- 8 Eylül 2016
- 103.534
- 438.755
- 898
- 36
Gunaydin canım ❤Günaydın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canım ❤Günaydın![]()
1ci olmanin artisi bu bence rahatlikKizlar 4 gun menülere dikkat edelim genel olarak sabit ve arti geldi sonuçlar
Birinci olmayalim o zaman ortalarda olalim1ci olmanin artisi bu bence rahatlik![]()
Hafta sonu çok kacamak olmuş çokkkkk normalde cuma veya cumartesi olursu simdi cumadan baslanip yeniyo galibaBirinci olmayalim o zaman ortalarda olalim![]()
Kaçamaklara kucuk cezalar verelimHafta sonu çok kacamak olmuş çokkkkk normalde cuma veya cumartesi olursu simdi cumadan baslanip yeniyo galiba![]()
+500 ne yeidn hafta sonu![]()
Reglin etkisi vardir cumaya eskiler gelecek canimEki Görüntüle 2714337
sabah tartildim ama fırsat bulamadım girmeye
100 gr artı var ama regl de varZipzip-
Maalesef ama boş bi vakitte araştırıcam ben deKızlar merhaba yağ yakıcı detoks suyu var mı yaptığınız işe yarayan
Biraz bana da öyle geliyor ben artiyim diye üzülürken sanırım 1 kişi dışında herkes ya sabit ya da artı1ci olmanin artisi bu bence rahatlik![]()
Tesekkur ederimGünaydın herkese.
Hoş geldin Büşra. :) Ben de Funda, umarım istikrarla devam ederiz beraber. Yıllara göre kilona bir baktım da, insülin direnci var mı acaba sende, biliyor musun? Doktor falan değilim elbette ama sadece bir fikir... Sanırım hücreler aç olmadığı sürece insan o kadar düzenli kilo alamıyor.
Bir de yavaş vermeni önerebilirim. Mesela ayda 3 kilo gibi bir hedefle yola çıksan vermek de korumak da daha kolay olur. Çünkü belli ki korumada bir sıkıntı var. Ben kendim de yavaş verdiğim kiloları daha uzun vadede koruyorum.
1 lt sicak su, 1 tk yesilcay yada paket sallama bir tane, kabuk tarcin, yarim limon, 4 karanfil. Benim eski yaptığım listelerden :)Kızlar merhaba yağ yakıcı detoks suyu var mı yaptığınız işe yarayan
HoşgeldinizTesekkur ederim
Evet insülin direncim vardi 2019da. Dogumdan sonra malesef dra gidemedim hâla.
Zaten polikistik overliyimde. Hepsi birbirini tetikliyor.
Bu durumda ilaçsiz kg vermeye calismak baya bir zor.
İlk yaptigim gece yemelerini kesmek oldu.
Bagimli gibi cok zor oldu. Çünkü önüme ne gecse yiyodum.
Gecenin 3unde 4unde bile makarna pilav ekmek vs yedigimi bilirim...
Ben hedefimi bilerek yuksek tutuyorum. O kadar yapamayabilirim. Ama ne yaparsam kâr.
Gecen ay başlamış olmasaydim belkide uzerime eklenmis olacaktı..
Ama pazartesi tartılma olayı iyi ki var. Haftasonları tam kaçamak günleri gerçektenBiraz bana da öyle geliyor ben artiyim diye üzülürken sanırım 1 kişi dışında herkes ya sabit ya da artı☺☺