• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kilo Bildirimi

Geçen Hafta = 75.7
Güncel = 75
Fark = 0.7
Yüzde = 0.92

Sabah çok sinir oldum ya :kızgın: Dünde 75di. Dünü hafif geçirdim wc için ilaç içtim bugün 74lü bişey görürürüm diye uğraştım. Sabah tartı 74,6 gösteriyo sonra 75de sabitleniyo. İndim çıktım atladım zıpladım tekrar tekrar tartıldım yok arkadaş 74,6 da sabitlenmedi bir türlü:KK62:

3210893C-255A-46D2-819B-307DCF93C5AB.webp

Liste isi sorumluluk istiyo canim birazda, herhafta kilo vermen gerekiyo tabiki donem donem sabit gelebilirsin ama eksiyle gelmen lazimki takimlarla yaris halindeyiz herkes kilo verirken senin vermemen takimin hakkina girmek demek oyuzden kendine guvenin yoksa frede devamet
Öyle tabi sorumluluğu soru karşısında bile hissettim😀 hiç kilo verme çabasına girmedim şimdiye kadar. Kestiremiyorum kendimi nasıl olurum diye vereceğimi düşünüyorum ama böyle de motive oluyorum emziriyorum birde. Şimdilik böyle devam edeyim

Kilo Bildirimi

Geçen Hafta = 75.7
Güncel = 75
Fark = 0.7
Yüzde = 0.92

Sabah çok sinir oldum ya :kızgın: Dünde 75di. Dünü hafif geçirdim wc için ilaç içtim bugün 74lü bişey görürürüm diye uğraştım. Sabah tartı 74,6 gösteriyo sonra 75de sabitleniyo. İndim çıktım atladım zıpladım tekrar tekrar tartıldım yok arkadaş 74,6 da sabitlenmedi bir türlü:KK62:

Eki Görüntüle 2716212
Ekside olman guzel canim 400 gramda haftaya kalsin artik 🤩🤩🤩
Mezun kiloma 300gram kalmis vereyimde listeyeeeeeee gireyim :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Free listeye girmiyon normal listeye mi gireceksin 🤣🤣

20201106_100042.webp
@Zipzip- geçen hafta kilom 68.6
Bu hafta 69.0
Söylenecek diyecek sözüm yok listede olduğum için bu artı çok üzgünüm ailevi problemlerimden dolayı adapte olamadım bu hafta aslında bu bir bahane değilde insan canı sıkkın olunca olmuyor dünden beri bildirimde yapamadım onlarıda hemen yapıyorum hepinizden özür dilerim üzgünüm🙁

Eki Görüntüle 2716217 @Zipzip- geçen hafta kilom 68.6
Bu hafta 69.0
Söylenecek diyecek sözüm yok listede olduğum için bu artı çok üzgünüm ailevi problemlerimden dolayı adapte olamadım bu hafta aslında bu bir bahane değilde insan canı sıkkın olunca olmuyor dünden beri bildirimde yapamadım onlarıda hemen yapıyorum hepinizden özür dilerim üzgünüm🙁
Bu hafta ailevi problemlerin cozulur insallah srnde diyetine odaklanirsin canim

Gülommmm
Nasılsın
Ne tranferi kızz tüp bebek mi yaptırıyorsun😍😍😍
Sağır sultan duydu sen duymadinmi Zeyno 🥴🥴 ivit Aralık'ta nasip olursa transfer olacak dun olacakti istemedim aldiklarimi vereyim sonra ins Allah canım iyiyim çok şükür sen nasılsın

Back
X