- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
Pek izi sürüldügü söylenemez ama ayağı yanık kedi gibi dolaniyo ortalarda tuta bilene aşk olaKacsin istediği kadar bulurum ben onu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pek izi sürüldügü söylenemez ama ayağı yanık kedi gibi dolaniyo ortalarda tuta bilene aşk olaKacsin istediği kadar bulurum ben onu![]()
Gunaydin canımIlahi kızlar güldürdünüz
Günaydın..
Güzel ve bol eksili bir gün olsun inşallah..
Hayırlı Cumalar![]()
En sevdiğim sayı
İzimi bulabilirsen gelPek izi sürüldügü söylenemez ama ayağı yanık kedi gibi dolaniyo ortalarda tuta bilene aşk ola![]()
Yohhh ne olur ne olmaz annem kızarİzimi bulabilirsen gel![]()
Sana tarti yokE Elif_Eylul tartı resmin nerde
Dünde 75di. Dünü hafif geçirdim wc için ilaç içtim bugün 74lü bişey görürürüm diye uğraştım. Sabah tartı 74,6 gösteriyo sonra 75de sabitleniyo. İndim çıktım atladım zıpladım tekrar tekrar tartıldım yok arkadaş 74,6 da sabitlenmedi bir türlü
Öyle tabi sorumluluğu soru karşısında bile hissettimListe isi sorumluluk istiyo canim birazda, herhafta kilo vermen gerekiyo tabiki donem donem sabit gelebilirsin ama eksiyle gelmen lazimki takimlarla yaris halindeyiz herkes kilo verirken senin vermemen takimin hakkina girmek demek oyuzden kendine guvenin yoksa frede devamet
Ekside olman guzel canim 400 gramda haftaya kalsin artikKilo Bildirimi
Geçen Hafta = 75.7
Güncel = 75
Fark = 0.7
Yüzde = 0.92
Sabah çok sinir oldum yaDünde 75di. Dünü hafif geçirdim wc için ilaç içtim bugün 74lü bişey görürürüm diye uğraştım. Sabah tartı 74,6 gösteriyo sonra 75de sabitleniyo. İndim çıktım atladım zıpladım tekrar tekrar tartıldım yok arkadaş 74,6 da sabitlenmedi bir türlü
Eki Görüntüle 2716212
Free listeye girmiyon normal listeye mi gireceksinMezun kiloma 300gram kalmis vereyimde listeyeeeeeee gireyim![]()
![]()
![]()
![]()
Bu hafta ailevi problemlerin cozulur insallah srnde diyetine odaklanirsin canimEki Görüntüle 2716217 @Zipzip- geçen hafta kilom 68.6
Bu hafta 69.0
Söylenecek diyecek sözüm yok listede olduğum için bu artı çok üzgünüm ailevi problemlerimden dolayı adapte olamadım bu hafta aslında bu bir bahane değilde insan canı sıkkın olunca olmuyor dünden beri bildirimde yapamadım onlarıda hemen yapıyorum hepinizden özür dilerim üzgünüm![]()
Begenmedinmi eyyyyy kaptanEkside olman guzel canim 400 gramda haftaya kalsin artik
Free listeye girmiyon normal listeye mi gireceksin![]()
Hadi bakalim hayirli olsun baslangicin canimToplam 7.300 gr almisim ama tedavi sürecinde sadece 4.5 almışım
Öncesi Eki Görüntüle 2716224
Güncel Eki Görüntüle 2716226
Hadi bismillah diyelim![]()
Sağır sultan duydu sen duymadinmi ZeynoGülommmm
Nasılsın
Ne tranferi kızz tüp bebek mi yaptırıyorsun![]()
BegenmedimBegenmedinmi eyyyyy kaptan![]()