- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
Tşk ederim kaptanim sende olmasan E Elif_Eylul beni buraya sokmayacakHadi bakalim hayirli olsun baslangicin canim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tşk ederim kaptanim sende olmasan E Elif_Eylul beni buraya sokmayacakHadi bakalim hayirli olsun baslangicin canim![]()
Geçmiş olsunMerhaba kızlar o kdr yorgunum ki kafamı toplayamıyorum
Kızımın tekrardan burnu akmaya hapşurmaya başladı cidden okula çocuğu gönderen anne dramı gibi sürekli hastalar
İdrar yolları iyileşmiş mi diye dr a götürdüm hem de nezle mi cidden dr baksın istedim bi türlü işemedi500 ml su içirdim tuvalette ağladı hadi çıkalım bekleyelim dedim o kdr su içince galiba hem kendi üstüne hem bnm üstüme kustu
aldım dr a çıktım çok su içirmişin dedi ama tüm koridor tiksinç izliyor bizi aldım çiş kabını eve geldik
![]()
güzel eksi haftaya kesin sağlam bir eksi daha gelecekKilo Bildirimi
Geçen Hafta = 75.7
Güncel = 75
Fark = 0.7
Yüzde = 0.92
Sabah çok sinir oldum yaDünde 75di. Dünü hafif geçirdim wc için ilaç içtim bugün 74lü bişey görürürüm diye uğraştım. Sabah tartı 74,6 gösteriyo sonra 75de sabitleniyo. İndim çıktım atladım zıpladım tekrar tekrar tartıldım yok arkadaş 74,6 da sabitlenmedi bir türlü
Eki Görüntüle 2716212
Süper eksi kötü etiketEki Görüntüle 2716215 @Gulumse25
Haftaya telafi edersin canımEki Görüntüle 2716217 @Zipzip- geçen hafta kilom 68.6
Bu hafta 69.0
Söylenecek diyecek sözüm yok listede olduğum için bu artı çok üzgünüm ailevi problemlerimden dolayı adapte olamadım bu hafta aslında bu bir bahane değilde insan canı sıkkın olunca olmuyor dünden beri bildirimde yapamadım onlarıda hemen yapıyorum hepinizden özür dilerim üzgünüm![]()
PekiBegenmedim![]()
Duymadım canım çok sevindimSağır sultan duydu sen durmadinmi Zeynoivit Aralık'ta nasip olursa transfer olacak dun olacakti istemedim aldiklarimi vereyim sonra ins Allah canım iyiyim çok şükür sen nasılsın
Farketmedim bende diyorum neden bu kiz beni gormuyoGeçmiş olsunacil şifalar
güzel eksi haftaya kesin sağlam bir eksi daha gelecek
Süper eksi kötü etiketHerkes şaşırıp böyle etiket yaparmış bildirimler kabul olmazmış
Haftaya telafi edersin canımolmuşla ölmüşe çare yok haftaya güzel bir eksiyle gel olur mu
![]()
Benim kilo yerinde durmayan bişey Zeyno tabiki aldım 15 gün tedavi sürdü 4.5 almışım bunada şükür hormon iğne ve ilaçlardan ama gidecek ins AllahDuymadım canım çok sevindim
Allah gönlüne göre versin mutlu haberlerini de duyarım inşallah
Bebek 5 aylık olunca duyarım anca ben
Eeee kilo ne durumda aldın mı verdin mi
Okunmadık bırakmayayım dedim çok iyi vermişsin baklavalara kadar öğrendimFarketmedim bende diyorum neden bu kiz beni gormuyo![]()
Senin bana vermen gerekmezmi canimOkunmadık bırakmayayım dedim çok iyi vermişsin baklavalara kadar öğrendimBana da bir el at ben ne yapsam ne yedin içtiysen bende yiyeyim aynılarını
![]()
Teşekkür ederim Bende deneyeceğim ekran resmini aldım çok iyi vermişsinSenin bana vermen gerekmezmi canim
Canim ben sporu birakali epey yaglandim simdi onlari kasa cevirmeye calisiyorum kabizlik sorunum vardi biliyosun haplarla cikiyodum bu bana iyi geldi tatli yememe ragmen wcye cikartti 2gUndur aksam yemek yemiyorum bunu iciyorumEki Görüntüle 2716231
Anlayışınız için teşekkür ederim kaptanımBu hafta ailevi problemlerin cozulur insallah srnde diyetine odaklanirsin canim
Canım dikkat et inş. Bebekte gelirse ister istemez kilo alacaksın kontrollü gitmeye calışBenim kilo yerinde durmayan bişey Zeyno tabiki aldım 15 gün tedavi sürdü 4.5 almışım bunada şükür hormon iğne ve ilaçlardan ama gidecek ins Allah
Teşekkür ederim öyle olucak inşallahGeçmiş olsunacil şifalar
güzel eksi haftaya kesin sağlam bir eksi daha gelecek
Süper eksi kötü etiketHerkes şaşırıp böyle etiket yaparmış bildirimler kabul olmazmış
Haftaya telafi edersin canımolmuşla ölmüşe çare yok haftaya güzel bir eksiyle gel olur mu
![]()
4dilim baklava yedimi tamamdir bu işTeşekkür ederim Bende deneyeceğim ekran resmini aldım çok iyi vermişsin![]()
Şu an bir kurumda part time fizyoterapist olarak çalışıyorum hastanedede staj yapıyorum koşturmacalı geçiyor ondan bu kadar fazla adımlarCanım ne iş yapıyordun ? Adımların mükemmelhaftaya başlayabilirim umarım Jillan 2 bende öyle hatırlıyorum
Bi ara deneyecektim ben bunu4dilim baklava yedimi tamamdir bu iş![]()

Kiz niluferde nerdesin sen seni hemen bulayimŞu an bir kurumda part time fizyoterapist olarak çalışıyorum hastanedede staj yapıyorum koşturmacalı geçiyor ondan bu kadar fazla adımlarjillian 2 gibi daha yükselemedim ben
![]()
Kötü ornek kuzum buuuuuBi ara deneyecektim ben bunu![]()