- 30 Ekim 2020
- 1.188
- 4.058
- 48
Günaydın kızlar, sabah yürüyüşümü yaptım şimdi de kahvemi içeceğim. Kampımız hayırlı uğurlu olsun inşallah.
İnşaallahhGünaydın güzel bi pazar olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar, sabah yürüyüşümü yaptım şimdi de kahvemi içeceğim. Kampımız hayırlı uğurlu olsun inşallah.
İnşaallahhGünaydın güzel bi pazar olsun
Sadece 2 gün yaptım canım hastaydım grip olmuştum hiç spor yapamayınca yağlarımın yeri değişti herhaldeCanım maşallah bir aylik incelmen çok güzel. Bölgesel spor mu yaptın.
Kampa başlayan arkadaşlar bugün tartılıyor yani maalesef tartılacaksın canımGünaydın kızlarbugün tartılıcakmıyız yine ben tartılmasam gördükçe moralim bozuluyo
![]()
Önümüzdeki günlere bakalım
Günaydın LilimGunaydin mutlu pazarlarr![]()
Kamp deseKampa başlayan arkadaşlar bugün tartılıyor yani maalesef tartılacaksın canımsporla birlikte uyarsan Cuma tartılmaktan keyif alacağını düşünüyorum
![]()
Kilo nazarım değmezSorma hemde pis nazarın değdi
Tevekkeli değil benim Kilo durdu... suçluyu buldum senin nazarın değdi de durdu![]()
Hadi bakemYüzde 90 la mezun olunabiliyor ise benim 3 kg sonrası mezuniyeti görürüm o halde
ama yok ben illa o 60 kg yi görücem inşallah
O 60 kg baskül de görünecek başka çare yokkkkkkkk
Bak fıstığım bakSabah unutmazsam tartı öncesi bakarım inşallah![]()
Oo 89.9 olsa offBen de yarin bi kurcaliyim
80 falan gösterir belki![]()
Hadi bakalım en son ben mi yendimTabi kapisiyoruz yaayenilen pehlivan misaliyim
![]()
Aayy canımın içi ya suçuma bile ortakHepimiz birden nazar ettik![]()
Tamam aliskiniz zaten menüye de programa da 3.artikTamam canım kafana göre ayarlarsın çok abartmadıkça sıkıntı değil
İnternet işi zor gerçekten umarım kısa zamanda hallolur![]()
Bende aldım canım paylaşırım şimdiGünaydın![]()
Kampımız bugün başlıyor kg, spor ve menü bildirimlerinizde beni etiketlemeyi unutmayın olur mu?
kamp öncesi ölçüleri de alalım dedik isteyenler ölçüleri nasıl alması gerektiğini ekte sunuyorum
Benim bildirimim
Zipzip-
02.10.2020 55,00 kg Göğüs:85 Kollar:25 Bel: 68 Alt Karın: 90 Basen:95 Bacak: 52 Boyun: 30 Yağ Oranı; %27
08.11.2020 55,2 kg Göğüs:84 Kollar:25 Bel:68 AltKarın:86 Basen 96 Bacak:48 Boyun:29 Yağ Oranı: %27
sudem34 @snglmlk
PAPATYAM @birazhuzurdu2008
Elhan @icell_84 @Haticesnr @missadangel @HuzuRRR
Allah kabul etsin abla
Tatlışım niyet önemli ...niyet çok önemliAllah kabul etsin abla![]()

Ölçülerimi almadım, kahvaltı sonrası da sağlıklı olurmu bilemedim. Yarın sabah alırım artık, yağ su ölümüne bakacakmıydıkGünaydın
Kilom 68.6
Durumum overfatt
Yağ oranım 24.5
Su oranım 55.1
Kalça 99
Tek bacak 59
Göbek 97
Bel 76