• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

balııım bugün doğum günün müüü..........
ay presesim benim
iyi ki doğdun
canımın içi..........

kızlarrrr
dün akşam çok ilginç bir rüya gördüümmmmalkisalkisalkisalkisalkisalkis
lütfen yorumlayınn

arkadaşımın babası ölmüş ki yıllar önce vefat etmişti çamlar arasındaki mezarlığa gidiyoruz ve orada cenaze namazı kılınacakmış
sonra namaza duruyoruz ve o anda inanılmaz güzel bir ney taksimi başlıyor çok garipti ve ben duyuyorum birtek tasavvuf müziği ve ben Rabbim seni çok seviyorum diye ağlamaya başlıyorum
ben namaz kılarken yanımdaki diyorki özge biz abdest almadık ama bişey olurmu diyor bende önemli olan niyet şimdi bırakamayız devam edelim diyorum babası vefat eden arkadaşım da bunu duyoyor ve sonra millete diyor ki özgeler abdest almadı bende kızıyorum ona Rabbim bilir onu önemli olan niyet diyorum ama o müziği gerçekten hissettim içim o kadar huzurla doldu ki çok etkilendim çok güzeldi a.sa.s

kızlarrrr
dün akşam çok ilginç bir rüya gördüümmmmalkisalkisalkisalkisalkisalkis
lütfen yorumlayınn

arkadaşımın babası ölmüş ki yıllar önce vefat etmişti çamlar arasındaki mezarlığa gidiyoruz ve orada cenaze namazı kılınacakmış
sonra namaza duruyoruz ve o anda inanılmaz güzel bir ney taksimi başlıyor çok garipti ve ben duyuyorum birtek tasavvuf müziği ve ben Rabbim seni çok seviyorum diye ağlamaya başlıyorum
ben namaz kılarken yanımdaki diyorki özge biz abdest almadık ama bişey olurmu diyor bende önemli olan niyet şimdi bırakamayız devam edelim diyorum babası vefat eden arkadaşım da bunu duyoyor ve sonra millete diyor ki özgeler abdest almadı bende kızıyorum ona Rabbim bilir onu önemli olan niyet diyorum ama o müziği gerçekten hissettim içim o kadar huzurla doldu ki çok etkilendim çok güzeldi a.sa.s

ALLAH hayırlara çıkarsın özgeciğim . sanırım arkadaşının babası dua bekliyor sizden.

bende temmuzda 28 olucam yaaaa yaşlandım artık. ben daha evlenicem ev kurucam daha çok işim var benim.delikafadulden

ALLAH hayırlara çıkarsın özgeciğim . sanırım arkadaşının babası dua bekliyor sizden.

bende temmuzda 28 olucam yaaaa yaşlandım artık. ben daha evlenicem ev kurucam daha çok işim var benim.delikafadulden

ben seni benden küçük sanıyodum nazlı
hadi bakalım elini çabuk tut kaydirigubbakcemile3

günaydınlar ..............................hayırlı bir gün olsun bütün fıstıklarıma ....

ben seni benden küçük sanıyodum nazlı
hadi bakalım elini çabuk tut kaydirigubbakcemile3

KEŞKE BEN TAM 28 OLUP 29 DAN GÜN ALMAYA BAŞLIYCAM ELİMİ ÇABUK TUTMAM LAZIM. BEN HEP GENÇ ANNE OLMAK İSTERDİM AMA KISMET DEĞİLMİŞ DEMEKKİ HAYIRLISI BÖYLE OLACAK. :Saruboceq:

Günaydın kızlar
çok teşekkürler
KÜTOM pastalarıma bayıldımmmmmma.sdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bizim ailede doğumgünleri çok önemlidir bu akşam büyük ihtimalle annemler ellerinde koca bir pastayla bize gelirleralkisalkisalkisalkisalkisalkis 10 45 de doğmuşum ben yani henüz doğmadım:roflol: annemi bekliyorum standart bir şekilde her sene aynı saatte arar.a.sa.s neyse çok uzattım kısacasıııııı
glitterfy010727t566d31.gif

ve iyiki sizi tanıdm canlarım

aebenim maytabcım nazlıcım elifcim hepinize çok çk teşekkürler alkisalkisalkis

aebenim sen zehir gibi kadınsın keşke ailen okutsaymış kesin kariyer sahibi bir kadın olurdun ama yinede azmine ve yaptıklarına hayranım standart kadın olmaktan inanılmaz korkan bir kadın olarak süpersin diyorum başka da bişey demiyorum ehliyet almaya çalışman okulu bitirmen ki ehliyetini aldın diplomanı da alacaksın süpersin alkisalkisalkisalkisalkisalkis ve bunu 3 tane veletle yapman takdire şayan :hooray::hooray:

maytapcım partların hepsini indirmen gerekli biri bozuk olsa bile çalışmaz ne yazıkki benneyaptımkibenneyaptımki
:utangac::utangac::utangac:özgem utandırdın beni kıs ...:1ninca: seneye 7. 8 birlikte verebiliyoruz .yeni uygulama ... liseyide 2.5 yılda bitirebiliyomuşuz .tabi dersleri verebilirsen .....sengözlerimebaksanab

bide kps giriyomuyum ....:1shok::roflol::roflol::roflol:fazla hayal kurdum galiba ....kaydirigubbakcemile3

ben niveya badı cd indirdim . vinrardan kaç saatte açamadım ....:1no2: sonrada virüs temizliyorum diye bi güzel sildim iyimi :mymeka::mymeka:

ve bi kere daha datlu yanaklarından öperim .... iyiki dogmuşun . ve iyiki burdasın ...

Elifff hani akşam ve sabah yediklerin yazsana kız yediklerini yoksam şiir şarkı gönderirim sanacokacimcoook

Slm kızlar nasılsınız ne var ne yok bakalım... Özerk... Aeben ÖpÜyorum canlarım sİzİ
juju kıs mezun oldun diye terki diyermı ettin takımları .....:1rolleyes:

valla arada bir bakıyorum 4. takıma kimse kalmamış tanıdıklardan bende öylece yazmadan çıkıyorum .......

nasılsın . ve en büyük soru kilo aldınmı ...lülülülülülü

günaydın kızlar...ben bu sabah yutkunamayarak uyandım boğazlarım şişmiş ve son yıllarda boğazım şişince kulaklarımda ağrıyo ilginçtir anlıcanız hasta ve yaşlı bi kadınım benbenneyaptımki

aebencim tebrik ederim canım sen başarırsın zaten azminealkisalkisalkis

özgecim doğum günün kutlu olsun canım iyi doğdun ömür boyu sağlıklı mutlu yaşa sevdiklerinle ve huzur dolu...a.s.

özgecim rüyana gelince hidayetle alakalı bence,ney sesi dinlemek uhrevi duygularla ilgilidir.son günlerde yazdıklarınıda okudum inancı kuvvetli birisin dahada kuvvetlenecek bence ,hayır diyelim Rabbim hayırlara çıkarsın...

KEŞKE BEN TAM 28 OLUP 29 DAN GÜN ALMAYA BAŞLIYCAM ELİMİ ÇABUK TUTMAM LAZIM. BEN HEP GENÇ ANNE OLMAK İSTERDİM AMA KISMET DEĞİLMİŞ DEMEKKİ HAYIRLISI BÖYLE OLACAK. :Saruboceq:

ay sorma tatlım ya bende genç anne olmak isterdim ama tren kaçtı kart anne olacağız biz aman bi anne olalım da yaşı önemli değil annem abimi 19 beni de 21 yaşında doğurmuş şimdi bana takılıyor senin yaşındayken 2 çocuğumda ilkokula gidiyordu diye aslında genç anne olmak çk güzel jenerasyon farkı olmuyor pek fazla ama bizde olacak ne yazıkki annem kardeşimide 37 yaşında doğurdu a.s

Back
X