 EKİM MENÜ BİLDİRİMLERİ
Üye Adı Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarsamba Persembe Felicio
PAPATYAM
@Kirmizi pabuc @asysss F Faunaaa @missadangel @Tesnim1989 @Orjinalisim @Yazagelen @madamhd @selensu82 @Fitanne123 @sleepy angel @Hepfitim @birazhuzurdu2008 @timesinfinity @Tonvejerry @Sevgi22884550 HuzuRRR
Canım bence çok güzel yaparsın herkese de motivasyon verirsin eminimBenim kaptanligim mi ben daha yeni sayılırım tecrübeli biri olsa daha iyi olmaz mı canım![]()
Hayirli kandiller canimSelamlar herkese
Kandilimiz mübarek olsun![]()
Eki Görüntüle 2711493
![]()
sudem34 'ün Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
![]()
Başlangıç Kilosu (375. Etap) : 77,60
Bitiş Kilosu (697. Etap) : 68,10
Verilen Toplam Kilo : 9,50
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 12,24%
Toplam Süre : 14 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,87%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 679
Sevgili sudem34 22 Ağustos 2014 (375. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Bu mezuniyet sonrası dönüştür, deneme süreci uygulanmamıştır.
Yarışmacımız 23 Ekim 2020 (697. etap) tarihinde toplamda 9,50 kilo vermiş olarak ve 69,5 kilo olan hedefini 117% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Notlar:
- Yarışmacımız 378. - 688. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
- Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:
Selam❤ hayirli kandillerSelamlar herkese
Kandilimiz mübarek olsun![]()