- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sen onu da yaparsın hiç şaşırmam ama senin üniversiteye gideceğini düşünüyorum ben ciddi ciddiözgem utandırdın beni kıs ...:1ninca: seneye 7. 8 birlikte verebiliyoruz .yeni uygulama ... liseyide 2.5 yılda bitirebiliyomuşuz .tabi dersleri verebilirsen .....sengözlerimebaksanab
bide kps giriyomuyum ....:1shok::roflol::roflol::roflol:fazla hayal kurdum galiba ....kaydirigubbakcemile3
ben niveya badı cd indirdim . vinrardan kaç saatte açamadım ....:1no2: sonrada virüs temizliyorum diye bi güzel sildim iyimi :mymeka::mymeka:
ve bi kere daha datlu yanaklarından öperim .... iyiki dogmuşun . ve iyiki burdasın ...
Slm kızlar nasılsınız ne var ne yok bakalım... Özerk... Aeben ÖpÜyorum canlarım sİzİ
canım çok geçmiş olsun bu ara herkes hasta ya havalar bi ısınmadı eşime sabah diyorum bu yaz ne zaman gelecek diye insan ne giyeceğini şaşırıyor ince giysen soğuk kalın giymek içinse sıcak bir hava garip yanigünaydın kızlar...ben bu sabah yutkunamayarak uyandım boğazlarım şişmiş ve son yıllarda boğazım şişince kulaklarımda ağrıyo ilginçtir anlıcanız hasta ve yaşlı bi kadınım benbenneyaptımki
aebencim tebrik ederim canım sen başarırsın zaten azminealkisalkisalkis
özgecim doğum günün kutlu olsun canım iyi doğdun ömür boyu sağlıklı mutlu yaşa sevdiklerinle ve huzur dolu...a.s.
özgecim rüyana gelince hidayetle alakalı bence,ney sesi dinlemek uhrevi duygularla ilgilidir.son günlerde yazdıklarınıda okudum inancı kuvvetli birisin dahada kuvvetlenecek bence ,hayır diyelim Rabbim hayırlara çıkarsın...
yumukum geçmiş olsun
bende çok fenayım bugün midem bulanıyo, başım dönüyo, çok halsizim
çünkü az önce adet oldum![]()
bu arada dün bi iş teklifi daha aldımkaydirigubbakcemile3eski mesleğim hemde..ben eskiden fotoğrafçıydım kuzenim yeni açtığı stüdyoya bayanların geldiğini kapalı olanların bayan fotoğrafçı yok diye geri gittiklerini söyledi sonra teklife başladı kaydirigubbakcemile3mayıs ayı içinde istiyor ama bana uzak izmirli olanlar bilir yeşilovadaymış yeri bense yeşilyurttayım tek vesait ama en az yarım saat eşimde uzak dedi bilmiyorum kararsızımfisfisfis kendi mesleğim bildiğim bi iş şuanki işimde güzel ama insanın bildiği bi işi yapması daha zevkli ilerleyen günlerde görcez bakalım..
bu arada dün bi iş teklifi daha aldımkaydirigubbakcemile3eski mesleğim hemde..ben eskiden fotoğrafçıydım kuzenim yeni açtığı stüdyoya bayanların geldiğini kapalı olanların bayan fotoğrafçı yok diye geri gittiklerini söyledi sonra teklife başladı kaydirigubbakcemile3mayıs ayı içinde istiyor ama bana uzak izmirli olanlar bilir yeşilovadaymış yeri bense yeşilyurttayım tek vesait ama en az yarım saat eşimde uzak dedi bilmiyorum kararsızımfisfisfis kendi mesleğim bildiğim bi iş şuanki işimde güzel ama insanın bildiği bi işi yapması daha zevkli ilerleyen günlerde görcez bakalım..
oh oh yumukuma iş teklifleri yagıyor ne güzel . bu aralar kısmatlisin canım ...hihoyyyt
gönlüne göre olsun yumukcum hangisi hayırlıysa o olur inşalah
evetya gerçektende öyle biliyomusunuz aslında ben öyle faldır burçtur çok inanmam ama bu sene başında yıllık bi burç yorumumu okumuştum koç burcuyum ben,şöyle diyodu en net hatırladıklarım; bu sene kilolarınızla ilgili kararlar alacaksınız ve iş hayatında gelişmeler olacak.birde rüyamda şömine görmüştüm ve yanıyordu onun manasıda şansımın açılacağı ve işlerimin yoluna girceği yazıyordu,uzun zamandır çalışmak istiyordum mesleğime geri dönmek ya da en azından başka bir işte olsa çalışmak bu sene gerçekten şansım açıldı![]()
kaydirigubbakcemile3 bak onu unuttum . akşamdan sabah fark eder bide kıyafetli ise .... fazla degildir o 76 falandır .EN FAZLA 77:1shok::mymeka:....hihoyyyt UMARIM -tatlicadiarzu-Kütooommmmm şişmişsin ya sen yine koçun olarak HEMEN DİYET VE SPORA GERİ DÖNÜYORSUN YOKSAAAAA:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
dermişimm:roflol::roflol::roflol: