• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba kızlar o kdr yorgunum ki kafamı toplayamıyorum
Kızımın tekrardan burnu akmaya hapşurmaya başladı cidden okula çocuğu gönderen anne dramı gibi sürekli hastalar💩😱
İdrar yolları iyileşmiş mi diye dr a götürdüm hem de nezle mi cidden dr baksın istedim bi türlü işemedi😄500 ml su içirdim tuvalette ağladı hadi çıkalım bekleyelim dedim o kdr su içince galiba hem kendi üstüne hem bnm üstüme kustu🤐 aldım dr a çıktım çok su içirmişin dedi ama tüm koridor tiksinç izliyor bizi aldım çiş kabını eve geldik 😄
Geçmiş olsun 💐 acil şifalar 🌸🌸🌸
Kilo Bildirimi

Geçen Hafta = 75.7
Güncel = 75
Fark = 0.7
Yüzde = 0.92

Sabah çok sinir oldum ya :kızgın: Dünde 75di. Dünü hafif geçirdim wc için ilaç içtim bugün 74lü bişey görürürüm diye uğraştım. Sabah tartı 74,6 gösteriyo sonra 75de sabitleniyo. İndim çıktım atladım zıpladım tekrar tekrar tartıldım yok arkadaş 74,6 da sabitlenmedi bir türlü:KK62:

Eki Görüntüle 2716212
güzel eksi haftaya kesin sağlam bir eksi daha gelecek
Süper eksi kötü etiket 😁Herkes şaşırıp böyle etiket yaparmış bildirimler kabul olmazmış 😂
Eki Görüntüle 2716217 @Zipzip- geçen hafta kilom 68.6
Bu hafta 69.0
Söylenecek diyecek sözüm yok listede olduğum için bu artı çok üzgünüm ailevi problemlerimden dolayı adapte olamadım bu hafta aslında bu bir bahane değilde insan canı sıkkın olunca olmuyor dünden beri bildirimde yapamadım onlarıda hemen yapıyorum hepinizden özür dilerim üzgünüm🙁
Haftaya telafi edersin canım 🌸 olmuşla ölmüşe çare yok haftaya güzel bir eksiyle gel olur mu🌸🌸🌸

Sağır sultan duydu sen durmadinmi Zeyno 🥴🥴 ivit Aralık'ta nasip olursa transfer olacak dun olacakti istemedim aldiklarimi vereyim sonra ins Allah canım iyiyim çok şükür sen nasılsın
Duymadım canım çok sevindim
Allah gönlüne göre versin mutlu haberlerini de duyarım inşallah
Bebek 5 aylık olunca duyarım anca ben 😂😂😂😂
Eeee kilo ne durumda aldın mı verdin mi

Süper eksi kötü etiket 😁Herkes şaşırıp böyle etiket yaparmış bildirimler kabul olmazmış 😂

Haftaya telafi edersin canım 🌸 olmuşla ölmüşe çare yok haftaya güzel bir eksiyle gel olur mu🌸🌸🌸
Farketmedim bende diyorum neden bu kiz beni gormuyo🤣🤣🤣

Duymadım canım çok sevindim
Allah gönlüne göre versin mutlu haberlerini de duyarım inşallah
Bebek 5 aylık olunca duyarım anca ben 😂😂😂😂
Eeee kilo ne durumda aldın mı verdin mi
Benim kilo yerinde durmayan bişey Zeyno tabiki aldım 15 gün tedavi sürdü 4.5 almışım bunada şükür hormon iğne ve ilaçlardan ama gidecek ins Allah

Zipzip- Zipzip- kaptanım +3 kg geldim sabah 56,1 gösterdi tartı foto çekemedim birde göz altlarım bile halka halka şiş suratım pazartesi ödemim gitmiş olur o gün tartılıp free listeye girsem olur mu?
sudem34 sudem34 sen kaç artıdasın?
Tamam canım ödemdir bir kismi zaten haftaya free listeye eklerim 🥰🥰

Okunmadık bırakmayayım dedim çok iyi vermişsin baklavalara kadar öğrendim ☺️ Bana da bir el at ben ne yapsam ne yedin içtiysen bende yiyeyim aynılarını ❤️❤️❤️
Senin bana vermen gerekmezmi canim🙄
Canim ben sporu birakali epey yaglandim simdi onlari kasa cevirmeye calisiyorum kabizlik sorunum vardi biliyosun haplarla cikiyodum bu bana iyi geldi tatli yememe ragmen wcye cikartti 2gUndur aksam yemek yemiyorum bunu iciyorum
Screenshot_20201102-193728_Instagram.webp

Senin bana vermen gerekmezmi canim🙄
Canim ben sporu birakali epey yaglandim simdi onlari kasa cevirmeye calisiyorum kabizlik sorunum vardi biliyosun haplarla cikiyodum bu bana iyi geldi tatli yememe ragmen wcye cikartti 2gUndur aksam yemek yemiyorum bunu iciyorumEki Görüntüle 2716231
Teşekkür ederim Bende deneyeceğim ekran resmini aldım çok iyi vermişsin 🧿🧿🧿

Benim kilo yerinde durmayan bişey Zeyno tabiki aldım 15 gün tedavi sürdü 4.5 almışım bunada şükür hormon iğne ve ilaçlardan ama gidecek ins Allah
Canım dikkat et inş. Bebekte gelirse ister istemez kilo alacaksın kontrollü gitmeye calış

Ben genelde sabit giderim
Sadece hamileliklerde geldi kiloların çoğunu verdim yoksa şimdi 100 ü gecmiştim

Teşekkür ederim öyle olucak inşallah

Canım ne iş yapıyordun ? Adımların mükemmel 😍 haftaya başlayabilirim umarım Jillan 2 bende öyle hatırlıyorum
Şu an bir kurumda part time fizyoterapist olarak çalışıyorum hastanedede staj yapıyorum koşturmacalı geçiyor ondan bu kadar fazla adımlar😽 jillian 2 gibi daha yükselemedim ben😅

Şu an bir kurumda part time fizyoterapist olarak çalışıyorum hastanedede staj yapıyorum koşturmacalı geçiyor ondan bu kadar fazla adımlar😽 jillian 2 gibi daha yükselemedim ben😅
Kiz niluferde nerdesin sen seni hemen bulayim🤔

Back
X