• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben sabitim kızlar ya. Ben bu durumu daha önce de test ettim. Spora yüklenip kendimi çok yorunca vücut kendini kitliyor. Bu hafta gerçekten çok yoruldum. O yüzden ben bugün spor yapmayacağım kendime off günü yapıyorum. Ayrıca pazar gününden beri wc de yok bugün onun için de ilaç içeceğim. Bakalım yarına ne olacak 🤷🏻‍♀️
Bence de bugun dinlen canim arada dinlenme günü yapmak lazim
Wc nin de etkisi vardir bence yarin az da olsa eksiler gelecek 🥰

Geç kaldım canım ya oğluş elini yaktı bugün onunla uğraştım ciddi değil Allah'tan iyi şimdi uyuyor çok fazla yuruyemedim o yüzden
Geçmiş olsun🙏🙏🙏🙋‍♀️
Gunaydin kizlar:KK36::KK36:
Bugun persembe menulere dikkat edelim şişlik yapacak yiyeceklerden uzak duralım
👍🙋‍♀️Tamamdır kaptan
Günaydın kızlar...
Bayramımız kutlu mutlu olsun..🌞🌞🌞
Günaydın🙋‍♀️🇹🇷
Günaydın🙋‍♀️🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Günaydın herkese :KK25:
Cumhuriyet Bayramımız hepimizin kutlu olsun🎊🎊
Günaydın🙋‍♀️🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Günaydın kk nın en muhteşem takımının üyeleri😘😘😘💞💞💞
Günaydın 🙋‍♀️🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Günaydın 🥰
Bayramımiz kutlu olsun🤩🤩🤩🤩
Günaydın 🙋‍♀️🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Günaydın 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Özletme bu kadar kendini neler yapıyorsun ? Ben bu hafta mezun olmak istiyorum
Süpersin 😍 napiyim ya negatiften sonra biraz uzak kalmak istedim kk dan çünkü sürekli tüp bebek konularını okurken buluyorum kendimi. Biraz kafam bosalsin istedim. Hala tasinamadim mesela bir sürü aksilikler oldu 🤦 sen neler yapıyorsun

Aa hadi hayirli olsun canim insallah bu defa guzel sonuçlanır 🥰🥰
İnşallah inşallah ya hastaneyi değiştiriyorum belki güzel sonuç alırım bu sefer. Aslında ara verecektim ama benim durumumda olanların ara vermesi doğru değilmiş o sebepten yeniden başlıyorum

Ben sabitim kızlar ya. Ben bu durumu daha önce de test ettim. Spora yüklenip kendimi çok yorunca vücut kendini kitliyor. Bu hafta gerçekten çok yoruldum. O yüzden ben bugün spor yapmayacağım kendime off günü yapıyorum. Ayrıca pazar gününden beri wc de yok bugün onun için de ilaç içeceğim. Bakalım yarına ne olacak 🤷🏻‍♀️
Biliyosunki ayni durumdan muzdariptim hergun %30cardio %70 beslenme diyo uzmanlar cardio derkende yarim saat vücudu yormadan herhangi spor yürüyüş vs. Ben gunde 2saat yaptim hergun haldir haldir verdim ama sonradan spordan sogudum gunde 3kere endogru olanmis bizler icin , sen zaten guzel gidiyosun birden kitleme vucudunu cok sporla🤗

Merhaba Zipzip
formun paylaşımını sayfada göremediğim için size göndermemin daha doğru olacağını düşündüm.
YAŞINIZ:37
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:85.1
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ:evliyim
MESLEGINIZ:öğretmenim
ÇOCUK SAYISI:3
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Yine 6. Takıma 2018 de dahil oldum ama yükseklisans yoğunluğu nedeniyle kendi isteğimle bilgi vererek ayrıldım.
KİLO ALMA NEDENİNİZ:KK70:oğumlar ve stres yedikçe mutlu olduğunu zannedenlerdim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Ailemin diyabet geçmişi var. Bende de insülin direnci çıkmıştı bikaç yıl önce.
Hoşgeldin 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️
İnşallah sağlıklı bir şekilde çabucak verirsin fazla kilolarını 👍🙏

Biliyosunki ayni durumdan muzdariptim hergun %30cardio %70 beslenme diyo uzmanlar cardio derkende yarim saat vücudu yormadan herhangi spor yürüyüş vs. Ben gunde 2saat yaptim hergun haldir haldir verdim ama sonradan spordan sogudum gunde 3kere endogru olanmis bizler icin , sen zaten guzel gidiyosun birden kitleme vucudunu cok sporla🤗

Ben aslında farkındayım bu durumun canım. Daha önce de denedim daha fazla spor yapıp eksiyi arttırıyım derken ters tepti her seferinde. Bu sefer de adım yarışına katılmak için yordum kendimi yine aynı şey oldu. Artık bi daha yapmam aynı hatayı

Back
X