Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet karşıyakadayım.Depreme ise alsancakta iş yerinde yakalandım.Binamız eski bir bina dedim "yıkılacak kesin ve burada öleceğim.İnşallah evimize bişi olmaz da annem yaşar " falan diye düşündüğümü hatırlıyorum o anlarda.Hala aklımdan çıkmıyor.Tekrar tekrar yaşıyorum,sanırım psikolojimi çok etkiledi.Normalde depremden korkmam ben cünkü İzmirde deprem cok yüksek olmaz die düşünürdüm,böylesine yakalacağımız aklıma gelmemişti hiç.Çok geçmiş olsun hepimizeBen de tüm gece tedirgin oldum hep sallantı gözümün önüne geldi
Gece kardeşim kalktı üst katta kalıyor yürümesine bile deprem oluyor diye gözümü açtım...
Sen İzmir' de misin cnm??
Üye Adı | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarsamba | Persembe |
N Nidsalii | ![]() | ||||||
![]() | ![]() | ||||||
![]() | ![]() | ||||||
![]() | ![]() | ||||||
![]() | ![]() | ||||||
![]() | ![]() | ||||||
![]() | ![]() | ||||||
T timesinfinity | ![]() | ||||||
![]() | ![]() | ||||||
![]() | ![]() | ||||||
![]() | ![]() | ||||||
@Fitanne123 | ![]() | ||||||
![]() | ![]() | ||||||
![]() | ![]() | ||||||
KaptanımZipzip- ben bu üst satırı flu görüyorum ve emojileri kullanamıyorum siteyle ilgili bir sorun mu acaba''?xxEki Görüntüle 2713464
Sağol düşündüğün için ama Olsun olsun, kurallara uyalım. Uymayanları uyaralımCuma gunu paylasirsin canim ugrasma simdi
Hoşbuldumm, inşaaallah hep birlikteHoşgeldin...
Günaydın...
Bol eksiler görürsün ve inşallah hedefine ulaşırsın
Tamam canım hedef kilon icin kac yazalim dun yazmamissinSağol düşündüğün için ama Olsun olsun, kurallara uyalım. Uymayanları uyaralım![]()
Ben de şiddetli beklemiyordum izmir çevresiniEvet karşıyakadayım.Depreme ise alsancakta iş yerinde yakalandım.Binamız eski bir bina dedim "yıkılacak kesin ve burada öleceğim.İnşallah evimize bişi olmaz da annem yaşar " falan diye düşündüğümü hatırlıyorum o anlarda.Hala aklımdan çıkmıyor.Tekrar tekrar yaşıyorum,sanırım psikolojimi çok etkiledi.Normalde depremden korkmam ben cünkü İzmirde deprem cok yüksek olmaz die düşünürdüm,böylesine yakalacağımız aklıma gelmemişti hiç.Çok geçmiş olsun hepimize
İnşallah herkes hedefine ulaşır hatta fazlasını da verir30 Ekim -27 Kasim Hedefleri
PAPATYAM 66.2 => 63
sleepy angel 66.7=>61.9
Yazagelen 88.7 => 86.5
asysss 60.9 =>57.9
madamhd 75.7 =>72.5
Felicio 53.3 => 52
Tesnim1903 70.8 =>67.9
sudem34 68.6 =>67.8
Hepfitim 91.8=> 88.5
GünaydınGünaydın![]()
Geçmiş olsunEvet karşıyakadayım.Depreme ise alsancakta iş yerinde yakalandım.Binamız eski bir bina dedim "yıkılacak kesin ve burada öleceğim.İnşallah evimize bişi olmaz da annem yaşar " falan diye düşündüğümü hatırlıyorum o anlarda.Hala aklımdan çıkmıyor.Tekrar tekrar yaşıyorum,sanırım psikolojimi çok etkiledi.Normalde depremden korkmam ben cünkü İzmirde deprem cok yüksek olmaz die düşünürdüm,böylesine yakalacağımız aklıma gelmemişti hiç.Çok geçmiş olsun hepimize
Günaydın güzel hafta sonları![]()
Günaydınnnn![]()
Günaydın kızlar
Yeni gün herkese huzur ve mutluluk getirsin inşaallah![]()
Günaydın arkadaşlar![]()
Günaydın
Gunaydin mutlu hafta sonlari![]()
![]()
GünaydınGunaydin![]()
![]()
Evet canım aynı okulda okumuşuzAnkara'daki bildiğimiz Gazi üniversitesi. Sen de mi orda okudun![]()
Günaydın kızlar..Deprem anını kafamda tekrar tekrar yaşamaktan uyuyamadım gece..Allah göçük altındakilerin yardımcısı olsun.İnşallah sağ salim hayırlı haberler alırız.
Afiyet olsun hafif bir menü ve spor çok güzel.
Afiyet olsun,kahvaltıdaki krepi daha snra hayli hayli tefali etmişsiniz.Hatta hafif bile olmuş.
Afiyet olsunn.
Çok iyi,afiyet olsun.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun,geçmiş olsun.Siz de İzmirdesiniz sanırım.Hepimizin aklı çıktı
Afiyet olsunn
Afiyet olsunn
Afiyet olsunn
Afiyet olsunn
Afiyet olsun ve geçmiş olsun
Manisa nın ilçesindeyim canım
Kızlar hepinize çok çok geçmiş olsunBen de tüm gece tedirgin oldum hep sallantı gözümün önüne geldi
Gece kardeşim kalktı üst katta kalıyor yürümesine bile deprem oluyor diye gözümü açtım...
Sen İzmir' de misin cnm??
Asiye kız buket de mi senin anneler grubundan?Hoşgeldin...
Günaydın...
Bol eksiler görürsün ve inşallah hedefine ulaşırsın
Listedesin canimZipzip- kaptanım listeye aldınız mı beni